- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- Konu Sahibi cansumeryem
her işyerinde bi tane cins vardır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görgüsüzle ugrasmak zor
ayy aynısının kopyasımıs dediğin benimkide öyle burun havada yürüyo ölüyom içimden gülüyom öle yürüyoki heheHemde nasıl. Kendını bişey sanması yokmu hele çok uyuz oluyorum yaa :)
he o var allaha şükürler olsun baska sorun yok :)
:))) aynı kişiden bahsediyormuşuz bir deayy aynısının kopyasımıs dediğin benimkide öyle burun havada yürüyo ölüyom içimden gülüyom öle yürüyoki hehe
şato az gelir onlara daha lüx varsa oraya gecelim derler ya iş işte çalısmak zorundayız değiştirsek işi yine aynı tip insan dolu heryeri ele gecirmişlerbenim var, kendilerini çok bir şey sanıyorlar, onlarla aynı ortamda olduğumdan utanıyorum çoğu kez.
insanlık bilmezler, hastalık bilmezler, karşında ki üzülür, alınır, kırılır bilmezler.
sanıyorum ki bazen onlar Türkiye de yaşamıyor, onlar şatolarda saraylarda neyin yaşıyorlar sanıyorum.
dimi ne komik olur ya:))) aynı kişiden bahsediyormuşuz bir de
anlat bakalım sana neler yapıyorlar bizimkilere burun havada geziniolarÇoooooookkk
Yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ederdidimi ne komik olur ya
ne iş yapıyorsun bu aradaYalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu ederdi
ohh iyi olmus canım beter olsunolmazmı hemde odamda sinir oluyom on gün hasta oldum iş var die müdüre giden izin alamadğım doktorun zoruyla rapor kullanmak zorunda kaldığım bide yüzüme doğa izin alsaydın demesi eeeee gün olur devran döner şimdi kendisi hasta geçmiş olsun bile demedim hiç umrumda deil
Kamu personeliyim tatlım.ne iş yapıyorsun bu arada
seninki ne yapıyor nasıl sinir ediyor kardesof of ne diyosun kardeşim ya olmazmı
aynı iş yerinde değiliz bak tühh,Kamu personeliyim tatlım.
olmazmı hemde odamda sinir oluyom on gün hasta oldum iş var die müdüre giden izin alamadğım doktorun zoruyla rapor kullanmak zorunda kaldığım bide yüzüme doğa izin alsaydın demesi eeeee gün olur devran döner şimdi kendisi hasta geçmiş olsun bile demedim hiç umrumda deil