arkadaşlar işte sinir oldugunuz arkadaslarınız var mı ?

kimse kimseyi sevmez i birbiri arkasından konuşur. Yüze gelınce canım cicim noluyo uleeen deyıncede iş profesyonellığiymiş!
yazamadım bile..

Ukala kendini begenmiş, herşeyi kendi yapıyomus havasında patrondan çok patroncu bi arkadaşla çalısıyorum maalesef.Yaptıgım tek şey sabretmek. Ömrümün geri kalanını burda böyle geçirmek istemiyorum asla :KK43:

Ukala kendini begenmiş, herşeyi kendi yapıyomus havasında patrondan çok patroncu bi arkadaşla çalısıyorum maalesef.Yaptıgım tek şey sabretmek. Ömrümün geri kalanını burda böyle geçirmek istemiyorum asla :KK43:

Ne bahtsız çalışanlarız biz böyle ya. Yok saymaya çalışsanda olmuyor. Sonuçta aynı yerde aynı işi yapıyorsun. Bağımsız olamıyoruz

Bu çok çirkef canım. Bağırmaya başlıyor hemen ben utanıyorum. Bide ağlanıp duruyor herkese mağdur ayakları yapıyor daha da sinir oluyorum.

Allah yaa :KK70: konu sahibinden çok benim derdim varmış konuyu bana verir misin cansumeryem cansumeryem :rolleyes:
her iş yerinde var canım onlardann.. bendede var bir tane dünya onun çevresinde dönsün isteyenlerden dayanamadımm döndürdüm dünyayı başındaa..:KK62::KK62:

Ohhhh ellerin dert görmesin valla lazım bazen bunun gibilere
sorma bacımm bir şımarıklık ,,bir tafralarr Allah için güzeldir kendisi buda farkında şeflerden tutda,, müdürlere kadar hep kendiyle ilgilenilsin isteyenlerden,hiç tahammülüm yoktur.. bıcır ,mıcırlığa bir sabır,iki sabırr,,vala herkes beni bekliyomuşş rahatladı millett..ağzıma geleni saydım bütün karakteriz huylarını tek,tek yüzüne saydımm..OHHH BEEEE..

Ağzına sağlık valla bende çok istiyorum şöööyyleeee bi bağırıp içimi dökmek ama bulunduğumuz ortam pek buna müsait değil

X