Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ayy sevindim canım..en azından neyin ne olduğunu öğrenmişsin..şimdi düzenli kullanırlar ilaçlarını iyileşirler Allah'ın izniyle..
bak hepimiz de öğrenmiş olduk diş çıkarırken ateşin 39,5 lara çıkmayacağını..
büyük geçmiş olsun..inşallah tez zamanda iyileşir paşalar...

kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size

tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,

Hasta meleğim Saremmm,

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam

aaaaaaaaaaaaa canım beniiim çok geçmiş olsuun,
hayırlı uğurlu hayat boyu sağlıklı talihli yavrular olsun inşallah..
Şimdi nasılsınız,adlarını ne koydunuzz?

allah herkesın evladını bağıslasın evladınızın kıymetını değerını bılın çok zormuş anne olmak benım canım çok yandı

canım marrycım çok zor günlerdi ama atlattık sükür şimdi iyiler bı sıkıntı yok yanımdalar ve hamdolsun sağlıklılar adları ömer osman oldu canım

bebeklerım normale göre 1 aylıklar erken doğuma göre iki aylık sayılıyorlar .ömerım çok yaramaz da osmanım çok mülayım bı çocuk benımkıler çift yumurta sızınkılerın huyları farklı mı

ayy canım çok çok üzüldüm okuyunca..şimdi herşey yolunda mı?ikisi de sağlıkla geldiler mi eve?inşallah sen de bebekler de iyisinizdir..

çok büyük çıkmıştı yeniden düzenledim cnaım,şimdi oldu sanırım..

bunlar yemelik, ısırmalık olmuşlar maşallah..
Allah'ım esirgesin, nazarlardan korusun inşallah..

cnm çok geçmiş olsun....rabbim acil şifa versin
şimdi nasılsınız....bildiğim kadari ile bebeklerin iyiyidi cnm
haftada iyiydi...ciğer geliştirici olmadınmı cnm

çokkk çokkk geçmiş olsun yaa çok üzüldüm geçen baktım profilini girmemişsin
hoşgeldin sayfamıza

ayy çok şükür iyilermiş..Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun..
inşallah sağlıkla büyür yavrular..

kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size

tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,

Hasta meleğim Saremmm,

:teytey:çok tatlı olmuşlar yaa çok güseller
offf bi görüşemedik işteee yaaa bizim bu gidişle eve gidişi,m uzayacak doğalgaza yüzde 50 zam geliyormuşş 250 -300 gelir diyoduk şimdi 500 gelir
evimiz çatı katı olduğundan zor ısınıyor....
annemi orta kat daha sıcak ..eşimde şaka maka buradan gitmesekmi diyoo pöffff

aman iyiyimişsiniz penses ....rabbim kimsenin meleğinin burnunu bile akıtmasın yaa

çok zor yavrularımıza bişey olunca candan can gidiyorr

canım marrycım çok zor günlerdi ama atlattık sükür şimdi iyiler bı sıkıntı yok yanımdalar ve hamdolsun sağlıklılar adları ömer osman oldu canım
isimleri de dırımınkilere benziyor çok kıymetliii,çook güzelll,maşallah canım benim yavrularına,
isimleriyle müsemma büyüsünle inşallahh..
benim Halem ayına göre normal fakat Sarem 1 ay geride benimde sanırım canım,
üstelik karakterleri çoook ama çok farklı herşeyleri farklı olduğu gibi..

üst kat zor canım,Allah kolaylık versin,ben olsam kış mış dinlemem,hiç düşünmem taşınırım..

teşekkür ederiz canım benimmopuyorumnanaktan

aman iyiyimişsiniz penses ....rabbim kimsenin meleğinin burnunu bile akıtmasın yaa

çok zor yavrularımıza bişey olunca candan can gidiyorr

aynenn dırımım yaaa,gerçekten öylee,
düşmanımın bile en ufak bir sıkıntı gelmesin yavrusunun başına:1no2:

kızlar herkese hayırl ıakşamlar...Dırımcım sevindim doktora gitmişsin ilçalarını kullanınca tez zamanda iyileeşirler inşallah...Hymaryycim tam ısırmalık olmuş kızlarınn çok ttalılar maaşallah en kısa zamanda toparlanır inşallh sare e üzme kendini...Pensescim hayırlı olsun bebişlerin Allah analı babalı büyütsün...Umudumsun 0707 canım hayırlı doğumlar diliyorum sanada...

burçinim canım vil bitanem size de nasip olcak inşallah az kaldı,
biraz yol aldı mı çok tatlı oluyorlar ciddenn..
Rabbim yavrularımıza sağlık versin..

burçinim canım vil bitanem size de nasip olcak inşallah az kaldı,
biraz yol aldı mı çok tatlı oluyorlar ciddenn..
Rabbim yavrularımıza sağlık versin..

amin canım aminnn benim cadılarda böle sevimli olurlar inşallah Hale Sare ablaları gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…