selam kızlar,
yani bir kardeşim bir ablam bir akrabam gibi ilgi gösteren muhabbet gösteren herkse ne kadar teşekkür etsem az,
dırımım,kaswam,wavymm,burda sıkıntımla hemhal olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Sarem bütün gece yemeden içmeden uyudu,ölü gibiydi Allah korusun tabiri caizse,sabah uyandı,yine bişey yemedi,ilerleyen zamanda biraz meme emdi,onu da artık içinden su gelene kadar çıkardı,ateş yok,hiçbir belirti yok,
yemeyince götürdüm,
doktora gösterince birkaç tetkik istedi,
akciğer filmi,
karın ultrasonu,
kalça ultrasonu,
idrar tahlili,
topuktan kan tahlili,
şeker ölçümü bunlar yapıldı,
kanda lökosit değeri tavan referans 8000 iken Sare'm de 28.000 olmuş,
idrarda enfeksiyon tavan değeri 7.000 iken Sremde 22.000 olmuş.
üstelik akciğerlerinde bronşit başangıcı bulundu,
çocuk helak oldu yaaa,tam 14 tane antibiotik iğne verdiler,sabah akşam yapıcaz,eğer yemezlik durumu düzelmezse acil yatış yapılması en azından serumla beslenmesi gerekecebilir dedi doktor,
eğer biraz yer açılırsa,Cuma tekrar kan ve idrar durumuna bakılıcak
bir de Haleyle biraraya getirmeyin,biberonlarını değiştirmeyin dedi,
şimdi Haleyle nasıl olucak,
Saremi biraz doyurup babasına bırakıp bir saat Halemi görmeye gittim,bikaç zamandır emmek istemiyordu yavrum inleye inleye söylene söylene bi emdi kuzular gibi ağla ağla helak oldum,
dua edin kızlar herşey yoluna girsin Allahın izniyle..
canan canım şu mesajını gördüm geçmişte,pediatri portalı diye bir site var,çok güzel bir site,ordan,bir de milupaya üye olmuştum ordan ay ay takibini yapıyorum canım,milupadan mailime mesaj geliyor,herkese tavsiye ederimm
bu arada
kewserimin meleklerini gördüüümmm,maşallah yavrulara,hayırlı upuuuzzuuunn ömürleri olsun inşallahhhh
....
kaswam canım benim maşallah yavruna canım benim,sana tavsiyem kimsenin yanında emzirme,kimseyle aaayy bak emdiler diye emzirirken gösterme canım,yerimsenibeninan ben ne zaman insna içinde bebek emzirdiysem uzaklaştılar hep..
dırımım çok seviyorum seni kuşuuuummmopuyorumnanaktan
herkesi tekrar öpüyoruzz