Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

varmışsın görmemişim canımmm

evet işte kevserin şekerleri çağla ve damla maşallahhh kırk bin keree çok şekerler yaa

14347_226794153264_685708264_3032740_1360015_n.jpg

14347_228743208264_685708264_3040907_1394731_n.jpg

AMAN ALLAHIM :nazar::nazar:Ben bunları daha yeni gördüm ya.bunlar çok tatlı maşallah,ya bunlar kocamanlar,birde gülmüşler inanmıyorum.rabbim şükürler olsun sana sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip ettin,bizlerinde görmesini kısmet ettin.:Saruboceq:nasıl duygulandım anlatamam,sanki daha dün gibi kevserin hamileliği daha ortalardaydı,şimdi baksana kızlar poz bile vermiş teyzelerim bizi görsünler diye.canım tekrar rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin,darısı diğer arkadaşların ve benim başıma:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr benm tiroitlerim düşüyor hamilelikte 20 günde bir kan tahlili yaptırıyorum sizlerde de bu sorunu yaşayan oldumu ??

ya bende ikiz istiyorum yaa :KK43:((
yokmu bi taktik arkkadaşlar ya
ama yok galiba :KK43:(
bi umut bizim ailede bissürü ikizler var ama tek yaşayanlar kardeşlerim
üstelik çift yumurta ikizleri
eşimin ailesindede varmış yaa
dilerim o talih kuşu banada vurur
ama sizden görüş almak isterim nasıl ? zormu bakımı ? hamilelik dönemi ?
hepinizin ikizlerini allah bağışlasın
hepsi çabucak büyüsünlerde annelerine arkadaş olsunlar inş

nero ka canım ben tiroit hastasıyım benimki hipotiroit devamlı ilaçla dengede tutuyorum bende aylık tsh a baktırıyorum dr ona göre ilaç ayarlıyo bana burcin arkadaşımız var oda hipertiroit hastası oda sürekli ilaç kullanıyo kontrol altında tutuyo korkmana gerek yok kısacası aylık testleirni yaptır değerlerini takip et ilacını düzenli kullan hiçbişey olmaz canım benim
alınyazımsın canım allah gönlüne göre versin bende hep ikiizm olmasını istedim çok dua ettim hamile olduğumu öğrenince bile işallah ikizidr felan dedim ikinci muaynemdede ikiz olduğunu öğrendim. zorluğa gelince bazı bünyeler hamileleilte zorlanmıyo mesela ben çok rahat geçiridm tatilede gittim işimide gördüm hatta ilk zamanlar çalışıyordumda bence rahat tabi zorluklar oluyo onlarda normal diyorum hamilelik biraz bişiler olacak ama bazı bünyeler kaldırmıyo hamileliği sürekli yatıyo sürekli istifra ediyo sürekli erken doğum tehditi ile karşı karşıya hastanede geçirenler felan yni ikiz gebelik keisnlikleçok zor diyemeyiz kimine göre zor kimine göre kolay diyelim ama doğduktan sonra bakımları çok zor diyebilirmmmm
allah gönlüne öre verir işallah

dirim sonra senden çorba tarifleri alırım haaaa

ya bide bişi soracammmm mesela şimdi ben netten hafta hafta gebeliği takip ediyorum çocuklar doğuncada takip edebileceğim önereceğiniz bi site varmı işte 1 aylık bebek şunları yapa rşu sorunlar çıkar vs.vs

ya bende ikiz istiyorum yaa :KK43:((
yokmu bi taktik arkkadaşlar ya
ama yok galiba :KK43:(
bi umut bizim ailede bissürü ikizler var ama tek yaşayanlar kardeşlerim
üstelik çift yumurta ikizleri
eşimin ailesindede varmış yaa
dilerim o talih kuşu banada vurur
ama sizden görüş almak isterim nasıl ? zormu bakımı ? hamilelik dönemi ?
hepinizin ikizlerini allah bağışlasın
hepsi çabucak büyüsünlerde annelerine arkadaş olsunlar inş

var var kulağına söyleyimmi :) hayırlısıyla inşallah olur ikzilerin seninde tatlım..

