Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
Bismillahirrahmanirrahim
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz
Ceyizlerimin düzenlenmiş hali 19.sayfadadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691543&page=19
Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum
Aldığım herşeyi ekledim ileriki sayfalara bakabilirsiniz :):)

blender setim :)
4 mevsimim :)
çkb takımım
TENCERE SETİM :) Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :)
su ısıtıcım :)

rendem:) benimkisi 3.sü ::)
su setim :)

bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)

yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :)

Şimdi nevresimlerimde sıra :)

bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :)
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223
yorganım :)
uyku setim :)

inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
aldıkça yükleyeceğim:) takipte kalın. diğer sayfalarda da aldıklarım var 3. sayfada günlük yemek takımım falan vardı :) bakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin canım :)hepsi çok guzel hayırlı olsunn.ıyı günlerde kullanın :)

Allah tamamina erdirsin hepsi çok güzell mutlulukla kullanin inşallahh :79:

Karaca home sevgililer gunu nevresim takimini bende düşunüyorum da tavsiye eder misin guzeller mi kaliteli mii

Allah tamamina erdirsin hepsi çok güzell mutlulukla kullanin inşallahh :79:

Karaca home sevgililer gunu nevresim takimini bende düşunüyorum da tavsiye eder misin guzeller mi kaliteli mii

Amin.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benım :) darısı başına inşallah. evet bu set cok guzel ozellıkle battaniyesi yumusacık bayıldım. desenide çok hosuma gitti cıvıl cıvıl :) üstüne tanımam kacırmadan al bence canım :)

Hoşgeldin cnm aramızaa , çok güzel aldıkların ve hiçte erken degil sen begendiklerini al rahat rahat öde vakit varken

hoşgeldin cnm aramızaa , çok güzel aldıkların ve hiçte erken degil sen begendiklerini al rahat rahat öde vakit varken
sağol canım cok teşekkür ederim. Bende tereddütte kaldım herkes erken diyorda. :) çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olur inşallah :)

Canım nevresimlerine deterjan kutularına ve pembe tencerelerine bayıldım güle güle kullan

hepsi cok güzeller canım güle güle kullanmayı nasip eder inşallah Allah'ım

Karaca Home Sevgililer günü konsepti benimde çok hoşuma gitmişti bende düşünüyordum onu:)

Güzel oldugunu demişsin daha da kesinleştirdim

canım herşeyin çok güzel güle güle kullan herşey gönlünce olur umarım :)

Hoş geldin tatlım çeyizlerinde çok güzel çok kaliteli görünüyorlar. Güzel günlerde kullan inşallah

Baya güzel bi başlangıç yapmışsın canım . Güzel günlerde kullanın

amin canım :) bence kesinlikle almalısın çok kaliteli ben iyi ki almışım diyorum :)kutusuda çok hoş :)

Hoş geldin tatlım çeyizlerinde çok güzel çok kaliteli görünüyorlar. Güzel günlerde kullan inşallah

Hoşbuldum canımın içi sağ ol çok mutlu ettin beni :) sana da nasip olur inşallah :):) daha 3 yıl var erken mi bilmiyorum ama :):)

Hoşbuldum canımın içi sağ ol çok mutlu ettin beni :) sana da nasip olur inşallah :):) daha 3 yıl var erken mi bilmiyorum ama :):)

Sağol tatlım benimm

Yavaş yavaş alırsın hem içine siner hemde zamanı geldiğinde çeyiz derdin olmaz Tabi modası geçmiş bunların diye takıntın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…