kızlar hymarry ile konuştum yaa saresi aksamdan beridir uyuyormuş ve ne yerse kusuyormuş
hastanedeyim şimdi dedi.....
bekliyormuş tahlilleri
mide ultrasını ,tam kan sayımı,idrar tahlili..akciğer filmi
rabbim şifa versin.yaa...
artvinli canm artık büyük alışveriş merkezleri bünyesinde tekerlekli sandalye bulunduruyo hasta hamile engelli vatandaşlar gittiği zaman danışmadan alıyolar bu sandalyeleri mağazanın içinde geziyolar tozuyolar çıkarkende geri bırakıyolar yani bizler gittikmi yürüyerek yorulmuyoruz işimizi halledebiliyoruz
mesela ben yürüyemiyorum sancı giriyo hemen belim fena oluyo oturduğum yerde kociş sürecek beni bende yorulmadan gezmiş olacağım güzel dimi zemuszemus
artvinli canm artık büyük alışveriş merkezleri bünyesinde tekerlekli sandalye bulunduruyo hasta hamile engelli vatandaşlar gittiği zaman danışmadan alıyolar bu sandalyeleri mağazanın içinde geziyolar tozuyolar çıkarkende geri bırakıyolar yani bizler gittikmi yürüyerek yorulmuyoruz işimizi halledebiliyoruz
mesela ben yürüyemiyorum sancı giriyo hemen belim fena oluyo oturduğum yerde kociş sürecek beni bende yorulmadan gezmiş olacağım güzel dimi zemuszemus
ayy wavy cim canım benim uykusuzluk fena arada eşine annene ver dinlen yoksa hastalanacaksın sen hastalanırsan herşey dahada kötü olur hayatım dinlen biraz bu arada yönetmi bizede söylede bizimde kulağımıza küpe olsunnn
bizde snei özleidk yaa gelsende anlatsan bize neler yapıyon neler ediyon çok öpüyorummm
kıyamam yavruma teli şarj ediyimde ilk fırsaATta arıyım allah şifa versin kuzuma..kızlar hymarry ile konuştum yaa saresi aksamdan beridir uyuyormuş ve ne yerse kusuyormuş
hastanedeyim şimdi dedi.....
bekliyormuş tahlilleri
mide ultrasını ,tam kan sayımı,idrar tahlili..akciğer filmi
rabbim şifa versin.yaa...
sağol canım . uff kıyamamm yaHymarry ile konuştum.Sare'nin bazı değerleri yüksek çıkmış çok.İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış yavrumda..Yoğun bir antibiyotik tedavisine başlayacaklarmış..Yavrum hemen toparlar inş.Hyamrry içinde herşey üst üste geldi.Rabbim artısın gücünü inş.Yavrularımızı nazardan esirgesin.Selamı var size..
kayracığım sanada günaydın cnm nasılsınn kısçeler nasıll
tşk ederim canım bbide şeyi sorcam 2 tanemi beşik aldınız hangileri daha kullanılışlı olur annem mobilya tarzı beşik alalım diyo