- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooyyy ne yazmışım beaaaa........
hakkaten haa:roflol:
ama güzel yazmışsın arkadaşım...
öpüyorum senii:mymeka:
Anaaa burası epey karışmış yahuu.
Şaka bir yana benim kazandibide bu sene ana sınıfında, bizdeki uygulama daha değişik, öğretmen ve cici anne (hizmetli kadın) belirli aralıklarla çocukları sıraya sokup tuvalete götürüyorlar böylece çocuklar tek tek gitmiyorlar ve derside bölmemiş oluyorlar.
Buradaki şikayetleri okudukça hem okulu hemde anasınıfı öğretmenimizin ellerinden öpesim geliyor (okulun elini öpemem ama olsun onuda takdir edeyim bari :jeyyar:)
her eğitim öğretim yılı başlarken diyorum..
önce anne babaları eğitime alalım..onları eğitirsek çocuklarla fazla zorlanmayız..
her eğitim öğretim yılı başlarken diyorum..
önce anne babaları eğitime alalım..onları eğitirsek çocuklarla fazla zorlanmayız..
iyi fikir valla arkadaşımşakkıdı
her eğitim-öğretim dönemi başlarken öğretmenleride yeterlilik sınavına tabii tuttukmu fikir tam anlamıyla uygulanmaya hazır demektirsengözlerimebaksanab
bu dediğini devlet başka bi ad altında yapıyor zaten canım..hani şu kpss belası...devlet kendi okulundan mezun ediyor ama yinede emin olamayıp bilmem şu kadar puan al ki öğretmen olabilesin diyor....bu da trajikomik bi durum..
bu dediğini devlet başka bi ad altında yapıyor zaten canım..hani şu kpss belası...devlet kendi okulundan mezun ediyor ama yinede emin olamayıp bilmem şu kadar puan al ki öğretmen olabilesin diyor....bu da trajikomik bi durum..
ben kpss yi kast etmemiştim.(zira bütün meslek grupları için kpss yi saçmalık olarak değerlendiriyorum.)
benim demek istediğim anne-babaları eğitirken kullanılacak metodla öğretmenlerinde yeterliliğini test etmek..bilgisini değil yeterliliğiniyerimseniben
ben kpss yi kast etmemiştim.(zira bütün meslek grupları için kpss yi saçmalık olarak değerlendiriyorum.)
benim demek istediğim anne-babaları eğitirken kullanılacak metodla öğretmenlerinde yeterliliğini test etmek..bilgisini değil yeterliliğiniyerimseniben
anne-babaların yeterliliğini sorgulayanlar için önermiştim yeterlilik testini:1closedeyes:aslında bu söylediğiniz tüm meslek grupları için geçerli olsa eminim ülkemiz çoktan avrupa standartlarına ulaşmış olurdu..hani mesai saatlerini elişi,örgü örmek amacıyla dolduranlar, yada netten fal bakanlar yahut şans oyunlarına vakit ayıranlar..tüm meslek grupları eğer YETERLİLİĞE göre ayrım yapılacaksa,bir an önce performansa bağlı ücretlendirmeye gidilmesini daha yararlı ve sağlıklı görüyorum..o zaman sadece eğitimciler değil çalışan herkes daha eşit değerlendirilebilir..
valla egolu olan kompleksli olan sensin eksi itibarı sende vermişsin bende sana güldüm ....haddini bil okumakla adam olunmuyor.senin gibi okumuş 40 tanesini cebimden çıkarırım ben çok terbiyesiz bir insansın yazık senin öğrencilerine yazık....benim öğretmenlerle alıp veremediğim yok ama malesef sizin gibi başka iş bulamamış üniv.puanı bu dala uygun olup okumuş ve malesef öğretmen olmuş insanlara kızıyorum.öğretmensin sen seviyeli saygılı olma gerekir ama yok sen gerçekten kompleksli bir insansın benim için bir daha yazma asla muhattap olmam seninle ha kaçtı korktu laf yetiştiremedi falan diyede düşünebilirsin sen 4 yıl okudun süpersin ya benim kendimi nerde gördüğüm ne yaptığım seni hiç alakadar etmez aferin sana bak öğretmen olmuşsun boşver gerisini .......yazık be valla yazık öğretmensin bide..