Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hepinize merhaba.birşey sorabilir miyim?glikoz tarama testi en erken kaçıncı haftada yapılabilir?23 te yapılır mı acaba?sizler ne zaman yaptırdınız?

23-24.haftalar ideal canım,
acil derhal itina ile cevap yazılırrkaydirigubbakcemile3

hymarry, prenses nasıl oldu..azıcık açıldı mı?iştah durumları nasıl..
hakkaten haklısın, o iğne olurken senin için gider şimdi canı acıyo diye..napalım şifa olsun deyip dua edicez hep beraber iyi olcak inşallah..
Allah beterinden korusun inşallah..

hymarry, prenses nasıl oldu..azıcık açıldı mı?iştah durumları nasıl..
hakkaten haklısın, o iğne olurken senin için gider şimdi canı acıyo diye..napalım şifa olsun deyip dua edicez hep beraber iyi olcak inşallah..
Allah beterinden korusun inşallah..

canım bütün gece yemeden uyudu endişeliydim açıkçası fakat sabahtan beri aralıklarla bayaa emdi,yedi maşallah teyzesi,
o yedikçe ben rahatlıyorum çünkü eğer yemez kusar ve sürekli uyursa yatış gerekir dedi dr.
bu yüzden bugün çok önemliydi,
iyi olcak inş,
Halem de annemde,göremedim onu da çok özlediimm....
çok sağol canım benim ilgine,
dediğin gibi beterinden muhafaza inşallahh..

sen nasılsın cnm,göbiş koysana sen de bizeyerimseniben

hymarry sabahtan beri burdasın kızz...... evde 3 çocuk var nasıl beceriyon kk ya girmeyi.

Hale annemde canım yaaa,gidemedim ona da,
SAremle beraber giderdik ama bronşit başl. olduğu için çıkaramıyorum da şimdi,biraz uyusa da gitsem ona da..
Tek çocuk çok kolay,hiçbişey kayracım,çift zorr..

ben geldim kıslarr....doktordan tam çıktık eczaneye gittik aliş kaka yaptıı bass bass bağrıyo
annem dedi tam karşı sokakta dayın oturuyo ...oraya gidelim bidaha hastaneye dönmeyelim didi..
tamam dedik...gittik ...dayımın bu kadar yakın olduğunuda bilmiyordum ....
yengem evdeydi hemen attık kendimizi...çocukların altlarını değiştirdik ilaçlarını içirdik
uyuttuk yengemde bişiler ikram etti...
gelelim sorunumuzaaaaaaaa

ömerimin boğazları intihap olmuş yaa.....herkes diştendir dedi..ama doktor hiçbir diş 39,5 ateş yapmaz dedi...bunu hiççç unutmayın dedi...39,5 da popodan ciddi bir rakam dedi...hemen doktoru arayacaksınız dedi...durum değerlendirilmesi yapılıp hastaneye gidip gitmeyeceğine karar veriilir dedi...
alişede baktı...onunda boğazı kızarmış iyiki getirmişsin dedi birbirlerinden geçer 5-6 gün sonra buda gelir dedi....

dedim dikkat ediyoruz doktor bey ...adam didiki havadan mikrop kapmış üşütme değil dedi..
ben demiştim hep yerdeler....bu çocuk olacak tabi dedi...bağlayacakmısın dedi
maşallah hareketlilerde dedi....

kilomuz ömerin 8600 olmuş alişin 8100 olmuş boyları unuttum 70 geçik
dedim kilosu az neden böyle
doktor..ömer için o ishalden sonra bu çok normal dedi...yeni toplanıyorduki hasta olmuş dedi.
ve 5-6 diş birden çıkacak gibi birden çıkaracak dişler
diş dönemi hasas oluyor kimi çocuk dedi.
kardeşi,hiç sorunsuz çıkarmış mesela dedi...
ve biz sağlıklı bir çocukta 1 yaşında 9 kilo isteriz dedi..
aşağısı zayıflık göstergesidir dedi...
bi yerde alişle , ömeri yere koydu oturmalarına baktı bizim ali
oturmda direk duvara tutunup kalktı ...doktor bu dönem oturma dönemidir..
maşallah siz sıralıyorsunuz ...bu çocuk nasıl kilo alsın dedi...
şu harekti biz 9-10 ay arası bebeklerde bekliyoruz dedi...
ki senin çocukların pramtüre bebek ona göre değerlendirirsem obez katogorsinde oluyor
hareketleride hiperaktif çocuk oluyor dedi....ama ayına göre aynın bebekleri gibi dedi...

çok memnunum bu doktordan yaa....medıcalparktaki doktor cerrahpaşa bakıyor diye sallıyordu bizi
bu herşeyini inceliyor....ve bana kan sayımı gerektiğini söyledi...ben cerrahpaşa bakacak ayın 8 de dedim...banada getirin bakim dedi....dedim getiremem doktor bey ...mail atsam dedim...tabiki olur küçük hastalarımın adını belirtin....ben oradan bakarım dedi......
bizden böyel kızlarr.............

selam teyzeler yarın doğumum var.ama ben çok korkuyorum yaaa.manyak oldum sanki hareketlerini az hissediyorum.bide ciğer geliştiricide olmadım yarın 37 olcam acaba küveze girerlermi

Canım ALLAH yar ve yardımsın olsun sen şimdiden sıkıntı yapma RAbbim hayırlısnı versin..

Dırım geçmiş olsun canım iyi ki de gitmişsiniz doktora, artık ilaçları kullanırsa iyileşirler İnşallah kısa sürede atlatırlar, nazar değiyo senin yakışıklılara bence. Maşallah ya çok tatlılar. :nazar: :nazar:

Dirim geçmiş olsun canım

MasaALLAH kilolalarınada valla süper gidiyo doktorun söylemesine göre RAbbim nazarlardan korusun

canımmm,çok geçmiş olsun,
maşallahı var yavruların g elişiminin,fazlasına takma,
bak enfeksiyonmuş,
doktorundan memnun olmak çok önemli işte,,

tekrar geçmiş olsun canımm,öpüyorum yavrularrrıııopuyorumnanaktan

çok sağolun arkadaşlar teşekkür ederim

evet hymaryy cnm yaa doktor çok önemli tesadüfen bulduk bu adamı

X