Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben duşa giriyom.. sonra katrılabilirsem gelcem. öptümm. hymarry canım konuşuruz ayrıntılı olarak sonra bende kimi arıcağımı bilmiyom açıkçası..

evet tatlım kısmetse Acıbadem'de olacak doğum..
o zaman napıyoruz Hymarry'yi dinliyoruz veeee bebişlere kozmetik ürün almıyoruz,nolur nolmaz biberon koyuyoruz çantamıza.. :))
o halde 1 soru daha?
2 boy biberonumuz var..biri kısa biri uzun..kaçlık falan bilmiyorum haliyle henüz.. :))
kısaları alsam olur sanırım dimi?

:kedi: yok yaaa,biraz taze yaşanmışlığın tecrübesi benimki o kadarr peehh:hulya:
Dr.Browns mu canım,onların küçük 60larından her ihtimale karşı 2 tane götür derim canımmkaydirigubbakcemile5

oyy maşallahh tarihte süpper saatte:)) bizim kısa oldu görüşme süremiz malum kocişin kaybetcek pek vakti yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elimden kaçırırım diye korkmuş olmalı :)))
iyi etmiş elini çabuk tutmakla bence..
biz tabi erken çıkmaya başlayınca ve ikimiz de üniversite mezuniyeti, askerlik vs bitsin isteyince uzadı haliyle..

ben 7 temmuz 2006da mezun olduğumu öğrendim, 8 temmuz 2006da sözlendim :)) düşün yani öyle garanticiydim valla..işte tam 1 sene sonra da evlendik..

Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah..

ben duşa giriyom.. sonra katrılabilirsem gelcem. öptümm. hymarry canım konuşuruz ayrıntılı olarak sonra bende kimi arıcağımı bilmiyom açıkçası..

sen daha iyi bilirsin cnm ne yapacağını,ama ameliyatına giren daha mantıklı görünüyor..

ben de cidden bi banyo yapıyımm..
sarem kucağımda uyudu,tek çocuk evcilik gibi yaaa...

elimden kaçırırım diye korkmuş olmalı :)))
iyi etmiş elini çabuk tutmakla bence..
biz tabi erken çıkmaya başlayınca ve ikimiz de üniversite mezuniyeti, askerlik vs bitsin isteyince uzadı haliyle..

ben 7 temmuz 2006da mezun olduğumu öğrendim, 8 temmuz 2006da sözlendim :)) düşün yani öyle garanticiydim valla..işte tam 1 sene sonra da evlendik..

Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah..

amiiiinnn,
biz 27mayısta tanıştık,19 temmuzda evlendik,
en hızlısı biziz galibaaa :eek:kaydirigubbakcemile3

:kedi: yok yaaa,biraz taze yaşanmışlığın tecrübesi benimki o kadarr peehh:hulya:
Dr.Browns mu canım,onların küçük 60larından her ihtimale karşı 2 tane götür derim canımmkaydirigubbakcemile5

avent canım..ben 2şer avent birer chicco aldım o kadar..az mı acep??
avent'in ufaklarında şöyle yazıyo: 125 ml / 4oz
büyüklerinde ise : 260 ml / 9 oz

bak şu set işte Avent Yenidoğan Başlangıç Seti

baktın mı marry?
ben bu seti aldım bir de chicconun yeni doğan biberonları var birer tane o kadar..
hastaneye bu aventin ufaklarını götürüyorum o zaman bir tek..uygun mudur?

kızlar hymarry duş almaya gitti..
siz bi yardımcı olsanız..bir önceki sayfada sanırım hastane listem var..marry yeterli ama biberon alsan iyi olur dedi..ben de biberonla ilgili deneyimsiz olduğumdan karar veremedim..şu aventin setini almıştım o setteki ufak olanları alsam yanıma olur mu? diyorum..ne diyosunuz??

kız wc'de kurcalama kendini..:)))
ara doktoruna sor yarın ama ihmal etme emi?
ay burçin süppersin güldürdün benikaydirigubbakcemile3
amiiiinnn,
biz 27mayısta tanıştık,19 temmuzda evlendik,
en hızlısı biziz galibaaa :eek:kaydirigubbakcemile3
eneee doğum günümde tanışmışlaaarrrsositososito
avent canım..ben 2şer avent birer chicco aldım o kadar..az mı acep??
avent'in ufaklarında şöyle yazıyo: 125 ml / 4oz
büyüklerinde ise : 260 ml / 9 oz

bak şu set işte Avent Yenidoğan Başlangıç Seti
canım ilk başta en fazla 30ml içebiliyolar o yüzden küçük olanı götür canım..

