- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
Amin inşallahhh
canımın içi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahhh
canımm o senin tatlığın sinir olurum da ben bu herkesene kadar tatlısın ya canımın içi teşekkür ederim sana içimi ferahlattın :)
canımm o senin tatlığın sinir olurum da ben bu herkese
kıyamam :26: olsun seninkilerde çok güzel. nazar degmesiin ikimizede
Sağ ol canım benim amin sana da :):) çok tatlısın :)Çok güzel....İnşallah nazarlar değmez güzelim sana....Çok güzel ürünler almışsın....
tatlım çok güzelmiş çeyizlerin pike takımın vardı toz pembe sanırım rengi nerden aldın çok şık duruyorr
Tatlımmm ben geldimm
Dün iş çıkışı A101 e gittim ama bulamadım Ama imdadıma Nişanlım yetişti. Topiğimde de anlattım zaten
İşte bizim çay setimiz hemde 2 Takım
Eki Görüntüle 977362
Artıkın çeyiz kardeşiyiz
Sağ ol canım benim amin sana da :):) çok tatlısın :)
Ne demek canım benim...O senin tatlılığın:)))
Hoş geldin aşkitom. :):) benimde iki takım. kardaş olduk artıkın
güle güle kullan
Hepsi çok güzel tatlım güle güle kullanırsın inşallah; ama daha 3 yıl varmış biraz erken davranmışsın sanki. Hani bazı ürünlerin garanti süresi dolar o yüzden canım.
Düşündüğün ve yorumladığın için teşekkür ederim canım benim ama hani hepsi bir anda olmuyor ya bir de evlenince borç ödemek istemiyorum o yüzden aldım. garanti gerektirecek çok şey yok aslında ama sen de haklısın biryerde :):)
Evet o açıdan bakınca haklısın ama mesela blendır seti ile su ısıtıcısı gibi ev aletlerini en sona bırakmanı tavsiye ederdim. Ben 3,5 yıllık evliyim geçen gün blendır setimin mikseri bozuldu Tam garantisi dolunca. :)) Ama çok beğendim eşyalarını özellikle nevresimlerini. Benim de kızım olacak hemen onu düşündüm biz de böyle çeyiz hazırlığı yapar mıyız diye ne güzel ya. Yapabiliyorsan altın alıp koy kenara, hiç zarar etmezsin 3 yıl sonra epey karın olur herşeyini alırsın. Ben bekarken öyle yapıyordum.
teşekkür ederim canım beğendin mi
Sağ ol canım modası gecmez değil mihepsi çok güzel güle güle kullan