Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

artvinli canım benim Sare'm daha iyi olcak inşallahh,
dünden beri 3. penisilini vurduk,çok küçük yavrum,bu kadarı çok fazla ona,anne yüreği işte yaaa..
çok sağol canım benim,
sen nasılsınn?

selam teyzeler yarın doğumum var.ama ben çok korkuyorum yaaa.manyak oldum sanki hareketlerini az hissediyorum.bide ciğer geliştiricide olmadım yarın 37 olcam acaba küveze girerlermi

aaaaaaaaaaaa canımmm hadi hayırla tamamına ersin inşallahhh,
ne zamandır yoktun,bu haber çok güzel,
doktor kiloları için ne diyor,bu haftada kesinlikle kuvöze girmemesi lazım gelişimi açısından ama sürprizler de olabiliyor işte..

artvinli canım benim Sare'm daha iyi olcak inşallahh,
dünden beri 3. penisilini vurduk,çok küçük yavrum,bu kadarı çok fazla ona,anne yüreği işte yaaa..
çok sağol canım benim,
sen nasılsınn?
ah canım benim seni çok iyi anlıyorum,anne olmak çok zor evlat çok başka,onun kılına gelecek zarar anneyi çok üzüyor,canım benim sen güçlü ol,kendini üzmeki ona daha kuvvetle bakabilesin.Bende iyiyim çok şükür,evdeyim dışarı pek çıkamıyorum,zaman geçiyor işte.
selam teyzeler yarın doğumum var.ama ben çok korkuyorum yaaa.manyak oldum sanki hareketlerini az hissediyorum.bide ciğer geliştiricide olmadım yarın 37 olcam acaba küveze girerlermi

canım rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.hiç korkma canım dualarımız seninle.

peki bu göbek kısmını sarıyorlarmış çarşafla falan sen hiç denedinmi artvinli

selam kızlar umudumuzsun hadi bakalım canım sağlıkla doğur inşallah
ya kızlar kilo muhabbeti yapıosunuz ben biraz abarttımmı ne ben 4,5 ay oldu 6 kilo almışım:kedi:

canlarım işin sağlıklı olanı yedi aya kadar ayda bir kilo,sonrasında ayda ikişer kilo,son ayda haftada bir kilo idealiymiş ve ikiz gebeliklerde ideal kilo 16 kilo olarak yazılıyor..
fakat bu bünyeden bünyeye göre değişiyor,hamilelik çok güzel bir dönem,hiç kafanızı takmayın,gönlünüzce yiyip için oooohhh....

canım o koskoca çarşafı nereye dolayıp sarıyorlar,arkada düğüm olan yerin üstüne nasıl uzanıp yaslanıyorlar ben anlamıyorum,mantığıma sığmıyor..

canım benim doğum sezeryanla olduğu için,bırak çarşaf sarmayı iççamaşırını bile zor giyiniyorsun,canın acıyor,benim dr.önermedi,bir kaç hast.korse giyinmiş,dikişleri kaymış,çok dikkatli olmak gerek demişti,birde beni arkadaşım normal doğumdan sonra sarmıştı valla benden çok göbeği kalmış.

kevsercim ben sana hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun bebeklerin masallah sana da bebeklerine de canım...bu aralar biraz sekerim yüksek cıktı onla uğrsıyorum diyetisyen filan.....

kevsercim ben sana hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun bebeklerin masallah sana da bebeklerine de canım...bu aralar biraz sekerim yüksek cıktı onla uğrsıyorum diyetisyen filan.....

canım çok sağol, darısı başınıza inş. geçmiş olsun sana da... benim de dşükt
ü tansiyonum, inan yüzlerini görünce hamişlikteki tüm sıkıntılar unutuluyor, Allah size de sağlılkla kavuştursun inş.gamyoncuiremsu

hadi ya o kadarmı acıyor çamaşır bile rahatsız ediyor yani,aslında yapı meselesi birazda, benim kuzenim 30 kilo aldı ve ne göbek de döt hiçbişey kalmadı,,

hepinize merhaba.birşey sorabilir miyim?glikoz tarama testi en erken kaçıncı haftada yapılabilir?23 te yapılır mı acaba?sizler ne zaman yaptırdınız?

geçen hafta bugün biri 2800 biri 2700 civarındaydı

Allah sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin..inşallah herşey çok kolay olur canım..doğum olayı beni de çok korkutuyor tatlım seni çok iyi anlıyorum ama buradaki arkadaşların tecrübelerini okuyunca biraz biraz rahatlıyorum sanki..içini ferah tut..doğum anını değil onlara kavuşacağın anı düşün..inşallah herşey çok güzel olsun..

bu arada kiloları çok iyi maşallah..geçen haftadan bu yana da eminim kilo almışlardır ve Allah'ın izniyle inşallah küveze girmezler..37 hafta çok iyi kiloları da maşallah süper..benim hedefimdesin valla..iğneye falan hiç takılma artık..yarın yepyeni bir hayat başlayacak senin ve eşin için..herşey çok güzel olsun inşallah..
şimdiden seni ve aileni tebrik ediyorum..hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..
sevgileeeeerrr..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinize merhaba.birşey sorabilir miyim?glikoz tarama testi en erken kaçıncı haftada yapılabilir?23 te yapılır mı acaba?sizler ne zaman yaptırdınız?

hafta aralığını bilmiyorum tatlım.. :sm_confused: buradaki arkadaşlar sana yardımcı olacaktır derhal.. buyrunnnnnnnnn
ben yaptırmadım sanırım artık haftam da uygun değil ve yaptırmayacağım da..

hadi ya o kadarmı acıyor çamaşır bile rahatsız ediyor yani,aslında yapı meselesi birazda, benim kuzenim 30 kilo aldı ve ne göbek de döt hiçbişey kalmadı,,

yok yaaaa,benim bir acım ağrım olmadı o derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…