Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

yok canım yanlış anlamıyorum iyi niyetle söylediğini biliyorum fakat henüz yaşım küçük üniversitem var 2,5 yıl kaldı. onunda askerliği falan derken geçer diye düşündük. :44:

yok canım yanlış anlamıyorum iyi niyetle söylediğini biliyorum fakat henüz yaşım küçük üniversitem var 2,5 yıl kaldı. onunda askerliği falan derken geçer diye düşündük. :44:
Anladım canım benimm. Üniversite olayı varsa tabii bekle önce can sonra canan

çabuk geçer değil mi canım ya

Ooov canım beniiim üzülme geçer tabiiki siz yeter ki o zaman zarfında birbirinizi yıpratmayın bak bana evlenmeden önce yaşlı teyzeler kızım evlilikte saygı çok önemlidir derdi de off derdim ama şimdi 2 yıllık evliyim çok şükür eşimle hiçbir sorunumuz olmamasını karşılıklı saygıya bağlıyorum ben daha yaşlı değilim 27 yaşındayım ama benden de sana öğüt evlilik öncesi ve evlilikte birbirinize karşı saygınızı hiiç ama hiç kaybetmeyin evlilikten önceki özel alanlar evlilikte de özel kalsın. Allah mutluluk nasip etsin güzel kardeşim

ne kadar iyisin çok sevdim seni :) teşekkür ederim önerilerine uyacağım canım ablacım :):):)

Adaşım çok beğendim aldıklarını. 3 yıl sonra evlilik varsa sen neler almazsın ki. Şimdiden başlamışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

Adaşım çok beğendim aldıklarını. 3 yıl sonra evlilik varsa sen neler almazsın ki. Şimdiden başlamışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

Oy sağ ol canım adaşım benim :):) darısı senin başına inşallah Gülçin'im

Anneciğimin bugün bana aldığı hediyeler :103:

tepsim bunun bir benzeri aynısını bulamadığım için bunu koydum :107:

Kasım ayında gittiğim Paris gezimden aldığım manikür setim ve kırtasiyeden aldığım tahta kalemim

fincan takımım

Çok ii yapmıssın bence bende esyalarımı alalı 3-4 yıl oluyo daha taksit ödüyorum.Son zamana kalınca acele ve bütçeden istedigini alamayabilirsin.Hepside çok güzel güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…