Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nöbetteyiz ateşi iniyor çıkıyorrrr pöff yaa benimde başım ağrıyoo adetliiyim adet sendromu var bende bizee

iyigeceler bayagadır yine giremiyorum şimdide sağ gözüm iptal kapanacak nerdeysa dinlendiriyorum ama dayanamadım bir bakayım dedim kevsercim bebişlerin çok tatlı bayıldım allah hep sağlık mutluluk huzur ve başarı versin bebişlerine .

dırım kız geçmiş olsun canım allah şifa versin hemen ateşi düşsün canım çok zor ateşlendiklerinde düşse bile uyuyamassın korkarsın allah kolaylık versin canım.sede bitki çayı iç rahatla biraz.

arkadaşın adını unuttum canandı heralde göbiş harika kiloda alınmamış ne güzel allah sağlıkla kucagına almanı nasipetsin canım
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler nefes aldım kilo 11-12 kilo aldım
amin rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder işallah

kuzum 30 haftadasın 11-12 kilo nedirki maşşallah nazar deymezin:nazar:ben 14. haftadayım 5.5 kilo aldım sonunu hiç düşünemiyorum. ama ben ilk hamileligimdede
20 kilodan fazla almıştım akannehir ama hepsi gidiyor sağlıkla alalım kucagımızada.

bide bugün benim ikili testimin sonucunu maille atmışlar düşük risk diyor yaptıran arkadaşlar iyibişey heralde ilk oğlumda yaptırdıgımda sayısal deyerler vardı sadece bunda düşük riskdiyede yazmışlar

evet medinecim pek kilo almadım iyi gidiyorum zatıf değilim ama aslında balık etliyim ben kilo almaya çok elverişliyim hamilelikte daha çok alırım demiştimama iyi gidiyorum işallah böyle devam eder:))))

varmışsın görmemişim canımmm

evet işte kevserin şekerleri çağla ve damla maşallahhh kırk bin keree çok şekerler yaa

14347_226794153264_685708264_3032740_1360015_n.jpg

14347_228743208264_685708264_3040907_1394731_n.jpg

oy oy maşallah çok tatlılar Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına inşallah

ömerin ateşi 38,5 37,8 lerde seyrediyor 4 saatte bir ateş düşürücü veriyorum
çocuğun elleri buz gibi ama vücudu sıcak kafası sıcak
doktora gitsemmi acaba yaa

kızlar hepinize günaydın bebeklerimiz inşallah hemen sağlıkğına kavuşur geçmiş olsun.
nefescim düşük risk çıkmış gözünaydın canım ayrıca 4,5 kilo almışsın . beni çok mutlu ettin çünkü ben de 4 kilo almışım acaba sırf ben mi aldım diyodum moralimi düzelttin arkadaşım. kaydirigubbakcemile3 aynen dediğin gibi ben de bu hızla kaç kilo alırım bilmiyorum ama kilo önemli değilim veririm kilomu dert etmiyorum. yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun

hymary canım çok çok geçmiş olsun kuzuna rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah meleğine,,

dırım sende kesin nazar var bence sen kendini ve çocukları okut anacığm bir rahat edemedin haftalardır,allah beterinden saklasın:Saruboceq:

günaydın herkesee..

sıkıntımızı paylaşıp geçmiş olsun diyen her canım arkadaşıma çok teşekkür ederimm,
daha iyi olcaz inşallahh..

geçmişi okudum,tek tek alıntı yaparken zamanım yetmiyor hiç yazamıyorum bu sefer..

dirimcim eğer ateşini düşüremiyorsan hiç evde tutma ablacım doktora git zaman kötü allah korusun ihmale gelmez canım

nan benim de kasıklarım ağrıyor,midem bulanıyor,hamilemiyim neyim yaaawww akannehir
bir macerayı daha kaldıramam şuanda...

Son düzenleme:
Hayırlı günler hanımlar...nasılsınız......hymary,dırımkızı bebişler nasıl oldu,rabbim şifa versin......Hiç merak etmeyin yeni hamileler,ben ilk hamileliğimde onlarda ikizdi 32 kilo aldım(kesinlikle rakamı doğru yazdım)ama doğumdan 20 gün sonra sadece 4 kilo fazlam vardı,bakalım bu sefer kaç kilo alacağım.kilo veriliyor eski kiloya yaklaşılıyor ama malesef göbek giymiyoooooooor,karın çok genişlediği için kiloda versen göbek kalıyor ve sarkık bir şekilde üzgünüm

günaydııın kızlar.... göbüşümü bende koydum şimdi sıraaa sizde.........bebişlerin fotolarını da istiyoz tabiiiiiiiiiiiiiii......................

ya kayracım göbeğin çok büyümüş aşağı inmiş bilmiyorum yaaa,bu nasıl göbektir yahuufisfisfis

X