aslıdna okadar zor değil yorgunluğu attıktan sonra. sevgisiyle bakılıp gidiliyor canım gerçi henüz yolun başındayız biz daha opuyorumnanaktan anneye arakadaş olam konusuna gelinec benimkielr baba düşkünü şimdiden lülülülülülü

ayyy geldi misafirimiz mama yaptım şimdi...çay koydum geldimm

cano veririm cnm çorba tarifleri..ne demek kuzummm

şimdi gördüm hayırdır ne olduki saremize inşallah bişeyi yoktur :KK43: Hyamrry çok geçmiş olsun canım haberini ebkliyorum bende

oh oh forum istanbulda tekerlekli sandalye hizmeti varmış kocayı kandırayımda götüreyim hem azıcık bana değişiklik olur hemde çocuklara banyo kovası ve maşraba almamıştım onları alırım :)))

oh oh forum istanbulda tekerlekli sandalye hizmeti varmış kocayı kandırayımda götüreyim hem azıcık bana değişiklik olur hemde çocuklara banyo kovası ve maşraba almamıştım onları alırım :)))
nasi yani?anlamadım canancım ya,tekerlekli sandalye hizmeti ne demek istedin.
konuşamadım cnm hymarry ile aksam arayacam

dırım ya,hymary arasam rahatsız etmiş olurmuyum acaba,:uhm:

nero ka canım ben tiroit hastasıyım benimki hipotiroit devamlı ilaçla dengede tutuyorum bende aylık tsh a baktırıyorum dr ona göre ilaç ayarlıyo bana burcin arkadaşımız var oda hipertiroit hastası oda sürekli ilaç kullanıyo kontrol altında tutuyo korkmana gerek yok kısacası aylık testleirni yaptır değerlerini takip et ilacını düzenli kullan hiçbişey olmaz canım benim
alınyazımsın canım allah gönlüne göre versin bende hep ikiizm olmasını istedim çok dua ettim hamile olduğumu öğrenince bile işallah ikizidr felan dedim ikinci muaynemdede ikiz olduğunu öğrendim. zorluğa gelince bazı bünyeler hamileleilte zorlanmıyo mesela ben çok rahat geçiridm tatilede gittim işimide gördüm hatta ilk zamanlar çalışıyordumda bence rahat tabi zorluklar oluyo onlarda normal diyorum hamilelik biraz bişiler olacak ama bazı bünyeler kaldırmıyo hamileliği sürekli yatıyo sürekli istifra ediyo sürekli erken doğum tehditi ile karşı karşıya hastanede geçirenler felan yni ikiz gebelik keisnlikleçok zor diyemeyiz kimine göre zor kimine göre kolay diyelim ama doğduktan sonra bakımları çok zor diyebilirmmmm
allah gönlüne öre verir işallah
saol canım Allah razı olsun
inş benimde senin gibi dualrım kabul olur
ya aslında yapılamayacak bişey değildir eminim
sevgiyle baktıktan sonra
zaten 1 tanede yoruyo, 2 tane olur az daha yorar :)
Allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin canım
var var kulağına söyleyimmi :) hayırlısıyla inşallah olur ikzilerin seninde tatlım..

aslıdna okadar zor değil yorgunluğu attıktan sonra. sevgisiyle bakılıp gidiliyor canım gerçi henüz yolun başındayız biz daha opuyorumnanaktan anneye arakadaş olam konusuna gelinec benimkielr baba düşkünü şimdiden lülülülülülü

yaa :))) söylesene hadi, açtım kulaklarımı dinliyorum bak opuyorumnanaktan
özledim be seni pamuk, buraya rastgele rastladım, dedim belki pamukta vardır ki yanılmamışımda :))
nasılsın ? bebişler nasıl ?
pamuk varya sen beni acayip gaza getiriyosun ya valla güveniyorum sana :))
ama oğullarına kızcaz şimdi :KK43:( öyle hep babcı olmasınlar ama yaa :KK43:(
dünya tatlısı annelerini nasıl 2. plana atarlar amaa :KK43:(

artvinli canm artık büyük alışveriş merkezleri bünyesinde tekerlekli sandalye bulunduruyo hasta hamile engelli vatandaşlar gittiği zaman danışmadan alıyolar bu sandalyeleri mağazanın içinde geziyolar tozuyolar çıkarkende geri bırakıyolar yani bizler gittikmi yürüyerek yorulmuyoruz işimizi halledebiliyoruz
mesela ben yürüyemiyorum sancı giriyo hemen belim fena oluyo oturduğum yerde kociş sürecek beni bende yorulmadan gezmiş olacağım güzel dimi zemuszemus

X