Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size

tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,

resim011qk.jpg
resim045d.jpg

Hasta meleğim Saremmm,

resim049c.jpg
resim052a.jpg

oy maşallah tetesinin güllerinee. sarem kıyamam rengi solmuş yavrumun. tez zamanda şifa alalhım yavrumuza..:Saruboceq:

selam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam
çok geçmiş olsun. şimdi iyiler ya geriye dönüp bakma alalhım sağlıkla büyütmeni nasip etsin. menenjit ciddi bir rahatsızlık hastalığın bi etkisi kalmamaıştır umarım yavrunda şimdi iyilerdir. allah hepimizin yavrularını bağışlasın anne babalarına..

aynenn dırımım yaaa,gerçekten öylee,
düşmanımın bile en ufak bir sıkıntı gelmesin yavrusunun başına:1no2:

kesinlikle canım aminn:Saruboceq:

burçinim canım vil bitanem size de nasip olcak inşallah az kaldı,
biraz yol aldı mı çok tatlı oluyorlar ciddenn..
Rabbim yavrularımıza sağlık versin..

amin canım..
inşallah vakitli ve sağlıklı gelsin yavrularımız..

yarın saat 12:30'da doktor randevumuz var..17 gün oldu yavrularımı görmeyeli, özledim valla...inşallah güzel haberler alırım..

yarın benim için bir de şu açıdan çok önemli kızlar: biz eşimle 23 Aralık 2000'de çıkmaya başladık..kim derdi ki 9 sene sonra karnımda 30 haftalık iki yavru olacak diye..birbirimize vereceğimiz hediyelerimiz olacak yarın ki ultrason fotoğraflarımız ve sağlıklı oldukları haberleri inşallah..

ayy zaten ağlak bişey oldum ben, bakın şimdi yine duygulandım.. senağlama senağlama

bebeklerım normale göre 1 aylıklar erken doğuma göre iki aylık sayılıyorlar .ömerım çok yaramaz da osmanım çok mülayım bı çocuk benımkıler çift yumurta sızınkılerın huyları farklı mı

cnm ,ikizler farklıdır benim aliş fırlamaa açıkgözz güler yüzlü
ömer daha sakin mıy mıy sinirli az gülen bi çocuk oluyor cnm

bu arada adaş bebeklerimiz

amin canım aminnn benim cadılarda böle sevimli olurlar inşallah Hale Sare ablaları gibi...
olurlar olmazlar mııııı,bak doğsunlar ne güzel olcaklarrrrzemuszemus
oy maşallah tetesinin güllerinee. sarem kıyamam rengi solmuş yavrumun. tez zamanda şifa alalhım yavrumuza..:Saruboceq:
çok sağol tetemiz,deeeeeeeeeeee
sen bu aralar bize biraz soğukmusun bakiimm:1ninca:
amin canım..
inşallah vakitli ve sağlıklı gelsin yavrularımız..

yarın saat 12:30'da doktor randevumuz var..17 gün oldu yavrularımı görmeyeli, özledim valla...inşallah güzel haberler alırım..

yarın benim için bir de şu açıdan çok önemli kızlar: biz eşimle 23 Aralık 2000'de çıkmaya başladık..kim derdi ki 9 sene sonra karnımda 30 haftalık iki yavru olacak diye..birbirimize vereceğimiz hediyelerimiz olacak yarın ki ultrason fotoğraflarımız ve sağlıklı oldukları haberleri inşallah..

ayy zaten ağlak bişey oldum ben, bakın şimdi yine duygulandım.. senağlama senağlama

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Şeniz

olurlar olmazlar mııııı,bak doğsunlar ne güzel olcaklarrrrzemuszemus

çok sağol tetemiz,deeeeeeeeeeee
sen bu aralar bize biraz soğukmusun bakiimm:1ninca:

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Şeniz
ne soğuğu delüüüükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile benim canavarlar bana aman vermiyolar şu anda wcden aranıza katılabiliyom:kedi: gece uyumuyolar gündüz uymuyolar ayy valla hortlak gibim geziyom ortalarda..
hem ne soğukluğumu gördün bakem CADIARZU
sen kıç yıkama operasyonundan haber ver naptın oldu mu?

biz ne zaman tanışmıştık yyyaaawww:sm_confused:,
odunmuyum neyim bennn:tomato:

hahay enişte duymasın valla:mymeka:
biz 25 şubat 2006 da tanıştık. 28 şubatta yemeğe şıktık. ve 20 ağustos 2006 da evlendiiikkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar deneyimlilere bir sorum var..
Hastane çantamıza neler koymalıyız?

ben bir liste yaptım kendimce internetten falan derleyip.gereken başka şeyler varsa listeye ekler misiniz?hepimize faydası olur..ben perşembe falan kısmetse hazırlayacağım çantamı..bir el atın lütfen..

