hepsi birbirinden güzeller maşallah özellikle pikelerinden ilk resimdekine bayıldım hayran kaldım aşık olduuummmnerden aldın acaba blender setimiz de aynı arzum soprano max
bu canımsağ ol canımm :) hangisni dedn sn
çok harika yaa güle güle kullan canımkaraca cnm
çok harika yaa güle güle kullan canım
evet çok beğendim. ayrıca sen beğendikten sonra bize laf düşmezsağol melegm begendnmı hersymı :)
evet çok beğendim. ayrıca sen beğendikten sonra bize laf düşmez
Sağ ol canım modası gecmez değil mi
boşver modayııııı hepsini beğenerek almışsın içine sine sine kullan
arkadaşım herşeyin çok güzel maşallah güle güle kullan :)
Herşeyine bayildim ya cook güzel bende senin gibiyim 3.sınıf öğrencisiyim geçen Netten ilk defa çeyizim için birşey aldım cook mutlu oldum ya hevesleniyorum ama almaya imkanim yokve erken diye dusunuyordum seni gördükten sonra erken felan değilmiş :))
olsn ccanım zamanla alırsın :) bende sevdiceğimle barıstım cok mutluyum biz 2-3yıla evleniyoruz anca tamamlnır herhalde :):)
Ooo cook sevindim senin adına canım benim de ilişkm 3.5yıllık ama benim ailem bilmiyor ve tepkileri hiç iyi olmayacak o günleri düşünmeye korkuyorum
Hergün dua ediyorum canım ya amin amin değmesin tabi dengim birini buldum aslen yaşıt kuzenlerim var hiç hevesleri yok çeyiz konusunda ben mi böyleyim diyordumsiz yeterki aşkınıza sahip çıkın herşey güzel olur canımın içi üzülme olur mu :) kıyamam sana. korkma ve aklına kötü şeyler getirme iyi düşün dua et iyi olsun :) aşka kim dayanabilmişki bu zamana kadar. nazar değmesin bizlere :)
Hergün dua ediyorum canım ya amin amin değmesin tabi dengim birini buldum aslen yaşıt kuzenlerim var hiç hevesleri yok çeyiz konusunda ben mi böyleyim diyordum
Seni buldum :)
Amin..aynen canım ya iyi oldu karşılaştığımız :)bu zamana kadar bende öyle düşünüyordum annem alalım diyordu ben istemiyordum tesadüfen girdiğim bir mağazada yemek takımımı görmemle başladı benim çeyiz serüvenimsonra gerisi geldi. gördüğün herşeyi 1 ayda aldım şimdi 1 çöp bile almaz oldum kendime kıyafet gbii varsa yoksa çeyiz