- 25 Şubat 2015
- 148
- 135
- 37
- Konu Sahibi cansumeryem
bende ele aynı kurumdayız da bana sinir mı oluyon kız
Yok anacım ben onun yazı şekline bile gıcık kapıyorum o sen olamazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ele aynı kurumdayız da bana sinir mı oluyon kız
kaç yasında kızınHiç öyle deği benim kızımda tek çocuk ama nereye gitse uyum sağlar sevilir her zamanda tembihlemişlmdir insanları idare edemezsen hiç bir konuda başarılı olamazsın diye hep söylerim uyumlu ve yumuşak kalpli ol diye vede zaten öyle yapısı var çok arkadaşları var asosyal bir tip değil ben onu ona göre yetiştirdim zaten ailede geniş nerede ne yapması nasıl konuşulması biliyor yazında çalışacak ezilsin biraz ,
burdayız nasılsa koca gün sabah 8,30 aksam 18,30 :)))yaz yaz bitmezki beş çayı şart bize
hahah aynen yaf tayini çıksa da gitse kök saldı meretYok anacım ben onun yazı şekline bile gıcık kapıyorum o sen olamazsın
Bizimkinde kadro da yok. Onu bile hayal edemiyorum düşün Umutsuz vaka benim kihahah aynen yaf tayini çıksa da gitse kök saldı meret
anlat bakalım sana neler yapıyorlar bizimkilere burun havada geziniolar
bu dogru bak erkekler takıntılı olmuyor hemcinslerde kıskanclık cok oluyorO burunlar hiç inmiyor ki zaten O bu değil de hemcinslerle çalışmak 100 kat daha zor
buda gitmez malesf ben ondan önce giderim sinir insanBizimkinde kadro da yok. Onu bile hayal edemiyorum düşün Umutsuz vaka benim ki
ooooo iki memur konusuyo kıskandım dıslandım birdenBizimkinde kadro da yok. Onu bile hayal edemiyorum düşün Umutsuz vaka benim ki
allah bagıslasın benimde bir kızım var22 yaşında
aşk olsun aaaaooooo iki memur konusuyo kıskandım dıslandım birden
bu dogru bak erkekler takıntılı olmuyor hemcinslerde kıskanclık cok oluyor
ewet canım aynen katılıyorum cok zor ya ugrasmakHem kıskançlık hemde anlaşması zor. Erkekler bişey dese de çok da tıın deyip geçiyorsun ama aynısını hemcinsim dediğinde batıyor sanki
bende 3 yıllık evliyim 2 yasında kızım var fotodaki kızım 6 aylıkkenBen evliyim :) 10 ayı bitiriyoruz artık.
oyy maşallah kuzuma pek tatlı bişi annesi obende 3 yıllık evliyim 2 yasında kızım var fotodaki kızım 6 aylıkken
batıyo kalıyo orda canım ya bişeyde diyemiyorum sekreterim sonucta ne derse yapmalıyım herkesinHem kıskançlık hemde anlaşması zor. Erkekler bişey dese de çok da tıın deyip geçiyorsun ama aynısını hemcinsim dediğinde batıyor sanki