Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

geldim yaaa offf bi arkadaşımın doğum yapınca çok acil sağma makinasına ihtiyacı oldu
bi arkadaşı verecekmiş getirmemiş doğum yapmış...bebekler yoğunbakımda
bende kıyamadım kız doğumla apendis ameliyatıda olmuştu...arkadaşımın bana verdiğini ben
o kıza verdim bebekler 6 aylık oldu.....hala kullanıyorr...arkadaşımda istedi sağma makinasını
kızı 3 gündür arıyorum şugün bugün geleceğim dedi...getirmedi...arkadaşım uygun olunca söyle alırız dedi....ama ben daraldım şimdi aradım yarın anneme geçecem o zaman getireceğim dedi...
üçgündür aynısını diyor...gerçi gidemedim dedi evdede biliyorum....inş. yarın getirirr yaaaaaaaaaaa
ben hiççç akıllanmayacam yaa marhametten maraz doğuyor işte ...offf gerçi kızda getirmeyecem vs.demiyor ...

burcin cnm deodarant kullanılmıyor cnm yaa ...birde bebeklere 4 takım hastane çıkışı koy

tamam tatlım 4 takım alırım,sağol..
deodorant konusunda ben de karasızım sonuçta ameliyat sonrası terlemekten öte üşüyor sanıyorum insan..olmadı almam onu canım..
sağol..

canım benim benim bütün hamileliğim enfeksiyonla geçti,kullanmadığım fitil,antibiotik kalmamıştı,canını sıkma,
mecbur artık alıcan ilaçlarını canım,geçmiş olsun..

gayret et canım içmeye çalış..napalım minişler için tüm zorluklar..

çok saolun arkadaşlar,ya neden olur bu idrar yolu iltihabı hiç anlamıyorum,üşütyorum desem yok,bütün gün battaniye altındayım,su içemiyorum ondanmı acaba,sonuçlar çıksın dr.sorucam bakalım nedenmiş,

Sareyi uyutmuştum annem aradı,Halem son zamanlarda emmeyi istemiyordu bas bas bağırıyordu,annemde kaldığı sürece gittiğimde sadece sağ mememi emiyordu,
şimdi yavrum ağlıyormuş,emmeye bize geliyor,bende kalıcak bu akşammm,ben kaçtım kızlar,çok öptm..

yuppiiiiiiiiiiiiii..
hale geliyoooooooo..ohh bol bol emzir, bol bol hasret giderin..
mucks..

çok saolun arkadaşlar,ya neden olur bu idrar yolu iltihabı hiç anlamıyorum,üşütyorum desem yok,bütün gün battaniye altındayım,su içemiyorum ondanmı acaba,sonuçlar çıksın dr.sorucam bakalım nedenmiş,

az su içmekten olabilir belki tatlım..herhangi bir şekilde bulaştığını düşünmüyorum ben..sonuçta hamilelikte çok sık görülüyor bu tip sıkıntılar..
bende olmadı hiç ama ben normalde de çok su içerim hamile kaldığımdan beri daha fazla su içiyorum..günde 4 lt'ye yakın..sen mide sıkıntılarınla tabi içemezsin belki o kadar ama gayret et içebildiğin kadar iç olur mu canım?

burcin en küçük biberondan koy 250 cc biberon olması mühim değil cnm
sonucda sen ihtiacın olan kadar kullanacaksın

burcin cnm deodorant kokusu bebekler için iyi değil
he bide emzirme sütyeni yerine emzirme atleti alsaydın çok ,iyi olurdu atlet sütyen birarada
çokdaha rahat cnm yaa.....lohusa iken cnm çok terliyorsun bide

burcin cnm deodorant kokusu bebekler için iyi değil
he bide emzirme sütyeni yerine emzirme atleti alsaydın çok ,iyi olurdu atlet sütyen birarada
çokdaha rahat cnm yaa.....lohusa iken cnm çok terliyorsun bide

