Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

Hepsi cok güzellerrr ama ilk sayfadaki kare yemek takimina bayildimm markasini söyler misin acaba :))

Çok güzel bir çeyiz maşallah. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

senin için baktım canım kutuda kara fine bone collection yazıyor ama :) bi araştır bakalm. beğendiğin için teşekkürler :)

Cokkk tesekkur ederim ama farkli bi markaymis netten baktim bulamadim birde nerden aldigini sorsamm :)

Canım çok güzel çeyizlerin Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :) Özellikle pembiş tencere setine ba yıl dımmmmm
Ne zaman evlilik ?

sağ ol canım daha belli değil :) karşıma birisi çıkarsa inşallah olur..

Hihih inşallah canım sen en iyisini yapmışsın ama şimdiden almaya başlamakla gönül rahatlığıyla gezip araştırabiliyorsun son zamana bıraktığında baya yorucu oluyooor

Çok güzeller, çok beğendim :) Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah :)

Hihih inşallah canım sen en iyisini yapmışsın ama şimdiden almaya başlamakla gönül rahatlığıyla gezip araştırabiliyorsun son zamana bıraktığında baya yorucu oluyooor

sağ ol canım annemde öyle söylüyor. :) hem içime siniyor aldıklarım

hepsi birbirinden güzeller maşallah özellikle pikelerinden ilk resimdekine bayıldım hayran kaldım aşık olduuummm nerden aldın acaba blender setimiz de aynı arzum soprano max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…