ANNE ıÇıN:
- 2 gecelik
- 1 pijama
- 1 sabahlık
- 1 hırka ya da yelek
- 2-3 çift kalın çorap
- 1 çift terlik
- diş macunu ve fırçası, tarak, toka ya da saç bantı, kağıt peçete ve ıslak mendil, el havlusu, deodorant, sabun.
- 2 emzirme sütyeni
- 2 atlet
- göğüs pedi
- meme ucu için krem
- 1 paket ped
- tek kullanımlık iç çamaşır (8 adet aldım)
- kamera ya da fotoğraf makinesi

BEBEKLER ıÇıN:
- 1er penye, 1er kalın (yün ya da polar) battaniye
- 3 takım iç-dış tam takım giysi
- 1er havlu

mesela bebeklere kozmetik ürünleri (sabun,şampuan,krem,yağ vs), bebek bezi,biberon falan almaya gerek var mı?

ne soğuğu delüüüükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile benim canavarlar bana aman vermiyolar şu anda wcden aranıza katılabiliyom:kedi: gece uyumuyolar gündüz uymuyolar ayy valla hortlak gibim geziyom ortalarda..
hem ne soğukluğumu gördün bakem CADIARZU
sen kıç yıkama operasyonundan haber ver naptın oldu mu?

he bilmeden bi kırıcılık moduna girmiş olmayayım da...
hanş teld e falan konuşamadık pek sanki:kedi:
kocamla 3 kişi duşun altına sığışamadık,itiş kakış,kolunu bi daha kırıyordum az kalsın,Sarem desen feryat figan,yıkadım ama bi dahakine lavabo deniycen kendi başımakaydirigubbakcemile3

he bilmeden bi kırıcılık moduna girmiş olmayayım da...
hanş teld e falan konuşamadık pek sanki:kedi:
kocamla 3 kişi duşun altına sığışamadık,itiş kakış,kolunu bi daha kırıyordum az kalsın,Sarem desen feryat figan,yıkadım ama bi dahakine lavabo deniycen kendi başımakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay gözümde canlandı yazık yavruyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımmm olurmu öyle şey biliyon benim ev pek müsait değildi. onlar olunca konuşamıyorum fazla. bide benim yavrular kuş uykusundalar sanki 5 dk uyuyup 1 saat anamı ağlatıyolar. her seferinde biliyon ya benimkiler ya senink,ler ağladılar. ama bak cumaya kadar annem bakıyor yavrulara o yüzden çok rahatım. bugün sen müsait değildin sonra ararsın diye bekledim aramadın şimdi ben ne diyem sana..
veee şunuda bill ben çabuk kırılmam kafamı kırman lazım kırılmam için timam mııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug:
ben annem ve eşim ilgilenirken bi duşa gireyim kokuşcam valla..:kedi:

kızlar deneyimlilere bir sorum var..
Hastane çantamıza neler koymalıyız?

ben bir liste yaptım kendimce internetten falan derleyip.gereken başka şeyler varsa listeye ekler misiniz?hepimize faydası olur..ben perşembe falan kısmetse hazırlayacağım çantamı..bir el atın lütfen..

