evet canım bende bişeye karşı tepki verebileceğini bu şekilde düşündüm. Hatta sordum neden yaptın annecim diye arkadaşıyla tartışmış canım sıkıldı o yüzden yaptım falan dedi....Ama eğitmenlerin verdiğe tepkiye anlam veremiyorum
sevgılı yabangulum. Haklısın ınan bana herseyı dusundum. Tabıkı oglum orda gazdan zehırlenebılırdı yada dıger cocuklara da bu sekılde bısey olabılırdı allah korudu.mudure ve ogretmene karsı bu yuzden cvp.veremedım belkıde bılmıyorum.ama benım sessız kalmam onların kesınlıkle ısıne geldı. Sonucta orası egıtım yerı.hataya hatayla karsılık verılmemelı.
kendilerinde çok büyük ihmal var 4,5 yaşında bi çocuğu yalnız tuvalete gönderiyorlar.sizde bi çocuğu nasıl yalnız tuvalete gönderiyorsunuz deseydin..sen emanet bırakıyorsun onlara.
canım çok ilgilisin saol ya. evet oğlum dün okula tekrar başladı. Benim oğlum bi ilköğretim okulunun anasınıfına gidiyor. Özel bi anaokulu değil yani. O yüzden pek bişey diyemiyorsun dediğin anda onlar kendilerini haklı çıkartıyorlar. Müdür ve öğretmenle görüşmelerim sonucu pek olumlu değildi ilk başlarda. Fakat bugün müd.yardımcısı bi beyle görüştüm ve biraz tepkili konuştum inanın çok iyi anlayışlı bir insan doğrusu. Olmuş ve bitmiş sonuçta ders almamız ve almaları gerek. Yanlız anlamadığım bu sefer öğretmenin yüzünü çok asık gördüm herneyse ben bi şekilde çözeceğim ve eğitimin birazda yaşanarak alınacağını o eğitimcilere ispatlayacağım...Çünkü karşılarındaki 4,5 yaşında bi çocuk.
kendilerinde çok büyük ihmal var 4,5 yaşında bi çocuğu yalnız tuvalete gönderiyorlar.sizde bi çocuğu nasıl yalnız tuvalete gönderiyorsunuz deseydin..sen emanet bırakıyorsun onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?