Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

Ohh ne güzel canım ya bende sana aldığıım tabağın resmini atayım cook şirin :)
Eki Görüntüle 987632
yok artık tesadüfün böylesi aşkitoşkomla gezmeye gitmiştik bunun kahvaltı takımını gördüm aşkitoşkom alalım demişti nasip olursa alıcaz inşallah kardeş kardeş kullanırız yeni eklediklerimede bak tatlısım cok güzeller güle güle kullan

Bunlar da güzel ne güzel sevgilin de senin gibi alıyor benimki alma para biriktirip hepsini ankara ya gider ikeadan aliriz diyor :))
Bu konu da beni anlamiyor maalesef:2:

Bunlar da güzel ne güzel sevgilin de senin gibi alıyor benimki alma para biriktirip hepsini ankara ya gider ikeadan aliriz diyor :))
Bu konu da beni anlamiyor maalesef:2:

olsun canım oda güzel ama almaya baslasanız iyi olur sonra içine sinmez aceleden aldıkların :) sevdiceğim alttakini almış bana çok hoşuma gitti ya aklına takılan olursa sor bana yardımcı olurum

Ben de alacagim kahvaltı takımından 2 kişilik olanini begendim alalim kardeş kardeş kullanalım :)
Sağol canım sende gule gule kullan :)

Ben de alacagim kahvaltı takımından 2 kişilik olanini begendim alalim kardeş kardeş kullanalım :)
Sağol canım sende gule gule kullan :)

Tamam kuzucum benim tuzluk ve biberliğim nasıl? değmiş mi o kadar para verdiğime aldıktan sonra acaba almasamıydım dedim ama çok hoşuma gittiler :26:

Öyle yapacağım canım ufak ufak alayım bende heveslendm sende görünce
Bu arada kaç yaşındasn nerde oturtuyosun tanışıp sohbet edelim

20 yasımdayım canım bursa da oturyorum :):):) sen? bencede al canım ufak seylerı bıle alsan üzerinden yük kalkıyor

20 yasımdayım canım bursa da oturyorum :):):) sen? bencede al canım ufak seylerı bıle alsan üzerinden yük kalkıyor

bnde 22 yaşındayım ve kırşehir de oturuyorum kırşehir de üniversite okuyorum :)
senın ıyıymıs bursa da yer çok oluralısveriş için burda imkan kısıtlı

Son düzenleme:
mutlaka içine sinen birşeyler olur canım. aldıklarımın hepsini beğendin mi? :)

evet ya çook şirinler ve hoş seyler canımm mutlu gunlerde kullan hepsini :):)
nevresim takımlarının renkleri çook hos :):) ama bı tane de kırmızılı al :):) aşk dendi mi aklıma kırmızı gelio :):)

canım bunlarda çok güzellermiş inşallah içine sinen biseyler bulursun. bende yardımcı olurum sana

canım bunlarda çok güzellermiş inşallah içine sinen biseyler bulursun. bende yardımcı olurum sana

inşallah canım bnm öyle pek imkanım yok da her ay bırsey alayım diyorum mesele o teflon tencere setini tek tek satın alayım diyorum
parca parca da satıyorlar nasılsa kutusu olsun bana yeter saklamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…