hihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanteşekkür ederimmmm:))))canancım maşallah gülüm süpprsin
canancım maşallah rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.kendi göbişim aklıma geldi,bakalım bu sefer nasıl olacak göbeğim,birde benim göbeğim çok kararmıştı rengi seninde öylemi canan resimden anlayamadım.
neyse soyduk ömeri ilaç verdik.....atlet bez duruyo düştü sanırım biraz oyun oynuyor
ebe olan yiğenim burada......bakıyor ..hastaneye yollamadı
kimler gelmiş kimler...kevsercim bebkler nasıl...dırımım nasıl oldu paşanın ateşi...pmugum nasılsın ....senin paşalar seni bıras rahat bırakmış...hastaneyı aradım çok sukur rabbıme fatmanur biberona geçmiş bugun darısı eve gelmeye....
kızlar bugün şeymaya msj attım hepinize slm var
kendimi hazır hissetmiyorum dedi...sayfaya gelmek için dedi...
zaten evi doluymuş başsağlığına geliorlarmış
annelik zor ama keyifli :))))) wavy bu arada emme şeklini anlatmışsn sağol yavrummmmmm
ay canım gözün aydın inşallah tez zamanda biberondan değil evlerinde annelerini emiyor olacaklar canımm:Saruboceq:kimler gelmiş kimler...kevsercim bebkler nasıl...dırımım nasıl oldu paşanın ateşi...pmugum nasılsın ....senin paşalar seni bıras rahat bırakmış...hastaneyı aradım çok sukur rabbıme fatmanur biberona geçmiş bugun darısı eve gelmeye....
Hymarry ile konuştum.Sare'nin bazı değerleri yüksek çıkmış çok.İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış yavrumda..Yoğun bir antibiyotik tedavisine başlayacaklarmış..Yavrum hemen toparlar inş.Hyamrry içinde herşey üst üste geldi.Rabbim artısın gücünü inş.Yavrularımızı nazardan esirgesin.Selamı var size..
tşk ederim canım bbide şeyi sorcam 2 tanemi beşik aldınız hangileri daha kullanılışlı olur annem mobilya tarzı beşik alalım diyo
39.5 ateşi ömerin aman yaa kafam bir ağrı girdiii yaa
ateşdüşrücü verdik...bekleyecem
kimler gelmiş kimler...kevsercim bebkler nasıl...dırımım nasıl oldu paşanın ateşi...pmugum nasılsın ....senin paşalar seni bıras rahat bırakmış...hastaneyı aradım çok sukur rabbıme fatmanur biberona geçmiş bugun darısı eve gelmeye....
neyse soyduk ömeri ilaç verdik.....atlet bez duruyo düştü sanırım biraz oyun oynuyor
ebe olan yiğenim burada......bakıyor ..hastaneye yollamadı
hymarry geçmiş olsun canım biran önce toparlansın güzel kızımız dırımcım seninde oğluşuna geçmiş olsun oda ateşlenmiş doğdularmıda bu mevzular başlıyo tabii özgecim çok geçmiş olsun sanada hayırlısıyla biran önce evinize de gelin inşallah
bende bugun yeni dr uma başladım kızlar ii bi adam hoşuma gitti bakalım hayırlısı bebeklerimde çok iyilermiş Allahıma çok şşükür hep böyle gitsin inşallah öptüm hepinizi
hymarry geçmiş olsun canım biran önce toparlansın güzel kızımız dırımcım seninde oğluşuna geçmiş olsun oda ateşlenmiş doğdularmıda bu mevzular başlıyo tabii özgecim çok geçmiş olsun sanada hayırlısıyla biran önce evinize de gelin inşallah
bende bugun yeni dr uma başladım kızlar ii bi adam hoşuma gitti bakalım hayırlısı bebeklerimde çok iyilermiş Allahıma çok şşükür hep böyle gitsin inşallah öptüm hepinizi