ben geldim kıslarr....doktordan tam çıktık eczaneye gittik aliş kaka yaptıı bass bass bağrıyo
annem dedi tam karşı sokakta dayın oturuyo ...oraya gidelim bidaha hastaneye dönmeyelim didi..
tamam dedik...gittik ...dayımın bu kadar yakın olduğunuda bilmiyordum ....
yengem evdeydi hemen attık kendimizi...çocukların altlarını değiştirdik ilaçlarını içirdik
uyuttuk yengemde bişiler ikram etti...
gelelim sorunumuzaaaaaaaa
ömerimin boğazları intihap olmuş yaa.....herkes diştendir dedi..ama doktor hiçbir diş 39,5 ateş yapmaz dedi...bunu hiççç unutmayın dedi...39,5 da popodan ciddi bir rakam dedi...hemen doktoru arayacaksınız dedi...durum değerlendirilmesi yapılıp hastaneye gidip gitmeyeceğine karar veriilir dedi...
alişede baktı...onunda boğazı kızarmış iyiki getirmişsin dedi birbirlerinden geçer 5-6 gün sonra buda gelir dedi....
dedim dikkat ediyoruz doktor bey ...adam didiki havadan mikrop kapmış üşütme değil dedi..
ben demiştim hep yerdeler....bu çocuk olacak tabi dedi...bağlayacakmısın dedi
maşallah hareketlilerde dedi....
kilomuz ömerin 8600 olmuş alişin 8100 olmuş boyları unuttum 70 geçik
dedim kilosu az neden böyle
doktor..ömer için o ishalden sonra bu çok normal dedi...yeni toplanıyorduki hasta olmuş dedi.
ve 5-6 diş birden çıkacak gibi birden çıkaracak dişler
diş dönemi hasas oluyor kimi çocuk dedi.
kardeşi,hiç sorunsuz çıkarmış mesela dedi...
ve biz sağlıklı bir çocukta 1 yaşında 9 kilo isteriz dedi..
aşağısı zayıflık göstergesidir dedi...
bi yerde alişle , ömeri yere koydu oturmalarına baktı bizim ali
oturmda direk duvara tutunup kalktı ...doktor bu dönem oturma dönemidir..
maşallah siz sıralıyorsunuz ...bu çocuk nasıl kilo alsın dedi...
şu harekti biz 9-10 ay arası bebeklerde bekliyoruz dedi...
ki senin çocukların pramtüre bebek ona göre değerlendirirsem obez katogorsinde oluyor
hareketleride hiperaktif çocuk oluyor dedi....ama ayına göre aynın bebekleri gibi dedi...
çok memnunum bu doktordan yaa....medıcalparktaki doktor cerrahpaşa bakıyor diye sallıyordu bizi
bu herşeyini inceliyor....ve bana kan sayımı gerektiğini söyledi...ben cerrahpaşa bakacak ayın 8 de dedim...banada getirin bakim dedi....dedim getiremem doktor bey ...mail atsam dedim...tabiki olur küçük hastalarımın adını belirtin....ben oradan bakarım dedi......
bizden böyel kızlarr.............
kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size
tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,
Hasta meleğim Saremmm,
nerde fotolaaaarr???????
selam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam
selam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam
çok büyük çıkmıştı yeniden düzenledim cnaım,şimdi oldu sanırım..
kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size
tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,
Hasta meleğim Saremmm,
isimleri de dırımınkilere benziyor çok kıymetliii,çook güzelll,maşallah canım benim yavrularına,canım marrycım çok zor günlerdi ama atlattık sükür şimdi iyiler bı sıkıntı yok yanımdalar ve hamdolsun sağlıklılar adları ömer osman oldu canım
benim Halem ayına göre normal fakat Sarem 1 ay geride benimde sanırım canım,bebeklerım normale göre 1 aylıklar erken doğuma göre iki aylık sayılıyorlar .ömerım çok yaramaz da osmanım çok mülayım bı çocuk benımkıler çift yumurta sızınkılerın huyları farklı mı
:teytey:çok tatlı olmuşlar yaa çok güseller
offf bi görüşemedik işteee yaaa bizim bu gidişle eve gidişi,m uzayacak doğalgaza yüzde 50 zam geliyormuşş 250 -300 gelir diyoduk şimdi 500 gelir
evimiz çatı katı olduğundan zor ısınıyor....
annemi orta kat daha sıcak ..eşimde şaka maka buradan gitmesekmi diyoo pöffff
aman iyiyimişsiniz penses ....rabbim kimsenin meleğinin burnunu bile akıtmasın yaa
çok zor yavrularımıza bişey olunca candan can gidiyorr
burçinim canım vil bitanem size de nasip olcak inşallah az kaldı,
biraz yol aldı mı çok tatlı oluyorlar ciddenn..
Rabbim yavrularımıza sağlık versin..