Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anowwww marry gelmişşş kuzummmm çok geçmiş olsun nasıl kızımızzzz sen nasılsın gerilme lütfen çocuk bu düşe kalka büyüyecek öenmli bişi yoktur umarımmm

wavyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bayılıyorum ben..oldu kız başardık emdi yavrum..hihoyyythihoyyythihoyyytAllah razı olsun senden..inş. devam eder.:teytey::hooray::dance::1hug:

ya bende istiyorum bu püf noktasını,göğsünüze şekerli birşeylermi sürüyorsunuz yoksa,inanın çok merak ettim.

wavyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bayılıyorum ben..oldu kız başardık emdi yavrum..hihoyyythihoyyythihoyyytAllah razı olsun senden..inş. devam eder.:teytey::hooray::dance::1hug:
ay çok sevindim yaahihoyyythihoyyyt
şu emzirmenin püf noktasını bizede söylesenize kızlar yaaaa niye gizli kapaklı tutuyonuz bakimmmm

canım gizli değil anlatması zor yazması daha zor sankim. şimdi baş parmağını memenin ucunun altına gelecek şekilde işaretle ortayıda üstüne gelecek şekilde yerleştiriyon ve kıstırıyon yavrunun azına sokuyon o emmeye başladığında sende baş parmağınla meme ucunu damaga yapıştırıyon ve o emdikçe orda öyle kalıyon tam kavrasdıktan snra hafifçe çekiyon parmağını ve o devam ediyor. oyy maiallah kuzularaopuyorumnanaktan

selam kızlar,

yani bir kardeşim bir ablam bir akrabam gibi ilgi gösteren muhabbet gösteren herkse ne kadar teşekkür etsem az,
dırımım,kaswam,wavymm,burda sıkıntımla hemhal olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum,

Sarem bütün gece yemeden içmeden uyudu,ölü gibiydi Allah korusun tabiri caizse,sabah uyandı,yine bişey yemedi,ilerleyen zamanda biraz meme emdi,onu da artık içinden su gelene kadar çıkardı,ateş yok,hiçbir belirti yok,
yemeyince götürdüm,

doktora gösterince birkaç tetkik istedi,
akciğer filmi,
karın ultrasonu,
kalça ultrasonu,
idrar tahlili,
topuktan kan tahlili,
şeker ölçümü bunlar yapıldı,

kanda lökosit değeri tavan referans 8000 iken Sare'm de 28.000 olmuş,
idrarda enfeksiyon tavan değeri 7.000 iken Sremde 22.000 olmuş.
üstelik akciğerlerinde bronşit başangıcı bulundu,

çocuk helak oldu yaaa,tam 14 tane antibiotik iğne verdiler,sabah akşam yapıcaz,eğer yemezlik durumu düzelmezse acil yatış yapılması en azından serumla beslenmesi gerekecebilir dedi doktor,
eğer biraz yer açılırsa,Cuma tekrar kan ve idrar durumuna bakılıcak
bir de Haleyle biraraya getirmeyin,biberonlarını değiştirmeyin dedi,
şimdi Haleyle nasıl olucak,

Saremi biraz doyurup babasına bırakıp bir saat Halemi görmeye gittim,bikaç zamandır emmek istemiyordu yavrum inleye inleye söylene söylene bi emdi kuzular gibi ağla ağla helak oldum,

dua edin kızlar herşey yoluna girsin Allahın izniyle..

canan canım şu mesajını gördüm geçmişte,pediatri portalı diye bir site var,çok güzel bir site,ordan,bir de milupaya üye olmuştum ordan ay ay takibini yapıyorum canım,milupadan mailime mesaj geliyor,herkese tavsiye ederimm

bu arada kewserimin meleklerini gördüüümmm,maşallah yavrulara,hayırlı upuuuzzuuunn ömürleri olsun inşallahhhh....

kaswam canım benim maşallah yavruna canım benim,sana tavsiyem kimsenin yanında emzirme,kimseyle aaayy bak emdiler diye emzirirken gösterme canım,yerimsenibeninan ben ne zaman insna içinde bebek emzirdiysem uzaklaştılar hep..

dırımım çok seviyorum seni kuşuuuummmopuyorumnanaktan
herkesi tekrar öpüyoruzz

şimdi sadece ben mi takıldım bilmiyorum amaaaaaaa,
şanslı anne olmak bir kız bir erkek sahibi olmak mı canancım hıııı:dilcikar:

ömerim ateşleniyor ...offf yaaaa o diş çıkarak ben başka yerimden çıkaracammm

39.5 ateşi ömerin aman yaa kafam bir ağrı girdiii yaa
ateşdüşrücü verdik...bekleyecem

şimdi sadece ben mi takıldım bilmiyorum amaaaaaaa,
şanslı anne olmak bir kız bir erkek sahibi olmak mı canancım hıııı:dilcikar:
canım öncelikle geçmiş olsun geçmiş sayfalardada yazdığım gibi aramak istedim ama müsait olmadığını düşünerek aramadım seni tez zamanda şifa bulsun kızın dualarım seninle
şans konusuna gelince hani ikisi bi arada çıkıyo ya omanada şanslıyım demek istedim 2 oğlan olsa bide kızım olsun isterdim 2 kızım olsa bide oğlum olsun isterdimmesela ben hani ikisindednde tadımı almış olacağım için şanslıyım demek istedim yanlış anlamalara mahal vermek istemedim sağlıklı gelsinler yeter önemli olan o cinsiyet sonraki iş...
ömerim ateşleniyor ...offf yaaaa o diş çıkarak ben başka yerimden çıkaracammm

ayy gene uykusuz yorucu günler bekliyor senii ayy bizde 8-9 ay sonra bunları yaşıyacağızzz tırıs tırısss:kedi::kedi:

flaş flaş cananın göbüşünü buldukkkk.... az sonra deeeermişim....
http://img340.imageshack.us/img340/9370/dscn0805m.jpg
maşallahh. ya kıslar ben hamişliğimi özlüyom ya bu fotoları gördükçe..:çok üzgünüm:
ay bu arada kısların gaz sorunu için nurse harveys diye bi şuruo aldık patır patır gaz çıkarıyolar ama çok huzursuz oldular bu iyimi kötümü şuruba evam etsemmi anlamadım gitti:bbo:

kızlarrr işte benim göbüşümmmmm

canancım maşallah rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.kendi göbişim aklıma geldi,bakalım bu sefer nasıl olacak göbeğim,birde benim göbeğim çok kararmıştı rengi seninde öylemi canan resimden anlayamadım.

39.5 ateşi ömerin aman yaa kafam bir ağrı girdiii yaa
ateşdüşrücü verdik...bekleyecem

dırımcım çok geçmiş olsun canım ya,inan çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifa versin oğluşuna inşallah.ya biz annelere hiç rahat yok,şimdi hamilelik sıkıntıları korkuları,sonrada hastalıktaki sıkıntılar,rabbim onlara sağlık versinde katlanılıyor herşeye seve seve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…