yok canım yanlış anlamıyorum iyi niyetle söylediğini biliyorum fakat henüz yaşım küçük üniversitem var 2,5 yıl kaldı. onunda askerliği falan derken geçer diye düşündük. :44:Canım benim umarım herşey çok güzel olur fakat 3 yıl çok fazla değil mi sevginiz yıpranmasın bence çok bekletmeyin şartlar müsaitse yuvanızı kurun. Zaman geçtikçe ayrılık ilişkiye zarar veriyor. Ne olur yanlış anlama
Anladım canım benimm. Üniversite olayı varsa tabii bekleyok canım yanlış anlamıyorum iyi niyetle söylediğini biliyorum fakat henüz yaşım küçük üniversitem var 2,5 yıl kaldı. onunda askerliği falan derken geçer diye düşündük. :44:
Anladım canım benimm. Üniversite olayı varsa tabii bekleönce can sonra canan
çabuk geçer değil mi canım ya
ne kadar iyisin çok sevdim seni :) teşekkür ederim önerilerine uyacağım canım ablacım :):):)Ooov canım beniiim üzülme geçer tabiiki siz yeter ki o zaman zarfında birbirinizi yıpratmayın bak bana evlenmeden önce yaşlı teyzeler kızım evlilikte saygı çok önemlidir derdi de off derdim ama şimdi 2 yıllık evliyim çok şükür eşimle hiçbir sorunumuz olmamasını karşılıklı saygıya bağlıyorum ben daha yaşlı değilim 27 yaşındayım ama benden de sana öğüt evlilik öncesi ve evlilikte birbirinize karşı saygınızı hiiç ama hiç kaybetmeyin evlilikten önceki özel alanlar evlilikte de özel kalsın. Allah mutluluk nasip etsin güzel kardeşim
ne kadar iyisin çok sevdim seni :) teşekkür ederim önerilerine uyacağım canım ablacım :):):)
Canımm benim sağlıcakla kal dua et bana, bu ay bebek denemesindeyiz bebiş istiyoruz seninde kalbin çok temiz dua yolla bana
O senin öyle gören güzel gözlerinin güzelliği canım çok teşekkür ederim. :)nevresimlerina bayıldım hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan
Herkes millete erken der kendi alır atar kenarıya kenarıya bakma sen herkese :)sağol canım cok teşekkür ederim. Bende tereddütte kaldım herkes erken diyorda. :) çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olur inşallah :)
ne kadar tatlısın ya canımın içi teşekkür ederim sana içimi ferahlattın :)Herkes millete erken der kendi alır atar kenarıya kenarıya bakma sen herkese :)
Adaşım çok beğendim aldıklarını. 3 yıl sonra evlilik varsa sen neler almazsın ki. Şimdiden başlamışsıngüzel günlerde kullanırsın inşallah :)
Anneciğimin bugün bana aldığı hediyeler :103:
Eki Görüntüle 976098 Eki Görüntüle 976099
tepsim bunun bir benzeri aynısını bulamadığım için bunu koydum :107:
Eki Görüntüle 976100
Çok tatlılarmış canımmm güle güle aşkla kullanman dileğiyle
Anneciğimin bugün bana aldığı hediyeler :103:
Eki Görüntüle 976098 Eki Görüntüle 976099
tepsim bunun bir benzeri aynısını bulamadığım için bunu koydum :107:
Eki Görüntüle 976100