11 haftalık hamilemisin demek,yoksa doğmuş bebeklerin mi 11 haftalık demek istedim ayrı ayrı belirterek.Aynı şey değil tabi.Ama rahim boyu olayını ilk kez senden duyuyorum gerçekten.Allah Allah.Bi sonraki doktor randevumuzda soralım bari..
rahim uzunluğu denilen şey,rahimle vajina arasındaki bölüm,doğuma
3-4 hafta kala y şeklinde yırtık oluştu öyle bi süre gitti ve suyla doğumum gerçekleşmişti.
başta herşey çok yolundaydı bende ama
durumun heran değişebileceğide söyleniyodu,ki öylede oldu.
kızlarım güçlüydü gerçekten,hamileykende ii bakmıştım kendime ama,meyveydi,balıktı eksik etmedim.
zeynep küvözdeyken solunumu durmuştu,kilo almalarıda çok yavaştı,yaşadığımız problemler
bunlardı sadece.çok şükür geride kaldı ogünler.
şuan zeynep göğsümde yatıyo,çok güzel bi duygu,sağlıklı olmaları herşeyden önemli..agulara başladık,
mimikleri var mesela,bi kaşını kaldırıyo agu yapıcağı zaman,güldüğünde yüzündeki her nokta gülüyo..
allahım herkese nasip etsin.
rahim uzunluğu denilen şey,rahimle vajina arasındaki bölüm,doğuma
3-4 hafta kala y şeklinde yırtık oluştu öyle bi süre gitti ve suyla doğumum gerçekleşmişti.
başta herşey çok yolundaydı bende ama
durumun heran değişebileceğide söyleniyodu,ki öylede oldu.
kızlarım güçlüydü gerçekten,hamileykende ii bakmıştım kendime ama,meyveydi,balıktı eksik etmedim.
zeynep küvözdeyken solunumu durmuştu,kilo almalarıda çok yavaştı,yaşadığımız problemler
bunlardı sadece.çok şükür geride kaldı ogünler.
şuan zeynep göğsümde yatıyo,çok güzel bi duygu,sağlıklı olmaları herşeyden önemli..agulara başladık,
mimikleri var mesela,bi kaşını kaldırıyo agu yapıcağı zaman,güldüğünde yüzündeki her nokta gülüyo..
allahım herkese nasip etsin.
hekercım masallah saglıkla buyutursun guzel kızlarını ınsallah...ınsallah bızlerde bebıslerı hayırla ve saglıkla kucagımıza alınca cekılenlerı unuturuz.......:Saruboceq:Şeniz
canlar bakın bende rahım boyu olcturmedım ama drlara danısmakta fayda var.....bende bu gttıgımde sıkıstıracagım drumu...............bazı annelerde rahım agzının genıslıgı gıbı bır sorun oluyor..bu durumda serklaj denılen dıkıs ıslemı uygulanıyor sanırım...cunku acıklık varsa eger rahım bebısler buyudukce agırlıgı kaldıramayabılır.bıde bızım ıkız olunca rıskteyız yanı.....ınsallah hıcbırımıze gerek kalmaz bu ıslemlere:Saruboceq:Şeniz
önemli tabi,benim ilk kızımda erken doğduğu için hemen dikelim rahim ağzını dediler,
ama doğum yaptıran doktorum onun basit bi işlem olmadığını,suyumun bile patlayabileceğini söyledi,
ama ben zaten kendimi kurcalatmayı sevmediğimden yaptırmamıştım,bide o gittiğim doktor paracı bişeydi
basit dediği,15 dakka sürer dediği operasyon 1000 liraydı ve ameliyattı resmen.
her ultrasonda ölçmüştü,6 aydan sonraydı sanırım.
doktoruna güven,her dediğini yapma,kendi araştırmanıda yap.
internet annesi olduğumdan doktorumu çok terletmişimdir,ama oda öyleymiş,buda böyleymiş,onu neden öyle
dedin,öyle yaptın gibi.
Valla ben önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum.Onun sözünden çıkmamaya çalışıyorum.Onun kafana takma dediği şeylerde ondan yana eminim.Uzun zamandır kendisiyle bu yoldayız çünkü.Bir damla fazla para için başka yerlere yönlendirilmedim.Beni pek çok noktada rahatlatan da o olmuştur.Ban azaten hamileliğimin başlarında daha herkes birşey söyler,kimseye kafanı takma,not al,gel,kafana takılanları burda tartışalım demişti sağolsun.Ayrıca herşeyin taktiri ilahi olduğuna inanıyorum.Bizim teşhis ve tedavilerimiz tespitlerimiz boş bence.Bu yüzden de kimseye fazladan kendimi kurcalatmak istemem.Yazık.Ok adar kolay br iş te değilmiş üstelik.Bilmiyorum yaa..
doktorda biraz anlıcak,bilgisi,öngörüsü ii olucak,herşey yaptırılmazki.
doktorum,senin düşüğün,kürtajın yok,ikiz diye hemen yapılmazki,zaten taşıyamıyca varsa dikişleri patlatır gene
çıkar demişti.
doktorda doktora çok fark var bence..
hayırlı olsun canım ultrasona karından mı aslttan mı baktınızmerhaba arkadaşlar.... ben çiçeği burnunu bir anne adayıyım.... geçen pazar günü sonucu öğrendik.... dün doktor arkadaşım dayanamadı baktık..... şimdilik 2 kese gözüküyor..... çok sevindik... allahım inşallah hem sizin hemde benim işimizi rast getirir...... 4+4 haftalıkmışım daha.... ne komik ya. allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?