iyi geceler kızlar..bugün biz yoktuk ama sohbet güzelmiş.....
doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............
dırımım insanlar çok ilginç yaaa,
diyorum ya adam 21.de geliyor,23.30 da gidiyor,benim çocuğum geç yatıyor diyor bide,,
ben mevlüt yapıyorum bi vesileyle çocukları göremeyenlere hani çok sık görüşemeyip belli de bir hukukumuz olanlara,
kadın mevlüde gelmiyor,topluca olmazmış,yarın ayrıca gelicek,
ya bana beni anlayan lazım dırımım,
aha 2 saattir sareyle uğraşıyorum
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah istanbul soğuk dışarı taraftaki duvar terleme yapmış camlar terleme yapmışş kocada yok bugün evde bi okulda yarışma varmış orada jüri üyesiymiş akşam 6 dan önce gelemem dedi ya ben ne yapacağım akşam 6 ya kadar yawwwww sizlerde buralarda olun bari yada dünki gibi topiği ilk sayfadan okumayamı başlasam ne eğlenceli oluyoo
dirim cuma günü acile gittim o karında tepecik oluşuyo felan diyosunuz ya ben onu bebek kendini kasıyo diye sanıyodum burcin bana söyledi bende çok sık oluyo mesela o akşam acile gittim nst ye bağlandım 22-30 arası çıktı sancılarım geçen hafta pazarteside normal muaynem vardı ordada nst ye girdim 17-25 arasında değişiyordu sancılarım hepside bu sancılar önemli değil dedi sence başka ne yapmalıyım bu arada bu hastanelerden birisi acile gittiğim devletti
ayyy eski sayfalara gittim biraz marry sabah girersen eğer 146 sayfaya bak karnın ufacık daha bi sayfadada birsen marry ye gitmiş daha ufacıkllar ayy şurda ne zaman geçirdik yawwwww
kızlar benim biraz sancım var üşüdüm acaba ondanmı biraz uzanayım battaniye altına gireyimmm
medinecim ılık duşumu alıyom ılık sütümü açıyom ama kıçım batmasından belimin ağrısından uyumak mümkün değil haftanın değerini bil hayatım en rahat uyunan zamanalr haberin olsunnnn doğuran karılar bolca uyuyun diyolar ya onlar çabuk unutuyolar sanırım hamileliği sırt üstü yatamıyon yüzüstü yatamıyon ben artık yan bile yatamıyorum nasıl bolca uyuyayım söylemrisiniz karularrrrr
kızlar, çok özlemişim sizi, çağlam sol göğsümde tek elle yazıom, ayy marry yazardı böyle..nasip oldu şükür.. :) marry? kızlarım çok sakin şimdilik, sanırım hala anne karnında sanıolar , ne zaman çıkaracaklar bayrakları acaba???
varmışsın görmemişim canımmm
evet işte kevserin şekerleri çağla ve damla maşallahhh kırk bin keree çok şekerler yaa
kızlar hymarry ile konuştum yaa saresi aksamdan beridir uyuyormuş ve ne yerse kusuyormuş
hastanedeyim şimdi dedi.....
bekliyormuş tahlilleri
mide ultrasını ,tam kan sayımı,idrar tahlili..akciğer filmi
rabbim şifa versin.yaa...
kızlar hymarry ile konuştum yaa saresi aksamdan beridir uyuyormuş ve ne yerse kusuyormuş
bekliyormuş tahlilleri
bekliyormuş tahlilleri