ANNE İÇİN:
- 2 gecelik
- 1 pijama
- 1 sabahlık
- 1 hırka ya da yelek
- 2-3 çift kalın çorap
- 1 çift terlik
- diş macunu ve fırçası, tarak, toka ya da saç bantı, kağıt peçete ve ıslak mendil, el havlusu, deodorant, sabun.
- 2 emzirme sütyeni
- 2 atlet
- göğüs pedi
- meme ucu için krem
- 1 paket ped
- tek kullanımlık iç çamaşır (8 adet aldım)
- kamera ya da fotoğraf makinesi

BEBEKLER İÇİN:
- 1er penye, 1er kalın (yün ya da polar) battaniye
- 3 takım iç-dış tam takım giysi
- 1er havlu

mesela bebeklere kozmetik ürünleri (sabun,şampuan,krem,yağ vs), bebek bezi,biberon falan almaya gerek var mı?

valla herşey fazlasıyla var bu listede canım,
sanırım ordaki acıbademde olcaktın,otelcikik süper tabi,bebek için kozmetik,bez ve biberona gerek yok,ama biberonu ben götürmüştüm her ihtimale karşı steril olsun benim olsun diye....

alemsin kız valla.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahay enişte duymasın valla:mymeka:
biz 25 şubat 2006 da tanıştık. 28 şubatta yemeğe şıktık. ve 20 ağustos 2006 da evlendiiikkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa ne güzel 5 ayda evlenmişiniz..biz 23 Aralık 200de çıkmaya başladık ama evvelden tanışıyoduk zaten..07 Temmuz 2007 (dikkatinizi çekerim 07.07.2007) 'de saat 7'de evlendik..azıcık beklemişiz yerimseniben (6,5 sene kadar kaydirigubbakcemile3 )

ya kıslar bu arada benim kanamam hala durmadı:KK43:( ve dikişimin üst kısmı şiş hani göbek altı dikiş gibi. yani iki göbişim var artıkın. bugün dru arayamadım normalmiki bu ya:KK43:(

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay gözümde canlandı yazık yavruyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımmm olurmu öyle şey biliyon benim ev pek müsait değildi. onlar olunca konuşamıyorum fazla. bide benim yavrular kuş uykusundalar sanki 5 dk uyuyup 1 saat anamı ağlatıyolar. her seferinde biliyon ya benimkiler ya senink,ler ağladılar. ama bak cumaya kadar annem bakıyor yavrulara o yüzden çok rahatım. bugün sen müsait değildin sonra ararsın diye bekledim aramadın şimdi ben ne diyem sana..
veee şunuda bill ben çabuk kırılmam kafamı kırman lazım kırılmam için timam mııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug:
ben annem ve eşim ilgilenirken bi duşa gireyim kokuşcam valla..:kedi:

haklısın görüşememe konusunda,ben de mustafanın kolu kırılınca iki aradaydım,bir de sare çıktı,
çocuklarla zaman nasıl geçiyor inanılmaz,,
ben kokuyom vallaaaa ppöööfffff:sinifsinif:

valla herşey fazlasıyla var bu listede canım,
sanırım ordaki acıbademde olcaktın,otelcikik süper tabi,bebek için kozmetik,bez ve biberona gerek yok,ama biberonu ben götürmüştüm her ihtimale karşı steril olsun benim olsun diye....

evet tatlım kısmetse Acıbadem'de olacak doğum..
o zaman napıyoruz Hymarry'yi dinliyoruz veeee bebişlere kozmetik ürün almıyoruz,nolur nolmaz biberon koyuyoruz çantamıza.. :))
o halde 1 soru daha?
2 boy biberonumuz var..biri kısa biri uzun..kaçlık falan bilmiyorum haliyle henüz.. :))
kısaları alsam olur sanırım dimi?

ya kıslar bu arada benim kanamam hala durmadı:KK43:( ve dikişimin üst kısmı şiş hani göbek altı dikiş gibi. yani iki göbişim var artıkın. bugün dru arayamadım normalmiki bu ya:KK43:(

mesane ameliyatıyla beraber tabi iyileşme zaman alıyor olabilir,ama konuş yine de,aytuğla mı konuşucan?

alemsin kız valla.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaa ne güzel 5 ayda evlenmişiniz..biz 23 Aralık 200de çıkmaya başladık ama evvelden tanışıyoduk zaten..07 Temmuz 2007 (dikkatinizi çekerim 07.07.2007) 'de saat 7'de evlendik..azıcık beklemişiz yerimseniben (6,5 sene kadar kaydirigubbakcemile3 )

oyy maşallahh tarihte süpper saatte:)) bizim kısa oldu görüşme süremiz malum kocişin kaybetcek pek vakti yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız wc'de kurcalama kendini..:)))
ara doktoruna sor yarın ama ihmal etme emi?

X