Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin gelişmelerden haberdar edermisin dirimcim

valla çok şaşırdım canan ya,hiç görmemiştim.dün bende profilo alışveriş merk.gittim eşimle hiç dikkatimi çekmedi.

aaa çok şaşırdım valla 2 kerede foruma gittim ama hiç görmedim şekerim,,çok iyi bişey valla ama kocalar taşırmı acep,,

kocalarda taşımazsa ayıp artık bizonların 2 çocuklarını taşıyoruz karnımızda yardımsız desteksiz onlarda biz itiversinler ölmezler

kevser gözün aydın canım maşallah çok tatlılar darısı tum hamilelerin başına canan sen ciğer geliştirici yaptırdınmı bende 30 uncu haftadayım dr bişey demedi benimde sormak aklıma gelmedi doğum tarihi verdimi dr un

yok erolcan banada henüz bi tarih verilmedi canım ciğer geliştirici iğnede olmadım henüz yapalım felan gibide bişi demedi ama doğum için hemileliğin başındna beri 5 şubatı hedef koymuştu bana 5 şubata kadar tutmaya çalışıcaz demişti

Hymarry ile konuştum.Sare'nin bazı değerleri yüksek çıkmış çok.ıdrar yolu enfeksiyonu çıkmış yavrumda..Yoğun bir antibiyotik tedavisine başlayacaklarmış..Yavrum hemen toparlar inş.Hyamrry içinde herşey üst üste geldi.Rabbim artısın gücünü inş.Yavrularımızı nazardan esirgesin.Selamı var size..

tşk ederim canım bbide şeyi sorcam 2 tanemi beşik aldınız hangileri daha kullanılışlı olur annem mobilya tarzı beşik alalım diyo

cananım dün gece kızları anneannesi ve babasnnesine bıraktım sabaha kadar uyudum valkla sadece yarenin gax öbrti tüm evi ayağa kaldıtınca uyndım.. yoksa yığılacaktım valla..
kıyamam yavruma teli şarj ediyimde ilk fırsaATta arıyım allah şifa versin kuzuma..

sağol canım . uff kıyamamm ya yareni emziriyom kalkamamıştım yerşimden haber almak iyi oldu. kaswa canım oğluşunu emzirmeyi denedinmi inşallah sende de işe yarar canım..

erolcan ben şimdilik 1 tane park yatak aldmsonra bi tane daha alıcam tahtayı tercih etmedim ben hem kaba olduğundan hemde oyun parkı daha çok işlevli geliyo bana fiyatıda daha ekonomik ben hem ekonomik hem kullanışlı hemde evimin çok büyük olmamasından dolayı bunu tercih ettim sende evinin durumuna göre felan hangiis uygunsa onu al bence

wavycim iyi yapmışsın sende hastalanırsan perişan olursunuz hiç yoktan haftada 1 onlara ver nöbeti sende rahatça uyu

maryy eve geçmişmi kaswaaa

wavyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bayılıyorum ben..oldu kız başardık emdi yavrum..hihoyyythihoyyythihoyyytAllah razı olsun senden..inş. devam eder.:teytey::hooray::dance::1hug:

yaaa benim dk.bitik arayamadım çağrı atmakta olmaz
aksama eşimden aracam ...kuzum yaaa neden böyle oldu
elbebek gülbebek bakılıyor iştee ondan yaa

tşk ederim canım bbide şeyi sorcam 2 tanemi beşik aldınız hangileri daha kullanılışlı olur annem mobilya tarzı beşik alalım diyo

canım ben ilk hamileliğimde onlarda ikizdi.tek tahta beşik almıştım,sallanır,ilerde sökülüp komidin ve tak kişilik yatak oluyor,dolapta almıştım,genç odası oluyor yani ilerde.rabbim kısmet ederse bu bebeklerimdede bu takımı kullanıcam,bir kaç aydan sonrada 2.beşik almayı düşünüyorum,gene aynı tarz olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…