- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
valla beni öyle bi gaza getirdin ki bundan sonra kim tutar beni.ya biz orda birşey deseydik suçlu yine biz çıkardık.egitimciye bunu yaptılar şunu yaptılar diye gazetelerde boy boy resmimiz çıkardı.yavrum öylesine masum ki öğretmeni odevine imza atmış nasılda seviniyor yavrum.Beş buçuk yaş da çok küçük ama yaa :/ yine de kendi çocuğunu övüp , başkasının çocuğunu yerden yere vuramaz ..etik değil bir kere ..öğretmen kıyas yapmamalı ..esinin sabrına da maşallah ..biz ne çirkef bi aileymisiz ya :) daha önce böyle bir durum yaşamadık ama yaşasak olacak olanları anlatıyorum sana :))) eşim direkt dalar :) kızlarına çok düşkündür ve böyle bir hadsizlige de asla izin vermez ..herkes çocuğuna düşkündür ama bence sizin basiretiniz bağlanmış o an karı koca ..bunun hesabını sor ,şikayet et ! Çok üzüldüm yaaa ..zaten milyon tane derdim var ,şuan kızının düştüğü durum canlanıyor gözümde ..beş buçuk yaşında bir çocuk için çok ağır ..
Birde ben kızıma ne uğraşlar sonunda yıllar sonra hamile kaldım.kizimdan sonra iki defa tup yaptimda transfere bile gidemedik!!!yani özetle bizim tek kiymetlimiz )) AMA İŞTE