Allah tamamına erdirsin canım :)hepsi çok guzel hayırlı olsunn.ıyı günlerde kullanın :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 yıllık bir ilişkim var ve 3 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz inşallah. bilmiyorum erken mi ama birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz
blender setim :)
Eki Görüntüle 973199
4 mevsimim :)
Eki Görüntüle 973202
çkb takımım
Eki Görüntüle 973203
TENCERE SETİM :)
Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :)
Eki Görüntüle 973205
su ısıtıcım :)
Eki Görüntüle 973208
rendem:) benimkisi 3.sü ::)
Eki Görüntüle 973209
su setim :)
Eki Görüntüle 973211
bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)
Eki Görüntüle 973217
yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :)
Eki Görüntüle 973218
Şimdi nevresimlerimde sıra :)
Eki Görüntüle 973219
Eki Görüntüle 973220
Eki Görüntüle 973221
bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :)
Eki Görüntüle 973222
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223
Eki Görüntüle 973225
yorganım :)
Eki Görüntüle 973226
uyku setim :)
Eki Görüntüle 973227
inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Allah tamamına erdirsin canım :)hepsi çok guzel hayırlı olsunn.ıyı günlerde kullanın :)
Allah tamamina erdirsin hepsi çok güzellmutlulukla kullanin inşallahh :79:
Karaca home sevgililer gunu nevresim takimini bende düşunüyorum da tavsiye eder misin guzeller mi kaliteli mii
sağol canım cok teşekkür ederim. Bende tereddütte kaldım herkes erken diyorda. :) çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olur inşallah :)hoşgeldin cnm aramızaa , çok güzel aldıkların ve hiçte erken degil sen begendiklerini al rahat rahat öde vakit varken
sağol meleğim daha güzelleri senin olsun :):)Canım nevresimlerine deterjan kutularına ve pembe tencerelerine bayıldım güle güle kullan
hepsi cok güzeller canım güle güle kullanmayı nasip eder inşallah Allah'ım
Karaca Home Sevgililer günü konsepti benimde çok hoşuma gitmişti bende düşünüyordum onu:)
Güzel oldugunu demişsin daha da kesinleştirdim
amin canım sağ ol beğenmene çok sevindim :) Rabbim sana da nasip etsin :):)canım herşeyin çok güzel güle güle kullan herşey gönlünce olur umarım :)
Hoş geldin tatlımçeyizlerinde çok güzel çok kaliteli görünüyorlar. Güzel günlerde kullan inşallah
Güle güle mutlulukla aşkla kullan canım
gerçekten beğendin mi :) çok teşekkür ederim canım :) sağ ol :)Baya güzel bi başlangıç yapmışsın canım . Güzel günlerde kullanın
Hoşbuldum canımın içi sağ ol çok mutlu ettin beni :) sana da nasip olur inşallah :):) daha 3 yıl var erken mi bilmiyorum ama :):)