bana hep üstten bakıyo gerçi bi kere gittim pazartesi gidicem ikiz mi değilmi diye öğrenmek için kesin gene üstten bakar kalp atışları üstten belli olurmu acaba 6+2 günlükken benimki 4 haftalıkken üstten görünmüştüilk ultrason görüntüleri 8 haftaya kadar alttan bakılıyor evet.Çünkü bebekler ve keseler zaten çok küçük ya.Sonra 8.haftadan sonra karından bakılmaya başlanıyor.
bana hep üstten bakıyo gerçi bi kere gittim pazartesi gidicem ikiz mi değilmi diye öğrenmek için kesin gene üstten bakar kalp atışları üstten belli olurmu acaba 6+2 günlükken benimki 4 haftalıkken üstten görünmüştü
ben de 8+1 ım ne zaman gıtsem hep alttan baktı dr um
9+4 te yıne gıdecegım bakalım ozaman nası bakacak
her seferıne soyunmak cok zor oluyo yaaa
ınsallah artık karından bakar
inşallah canım üstten bakarrcanım sanırım bundan sonra artık karından takip eder.Ama yine de hep hazırlıklı olmaktsa fayda var.Ne yapacaksın:sm_confused:
Kızlar mrb;ben 7 haftalık ikiz gebeyim ama hergün bir ağrım oluyor birgün belim ağrıyor birgün tek taraflı kasık ağrım oluyor,korkuyorum normalmidir acaba bu ağrılar??
offfff bir haftadır başım çok ağrıyor yaaaa,24 saat,uyuyorum uyanıyorum sürekli ağrıyor,sürekli yaaa..
offfff bir haftadır başım çok ağrıyor yaaaa,24 saat,uyuyorum uyanıyorum sürekli ağrıyor,sürekli yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?