- 26 Mart 2009
- 1.513
- 0
ayyyy alişe annem değişik bi düdük almışş ayyy ne korktuuu saksafon gibi ağlıyoo .çocuk yaa
ay kuzum kıyamam ödü patlamıştır çocuğun,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy alişe annem değişik bi düdük almışş ayyy ne korktuuu saksafon gibi ağlıyoo .çocuk yaa
varmışsın görmemişim canımmm
evet işte kevserin şekerleri çağla ve damla maşallahhh kırk bin keree çok şekerler yaa
ya bende ikiz istiyorum yaa ((
yokmu bi taktik arkkadaşlar ya
ama yok galiba (
bi umut bizim ailede bissürü ikizler var ama tek yaşayanlar kardeşlerim
üstelik çift yumurta ikizleri
eşimin ailesindede varmış yaa
dilerim o talih kuşu banada vurur
ama sizden görüş almak isterim nasıl ? zormu bakımı ? hamilelik dönemi ?
hepinizin ikizlerini allah bağışlasın
hepsi çabucak büyüsünlerde annelerine arkadaş olsunlar inş
nasi yani?anlamadım canancım ya,tekerlekli sandalye hizmeti ne demek istedin.oh oh forum istanbulda tekerlekli sandalye hizmeti varmış kocayı kandırayımda götüreyim hem azıcık bana değişiklik olur hemde çocuklara banyo kovası ve maşraba almamıştım onları alırım :)))
konuşamadım cnm hymarry ile aksam arayacam
saol canım Allah razı olsunnero ka canım ben tiroit hastasıyım benimki hipotiroit devamlı ilaçla dengede tutuyorum bende aylık tsh a baktırıyorum dr ona göre ilaç ayarlıyo bana burcin arkadaşımız var oda hipertiroit hastası oda sürekli ilaç kullanıyo kontrol altında tutuyo korkmana gerek yok kısacası aylık testleirni yaptır değerlerini takip et ilacını düzenli kullan hiçbişey olmaz canım benim
alınyazımsın canım allah gönlüne göre versin bende hep ikiizm olmasını istedim çok dua ettim hamile olduğumu öğrenince bile işallah ikizidr felan dedim ikinci muaynemdede ikiz olduğunu öğrendim. zorluğa gelince bazı bünyeler hamileleilte zorlanmıyo mesela ben çok rahat geçiridm tatilede gittim işimide gördüm hatta ilk zamanlar çalışıyordumda bence rahat tabi zorluklar oluyo onlarda normal diyorum hamilelik biraz bişiler olacak ama bazı bünyeler kaldırmıyo hamileliği sürekli yatıyo sürekli istifra ediyo sürekli erken doğum tehditi ile karşı karşıya hastanede geçirenler felan yni ikiz gebelik keisnlikleçok zor diyemeyiz kimine göre zor kimine göre kolay diyelim ama doğduktan sonra bakımları çok zor diyebilirmmmm
allah gönlüne öre verir işallah
var var kulağına söyleyimmi :) hayırlısıyla inşallah olur ikzilerin seninde tatlım..
aslıdna okadar zor değil yorgunluğu attıktan sonra. sevgisiyle bakılıp gidiliyor canım gerçi henüz yolun başındayız biz daha opuyorumnanaktan anneye arakadaş olam konusuna gelinec benimkielr baba düşkünü şimdiden lülülülülülü