- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
ohh ne güzel tek bayan olman yahahah olmaz mı departmanımda Allah tan tek bayanım yoksa taş taş üstünde kalmazdı buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel tek bayan olman yahahah olmaz mı departmanımda Allah tan tek bayanım yoksa taş taş üstünde kalmazdı buralarda
Ikiyüzlü çıkarcı bencil vs.vs.vs.insanlardan bıktım.alllah onları bildiği gb yapsın!!!ay canım tercüme oldun bana bende söylemek istiyorum off offf
amin diyelim arkadaslar nolcek halimiz bilmiyomIkiyüzlü çıkarcı bencil vs.vs.vs.insanlardan bıktım.alllah onları bildiği gb yapsın!!!
aynen tatlım ya imkansız gibi birşeyolmazzzzz mıııı hiçççç.
öyle bir iş yeri yoktur.
Ukala kendini begenmiş, herşeyi kendi yapıyomus havasında patrondan çok patroncu bi arkadaşla çalısıyorum maalesef.Yaptıgım tek şey sabretmek. Ömrümün geri kalanını burda böyle geçirmek istemiyorum asla
Aynen öyle maalesef yapcak bişi yok başa gelen çekilir iş huzurum bozulmasın diye susuyorum ne yazık ki.Ne bahtsız çalışanlarız biz böyle ya. Yok saymaya çalışsanda olmuyor. Sonuçta aynı yerde aynı işi yapıyorsun. Bağımsız olamıyoruz
Bu çok çirkef canım. Bağırmaya başlıyor hemen ben utanıyorum. Bide ağlanıp duruyor herkese mağdur ayakları yapıyor daha da sinir oluyorum.Bendede vardı bir tane kavga ettim rahatladımmm....Oh bee dünya varmışş..
her iş yerinde var canım onlardann.. bendede var bir tane dünya onun çevresinde dönsün isteyenlerden dayanamadımm döndürdüm dünyayı başındaa..Bu çok çirkef canım. Bağırmaya başlıyor hemen ben utanıyorum. Bide ağlanıp duruyor herkese mağdur ayakları yapıyor daha da sinir oluyorum.
Allah yaa konu sahibinden çok benim derdim varmış konuyu bana verir misin cansumeryem
her iş yerinde var canım onlardann.. bendede var bir tane dünya onun çevresinde dönsün isteyenlerden dayanamadımm döndürdüm dünyayı başındaa..
sorma bacımm bir şımarıklık ,,bir tafralarr Allah için güzeldir kendisi buda farkında şeflerden tutda,, müdürlere kadar hep kendiyle ilgilenilsin isteyenlerden,hiç tahammülüm yoktur.. bıcır ,mıcırlığa bir sabır,iki sabırr,,vala herkes beni bekliyomuşş rahatladı millett..ağzıma geleni saydım bütün karakteriz huylarını tek,tek yüzüne saydımm..OHHH BEEEE..Ohhhh ellerin dert görmesin valla lazım bazen bunun gibilere