Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

Sağol tatlım benimm

Yavaş yavaş alırsın hem içine siner hemde zamanı geldiğinde çeyiz derdin olmaz Tabi modası geçmiş bunların diye takıntın yoksa

yok canım ya severek içime sinerek aldım sevgilimde çok beğendi :) sizlerde beğendiniz daha ne isterim

hepside çok güzel allah sineriyle kullanmak nasip etsin inşallah.blender cok işine yarıcak emin ol.tencerelerin rengine bayıldım

Arkadaşlar bu da günlük yemek takımımın servis tabagı hepsi kolide oldugu için set halinde koyamadım umarım begenirsiniz

Bence gayet de güzel bir başlangıç olmuş herbiri birbirinden güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah

Canım benim iyi günlerde kullan inşallah zevkine bayıldım en son resimde bulunan kalpli nevresim takımı hangi marka ?

Canım benim iyi günlerde kullan inşallah zevkine bayıldım en son resimde bulunan kalpli nevresim takımı hangi marka ?
çok teşekkürler canım :) o benim uyku setim ama nevresimide var. bellona valentin :):) begenmene sevindim :)

Canım düğün ne zaman hepsi de mükemmel Allah huzurla ve sağlıkla kullanması nasip etsin inşallah, sana bir öneride bulunmak isterim geceliğini sakın saten alma sabahlık ve geceliğin mutlak pamuk olsun ben hiç dikkat etmemiştim kayınvalidem ve annemle almıştık utancımdan içini açıp detaylı bakmaya cesaret edemedim kaldı ki satenin elektriklenme ve sıcakta dahada sıcak soğukta dahada soğuk yaptığını düşünemeiştim gittim kendime daha sonradan ünlü bir çamaşırcıdan pamuk olan setini aldım çokta memnunum

Sağ ol canım amin.İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ederim. Düğün 3 yıl sonra inşallah ama ben evlenince borç ödemek istemediğimden erken başladım. Anca yetişir diye düşünüyorum. Sence iyi mi etmişim? Gecelik hakkında bir fikrim yoktu önerin için çok teşekkür ederim mutlaka dikkat edeceğim :):)

Canım benim umarım herşey çok güzel olur fakat 3 yıl çok fazla değil mi sevginiz yıpranmasın bence çok bekletmeyin şartlar müsaitse yuvanızı kurun. Zaman geçtikçe ayrılık ilişkiye zarar veriyor. Ne olur yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…