ay burçin süppersin güldürdün benikaydirigubbakcemile3

eneee doğum günümde tanışmışlaaarrrsositososito

canım ilk başta en fazla 30ml içebiliyolar o yüzden küçük olanı götür canım..

oooo benim ufak biberon bile onlara kocamaaaannnn :))

bu biberonların daha ufağı var mı peki?olmadı yarın doktora çıkmışken alırım..ne dersiniz??

oooo benim ufak biberon bile onlara kocamaaaannnn :))

bu biberonların daha ufağı var mı peki?olmadı yarın doktora çıkmışken alırım..ne dersiniz??

canım Dr.Brown's un küçükl 60cc lik biberonu var,küçük,onu tavsiye ederim,bize şimdi kğçğk geliyor ama rezene çayı içiriyorum şimdi de..
Tavsiye ederim,içinde gaz yapmayı önleyen aparatı var,işe yaradığını düşünüyorum ..

wavym demek 27 mayıs doğumlusun,hayatımızda bir ortak gün daha,seviyom seni kuşummm..

selam kızlar nasılsınız,benim moralim bozuk ya,idrar yolu enfeksiyonu olmuşum,dr.idrar kültürü istedi 2.kez,onun sonucuna göre antibiotik tedavisi başlayacakmışım,birde bol su içeceksin dedi,of ya ben ilaçlarımı bile zor içebiliyorum sudan çok tiksiniyorum nasıl su içerim,artık kusmak şart oldu bana.ilk hamileliğimdede olmuştum tamda bu haftamda,bu sefer olmadım çok şükür derken şok,beklenmedik anda enfeksiyon,ne yapalım mecbur içecez artık.

canım Dr.Brown's un küçükl 60cc lik biberonu var,küçük,onu tavsiye ederim,bize şimdi kğçğk geliyor ama rezene çayı içiriyorum şimdi de..
Tavsiye ederim,içinde gaz yapmayı önleyen aparatı var,işe yaradığını düşünüyorum ..

wavym demek 27 mayıs doğumlusun,hayatımızda bir ortak gün daha,seviyom seni kuşummm..

çooooookkk teşekkürler..
yarın mutlaka alıcam çıkmışken..
teşekkürleeeerrrrr opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız,benim moralim bozuk ya,idrar yolu enfeksiyonu olmuşum,dr.idrar kültürü istedi 2.kez,onun sonucuna göre antibiotik tedavisi başlayacakmışım,birde bol su içeceksin dedi,of ya ben ilaçlarımı bile zor içebiliyorum sudan çok tiksiniyorum nasıl su içerim,artık kusmak şart oldu bana.ilk hamileliğimdede olmuştum tamda bu haftamda,bu sefer olmadım çok şükür derken şok,beklenmedik anda enfeksiyon,ne yapalım mecbur içecez artık.

canım benim benim bütün hamileliğim enfeksiyonla geçti,kullanmadığım fitil,antibiotik kalmamıştı,canını sıkma,
mecbur artık alıcan ilaçlarını canım,geçmiş olsun..

gayret et canım içmeye çalış..napalım minişler için tüm zorluklar..

Sareyi uyutmuştum annem aradı,Halem son zamanlarda emmeyi istemiyordu bas bas bağırıyordu,annemde kaldığı sürece gittiğimde sadece sağ mememi emiyordu,
şimdi yavrum ağlıyormuş,emmeye bize geliyor,bende kalıcak bu akşammm,ben kaçtım kızlar,çok öptm..

geldim yaaa offf bi arkadaşımın doğum yapınca çok acil sağma makinasına ihtiyacı oldu
bi arkadaşı verecekmiş getirmemiş doğum yapmış...bebekler yoğunbakımda
bende kıyamadım kız doğumla apendis ameliyatıda olmuştu...arkadaşımın bana verdiğini ben
o kıza verdim bebekler 6 aylık oldu.....hala kullanıyorr...arkadaşımda istedi sağma makinasını
kızı 3 gündür arıyorum şugün bugün geleceğim dedi...getirmedi...arkadaşım uygun olunca söyle alırız dedi....ama ben daraldım şimdi aradım yarın anneme geçecem o zaman getireceğim dedi...
üçgündür aynısını diyor...gerçi gidemedim dedi evdede biliyorum....inş. yarın getirirr yaaaaaaaaaaa
ben hiççç akıllanmayacam yaa marhametten maraz doğuyor işte ...offf gerçi kızda getirmeyecem vs.demiyor ...

burcin cnm deodarant kullanılmıyor cnm yaa ...birde bebeklere 4 takım hastane çıkışı koy

X