Arkadaşlar yardim lütfen

Ecrin Yusra

Kün fe yekün 👐 Kabul olmuş Duam👐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
248
187
18
adana
Arkadaşlar çocuk istediğimiz için eşim sosyal medya üzerinden bir sayfada bir doktor ile görüşüyor.benim durumum hakkında watsap üzerinden test sonuçlarını istiyor ve yolladı eşim doktora.doktor da eşime kariniz menopoza giriyor acil size yapacağım karışımı 6 ay boyunca içmesi lazım diyor ve 7500 tl karışım fiyatı.Ben bunda değilim bu değerler menopoz degerimiarkadaşlar esimi kandırmaya calisiyorlar yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• IMG-20201009-WA0000.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20201009-WA0004.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20201009-WA0002.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 83
Yapmayın etmeyin Allah aşkınaa. Haberlerde görüyoruz insanlar nasıl inanıyor diyoruz, inanmayın.. Biz neden hastane hastane doktor doktor geziyoruzz...

Yapmayın etmeyin Allah aşkınaa. Haberlerde görüyoruz insanlar nasıl inanıyor diyoruz, inanmayın.. Biz neden hastane hastane doktor doktor geziyoruzz...
Eşim tüp bebek için görüşmek istedi fakat telefona çıkan kişi test sonucu istemiş sonra böyle demiş esi de inanmadi zaten

Bu kürler hiç bir işinize yaramaz 7500 TL nin üstüne bi kaç bin daha koyun direkt tüp bebek yaptırın bana ilaçlar hariç 6500 dedi bir merkez diğeri de 8000 en azından daha büyük bir umudunuz olur sakın bunlara para kaptırmayın

Asla kesinlikle eşim benden habersiz görüşmüş

Evet öyleymiş zaten adana da yaşıyoruz

Gaziantepte de çok çok iyi doktorlar var 16 Ekim de İstanbul'dan Gaziantep'e gelcez annem tup bebek için ben kontrol icin adana da da birçok doktor duydum İnternet ile olmaz kesinlikle direk iyi bir merkezde tüp bebek en sağlıklısı

Menopoz deyince bütün ümidim gidiyor

6 ay çok uzun zaman durup yükselmesini beklemek büyük hata olur. Eşiniz dinlemesin lütfen. Kesinlikle tüp bebek için acele edin.
Canim sende menopoz dedin test sonuçlarına göre peki tup bebek olayı nasıl olacak kafam allak bullak oldu offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…