Kızlar Çeyizimi Bu topikte toplamaya karar verdim. Buyrun Gülço'nun çeyizlerine :):)

Çoğu şeyi aldığım için böyle ufak tefeklerimi alıyorum şimdi. İn ş ALLAH beğenirsiniz :KK16:
Bu arada kusura bakmayın araya saçımın fotosu karışmış başka topiğe ekleyecektim :KK43::KK43:
krep tavam :) çok beğenerek almıştım :)
$krep tavam.jpg

Tepsilerim (kırmızı olan hariç diğer ikisini aşkitoşkom aldı :KK16:)
$kuslutepsim.jpg

$tepsiii.jpg

$tepsiler.jpg
Saklama kaplarım :)
$IMG_3166.jpg

Eklentiler

• $sacým.jpg
    $sacým.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Çoğu şeyi aldığım için böyle ufak tefeklerimi alıyorum şimdi. İn ş ALLAH beğenirsiniz :KK16:
Bu arada kusura bakmayın araya saçımın fotosu karışmış başka topiğe ekleyecektim :KK43::KK43:
krep tavam :) çok beğenerek almıştım :)
Eki Görüntüle 1180480

Tepsilerim (kırmızı olan hariç diğer ikisini aşkitoşkom aldı :KK16:)
Eki Görüntüle 1180481

Eki Görüntüle 1180483

Eki Görüntüle 1180484
Saklama kaplarım :)
Eki Görüntüle 1180487
tepsiler çok sirin yaa güle güle kullannn

Bunlarda kahve fincanlarımm :):) Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Eki Görüntüle 1180489

Eki Görüntüle 1180490
fincanlarda güzelll canımm askına güzel kahveler pişirr :KK16::KK16:

Tamam o zaman sorun yok. Nasılsın canım neler yapıyrsun? bu arada doğal saç rengim bu hiç boyamadım nasıl sence :KK1::KK1:
ne olsun canım tatil ama ramazan olunca evdeyim sıkıl sıkıla oturuyorumm pc basından kalkmıyorum öylee sen neler yapıyosunn ?:18::18:

iyiymiş canım boyalı gibi duruyor hiç boyama bence ben boyadım pişmanım kendı rengine dönemedım bi türlü

ne olsun canım tatil ama ramazan olunca evdeyim sıkıl sıkıla oturuyorumm pc basından kalkmıyorum öylee sen neler yapıyosunn ?:18::18:

iyiymiş canım boyalı gibi duruyor hiç boyama bence ben boyadım pişmanım kendı rengine dönemedım bi türlü

Yok canım ışıkta öyle duruyor kumral normalde. dur başka foto atıyım :KK16: bende aynı. keçe işlerine başlıycam yakında sıkıldım otur otur :KK16: sen hangi renge boyasın canım

Yok canım ışıkta öyle duruyor kumral normalde. dur başka foto atıyım :KK16: bende aynı. keçe işlerine başlıycam yakında sıkıldım otur otur :KK16: sen hangi renge boyasın canım
önce kızıla boyadım canım boya aktıktan (6 ay felan)sonra kahverengiye boyadım kendı rengi olsun diye 1 yıl oldu hala uclarında boya varmıs gibi gözüküyor
bnde cam boyama işine kavanozlarımı buldum alıp baslayacagm evde yapacak bişi yok oruc olunca da hiç iş yok

önce kızıla boyadım canım boya aktıktan (6 ay felan)sonra kahverengiye boyadım kendı rengi olsun diye 1 yıl oldu hala uclarında boya varmıs gibi gözüküyor
bnde cam boyama işine kavanozlarımı buldum alıp baslayacagm evde yapacak bişi yok oruc olunca da hiç iş yok

aynen canım ya. bendede 2 tane var kavanoz boyancak. sen boya at fotosunu bana fikir olsun :KK16: bu arada saçım %100 orjinal :KK1:

$ghj.jpg

X