ayy o emzirme atleti ve sütyeni bana pek rahatsız gibi geldi ama heralde doğumdan sonra rahat ederim dimi?
ben 1er tane almıştım sütyen ve atlet..o zaman yarın 3 tane daha atlet alıyım yeter..
bi de biberon bakarım olmadı..
deodorantı da direk çıkardım listemden..bebekler dedin ya olay bitti :)

evde en küçük 125 var..
o da iş görür mü dersin...
ay iyice karıştı kafam yahu :uhm:

cnm küçük alma daha yaaa o 125 cc yeter sana sakın daha küçük almaaa
125 cc de yetmeyecek 3 ay sonraa

ayy o emzirme atleti ve sütyeni bana pek rahatsız gibi geldi ama heralde doğumdan sonra rahat ederim dimi?
ben 1er tane almıştım sütyen ve atlet..o zaman yarın 3 tane daha atlet alıyım yeter..
bi de biberon bakarım olmadı..
deodorantı da direk çıkardım listemden..bebekler dedin ya olay bitti :)

cmm atlet birtane daha al cnm öle 3 taneye gerek yok evde ben hep atletle dolaştım ,
bide yarım badi sütyenler var penyeden eşim ondan getirdi açıkcası sütyen pahalı diye evde olduğumdan yarımbadi iyi oldu dışarıdada atleti giydim

cnm küçük alma daha yaaa o 125 cc yeter sana sakın daha küçük almaaa
125 cc de yetmeyecek 3 ay sonraa

cmm atlet birtane daha al cnm öle 3 taneye gerek yok evde ben hep atletle dolaştım ,
bide yarım badi sütyenler var penyeden eşim ondan getirdi açıkcası sütyen pahalı diye evde olduğumdan yarımbadi iyi oldu dışarıdada atleti giydim

ooohhhhhhh anladım sonunda yahu..
bu hamilelikten mi ne mankafa oldum ben yahu :))))
ayy sağol valla..sen olmasan, marry olmasa napıcam bilmem ki :))

az su içmekten olabilir belki tatlım..herhangi bir şekilde bulaştığını düşünmüyorum ben..sonuçta hamilelikte çok sık görülüyor bu tip sıkıntılar..
bende olmadı hiç ama ben normalde de çok su içerim hamile kaldığımdan beri daha fazla su içiyorum..günde 4 lt'ye yakın..sen mide sıkıntılarınla tabi içemezsin belki o kadar ama gayret et içebildiğin kadar iç olur mu canım?

maşallah canım ya,ne güzel su içebilmen çok büyük şans,ben neredeyse günde hiç sıvı alamıyorum,desem yalan olmaz,ne yapalım artık,kussam bile içmek zorundayım,rabbim beterinden saklasın da,bu durum geçici nasılsa.Canım sen çantanı hazırlamaya başlamışsın rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim.

artvinli cnm geçmiş olsun alla alla neden böle oldukiii
evdesin hep antibiotik verdimi doktorun

maşallah canım ya,ne güzel su içebilmen çok büyük şans,ben neredeyse günde hiç sıvı alamıyorum,desem yalan olmaz,ne yapalım artık,kussam bile içmek zorundayım,rabbim beterinden saklasın da,bu durum geçici nasılsa.Canım sen çantanı hazırlamaya başlamışsın rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim.

sağol canım..Allah hepimizin dularını kabul etsin, yüzümüzü güldürsün..
hepimiz kolayca,sağlıkla ve vakitlice bebeklerimizle beraber gelelim evimize inşallah..

canan nerelerde yahu?
gelirdi hep bu saatlerde..haberi olan var mı?
msn'i de kapalı merak ettim..

artvinli cnm geçmiş olsun alla alla neden böle oldukiii
evdesin hep antibiotik verdimi doktorun
saolasın dırımcım,evet ya hep evdeyim bende anlamadım,dr.tekrar idrar kültürü istedi akşam üstü yaptırdım,iki gün sonra çıkarmış sonuş duruma göre antibiotik başlanacak.
sağol canım..Allah hepimizin dularını kabul etsin, yüzümüzü güldürsün..
hepimiz kolayca,sağlıkla ve vakitlice bebeklerimizle beraber gelelim evimize inşallah..

amin canım,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X