Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

tatlım çok güzelmiş çeyizlerin pike takımın vardı toz pembe sanırım rengi nerden aldın çok şık duruyorr

Tatlımmm ben geldimm

Dün iş çıkışı A101 e gittim ama bulamadım Ama imdadıma Nişanlım yetişti. Topiğimde de anlattım zaten

İşte bizim çay setimiz hemde 2 Takım

Eki Görüntüle 977362

Artıkın çeyiz kardeşiyiz

tatlım çok güzelmiş çeyizlerin pike takımın vardı toz pembe sanırım rengi nerden aldın çok şık duruyorr

karaca home canım :):) farklı renkleride vardı ama ben tam bir pembe hastasıyım. teşekkür ederim beğendiğin için :93:

Hepsi çok güzel tatlım güle güle kullanırsın inşallah; ama daha 3 yıl varmış biraz erken davranmışsın sanki. Hani bazı ürünlerin garanti süresi dolar o yüzden canım.

Hepsi çok güzel tatlım güle güle kullanırsın inşallah; ama daha 3 yıl varmış biraz erken davranmışsın sanki. Hani bazı ürünlerin garanti süresi dolar o yüzden canım.

Düşündüğün ve yorumladığın için teşekkür ederim canım benim ama hani hepsi bir anda olmuyor ya bir de evlenince borç ödemek istemiyorum o yüzden aldım. garanti gerektirecek çok şey yok aslında ama sen de haklısın biryerde :):)

Evet o açıdan bakınca haklısın ama mesela blendır seti ile su ısıtıcısı gibi ev aletlerini en sona bırakmanı tavsiye ederdim. Ben 3,5 yıllık evliyim geçen gün blendır setimin mikseri bozuldu Tam garantisi dolunca. :)) Ama çok beğendim eşyalarını özellikle nevresimlerini. Benim de kızım olacak hemen onu düşündüm biz de böyle çeyiz hazırlığı yapar mıyız diye ne güzel ya. Yapabiliyorsan altın alıp koy kenara, hiç zarar etmezsin 3 yıl sonra epey karın olur herşeyini alırsın. Ben bekarken öyle yapıyordum.

teşekkür ederim canım. Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah. tavsiyelerine dikkat ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…