arkadaşlar işte sinir oldugunuz arkadaslarınız var mı ?

hehe aslında yokmus gibi davranmak en güzeli o konussun dursun kendi kendine :KK9:
aynen bide bizim ünvanlarımız farklı üvanını çok büyütüo gözünde aynı kurumda ondan elli tane var oysa dio siz kimsinz iszle muhattap olcam dedik sen kimsin kavga kıyamet sonra da konuşmya çalışıyo yok bişe içermişin havada kötü vs boş boş konuşuyor işimizle bir ilgisi varmı diyorum yok diyo tamm diyorum başka ses yok bende konuşup konuşup susuyo hiç iplemiyorum artık :KK55:

Bu anlattığım arkadaş arkadaşımın arkadaşı o olduğu zaman hep yürüyüşümüz gergin başlar gergin biter sürekli kendi fikirlerini savunur sende haklısın demez , arkadaşa dedim ya onunla yürü yada benle bu arkadaş ailenin tek kızı ailedede herşey ona sorulurmuş , ailedeki gördüğü hareketin aynısını bizdende bekliyor davet edersin kahveye ,çaya gelmez karşıiığını vereceğim diye çok asosyal bir tip
acaipte takıntıları var , ayyyy anlatırken dahi daralıyorum

aynen bide bizim ünvanlarımız farklı üvanını çok büyütüo gözünde aynı kurumda ondan elli tane var oysa dio siz kimsinz iszle muhattap olcam dedik sen kimsin kavga kıyamet sonra da konuşmya çalışıyo yok bişe içermişin havada kötü vs boş boş konuşuyor işimizle bir ilgisi varmı diyorum yok diyo tamm diyorum başka ses yok bende konuşup konuşup susuyo hiç iplemiyorum artık :KK55:
senin konumunla onun konumu ne merak ettim ondan 50 tane var olan :)

seninki ne yapıyor nasıl sinir ediyor kardes
vallahi içimi dökecek yer arıyordum :KK70:
beni arar konuşur konuşur tamam arkadaşız konuşuruz ama işim gücüm evde sorumluluklarım var kendisi boş gezen benide öyle sanıyor en az 45 dk konuşuyor işim var sonra konuşalım diyorum dur şunuda anlatayım diyor. Suratına kapayasım geliyor. Açıkladım kaç kere caım müsait olmuyorum annem kardeşlerim rahatsız oluyor falan dfiyorum anlıyorum falan diyor sonra değişme yok. kendisi anlatır benim sıkıntım olduğunda anlatmaya kalkarım yarısında sıkılır sözümü keser. .Aynı kişi nerde olduğumuzu umursamadan feci şekilde bozuyor. Geçen gün minübüsteydik aa şu ismail değili dedim resmen bağırdı yok değil falan, kesinlikle o değil, hayır ya değil. Kaldım ya öyle. Daha neler neler. Belki başkaına garip gelmez ama canımı sıkıyor işte ne yapayım aman çok uzattım kardeş hakkını helal et :) :KK70:

Bu anlattığım arkadaş arkadaşımın arkadaşı o olduğu zaman hep yürüyüşümüz gergin başlar gergin biter sürekli kendi fikirlerini savunur sende haklısın demez , arkadaşa dedim ya onunla yürü yada benle bu arkadaş ailenin tek kızı ailedede herşey ona sorulurmuş , ailedeki gördüğü hareketin aynısını bizdende bekliyor davet edersin kahveye ,çaya gelmez karşıiığını vereceğim diye çok asosyal bir tip
acaipte takıntıları var , ayyyy anlatırken dahi daralıyorum
tek cocuklar cok sımarık olur derler ay bu yuzden ikinci cocuguda yapalımda böyle olmasın

Hiç öyle deği benim kızımda tek çocuk ama nereye gitse uyum sağlar sevilir her zamanda tembihlemişlmdir insanları idare edemezsen hiç bir konuda başarılı olamazsın diye hep söylerim uyumlu ve yumuşak kalpli ol diye vede zaten öyle yapısı var çok arkadaşları var asosyal bir tip değil ben onu ona göre yetiştirdim zaten ailede geniş nerede ne yapması nasıl konuşulması biliyor yazında çalışacak ezilsin biraz ,
tek cocuklar cok sımarık olur derler ay bu yuzden ikinci cocuguda yapalımda böyle olmasın

X