Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canan canımmm. ay çok özledim sizleri yaa. kıslar çok fena oldular ne uyuyolar ne duruyolar. iflağım keisldi. inan doğumdan beri toplasan bi gecelik uykum yotur toplamda. artık baş dönmeleri başladı sinirler laçka napcam bilmiyorum. neyse gözünüz korkmasın..
canan canım maiallah sana. ama dikkat et canım banada doktorum en sonuna kadar gidicez demişti ama olmadı kısmet canım. tedbiri elden bırakma canım.
kıslar öpüyom hepiniziii nöbet beni çağırıyor
ay buıarada cerenime memeyi tutturabildşm yeni bi yöntem öğrendşm bi arkadaşımdan ob-ndan allah razı olsun. kızım memeci oldu onun sayesşinde :))

ben yazıyom on saat sonra cvp veriyonusss
sonrada kaçmışşş deyyonuzz hıhhh
şimdi kaçarım yatacammm ben benim veletlerden biri uyudu biri babasında byyyyy

ayy wavy cim canım benim uykusuzluk fena arada eşine annene ver dinlen yoksa hastalanacaksın sen hastalanırsan herşey dahada kötü olur hayatım dinlen biraz bu arada yönetmi bizede söylede bizimde kulağımıza küpe olsunnn

bizde snei özleidk yaa gelsende anlatsan bize neler yapıyon neler ediyon çok öpüyorummm

kızlar hayırdır,bu saatte ayaktasınız,gündüz kümsecikler yoktu,bir ben kk bana baktı ben kk ya.neyse kızlar bende yatayım,folbiolümü içtim sudan midem çok bulandı,ben çıkarmadan yatayım bari,benim kocanın yatacağı yok,artık bekleyemicem onuda.herkese iyi uykular.

Canan bende burda olanlardanım canım ya hiç uykum yok sersem gibiyim ders calısmaktan allak bullak oldum

medineee kıssss sen hala niye ayaktasın bakımmm bu saatte git yatsana ablanda var sen net başındasınnn sütünü iç dooooğğğruu yatağa hadi bakalımmmmmkaydirigubbakcemile

klava: klava: klava: klava: klava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
anlayışsız insanlar nolcak!!!!!

ben de detaylı araştırdım ve olmamaya karar verdim..ama tavsiye etmek veya etmemek gibi bi lüksüm yok tabi..doktorlarınızla konuşup karar verin kendiniz derim ben..

eeee herkes kocişlemi bakımmmm
burcin nerdesinnnnnnnnnnn

canım lodostan elektrikler gitti ve gelmedi bi türlü ben de anneme gittim orda dinlendim bugün..sağol merak etmişsin..

ever artvinlicim çocuklarımı kucağıma alıp evime gelmedikçe çok rahat edemeyeceğim sanırım rabbim o günleri gösterir işallahhh

amin hepimize inşallahhhh.. :Saruboceq:

medineee kıssss sen hala niye ayaktasın bakımmm bu saatte git yatsana ablanda var sen net başındasınnn sütünü iç dooooğğğruu yatağa hadi bakalımmmmmkaydirigubbakcemile

Bak diyene senin ne işin var bu saatte yorma kendini lmaz:
:kedi: :lepi: :1hug:

ayyy eski sayfalara gittim biraz marry sabah girersen eğer 146 sayfaya bak karnın ufacık daha bi sayfadada birsen marry ye gitmiş daha ufacıkllar ayy şurda ne zaman geçirdik yawwwww

kızlar benim biraz sancım var üşüdüm acaba ondanmı biraz uzanayım battaniye altına gireyimmm

medinecim ılık duşumu alıyom ılık sütümü açıyom ama kıçım batmasından belimin ağrısından uyumak mümkün değil haftanın değerini bil hayatım en rahat uyunan zamanalr haberin olsunnnn doğuran karılar bolca uyuyun diyolar ya onlar çabuk unutuyolar sanırım hamileliği sırt üstü yatamıyon yüzüstü yatamıyon ben artık yan bile yatamıyorum nasıl bolca uyuyayım söylemrisiniz karularrrrr

kızlar şu karın sertliği için cevap yazan arkadaşlar sağolsunlar ben yine yarın dr a da bi sorim bakim sebebini çok garip bi şekilde bi an yumuşacıkken bi an semsert bazen bütün karnım bazense küçük bi bölge bebeklerin hareketlerinin bu haftada bu kadar karın sertleştirebiliceğni sanmıyorum minicik kuzular onlar daha bu arada ben artık hareketleri sanırım hissediyorum aynı yerde bi kaç kere pıt pıt dokunuşlar oluyo bi iki gündür daha net yaşasıın dicem valla artık dahada kuvvetlensinler inşallah

canım daha haftan çok erken ama kasılma olmasın o dediğin sertleşme..karnının bir tarafında genelde göbek deliğinin üst tarafında sanki içinde bir top varmış gibi mi sertleşiyo mesela?ve genelde kısa sürede geçiyo mu?
bunlara kasılma deniyo sanıyorum..bende de oluyo..mutlaka doktoruna anlat tamam mı?

Son düzenleme:

walla ilk haftallarda o sertlik daha aşağıda oluyodu ara ara şimdi karnım büyüdükçe sertliğin alanıda büyüyo ama bazen mesela karnımın sadece sağ tarafı sertleşirken bazen göbek deliğime kadar olan heryer taş gibi bazense sanki karnımın içi boş löpür löpür yumuşak bende o kasılma muhabbeti geldi bugün aklıma ondan tırsıyorum

he bu arada genelde sabah uyandığımda öyle sert oluyo bazende gün içinde ara ara oluyo geçio hemen sabit bi aralıkla sertleşmiyo

'öluyorummm agrilarimmm belim ayaklarim yanlarim bacaklarim her yerimmm kisa yuruyuslere cikiyorum belkide hareketsizliktendir diye ama o zamanda sancilaniyorum adet sancisi gibi bir sanci oluyor....yinede sukurler olsun Allaha ciddi bir sey degil Rabbim herkeze sabir versin, sagliklica bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin amin

harika!!!!! Allah şans ve sağlık versin inşallah.

anaaam yerim ben senin kızlarınııııı...... maşallah barekallah......rabbim analı babalı büyüsün inşallah.................

Canım çok tebrik ederim.Artvinli haber verdi şimdi.Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin:Saruboceq:a.s.

Çok şaşırdım canım doğumunu duyduğumda, allah analı babalı büyütsün kızlarını. Bizleri habersiz bırakma.

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün..

canımm hayırlı olsunnn hadi online sın yaz bişeyler emzirdinmi bebeklerini aldınmı kucağına.. sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah şekerlerini..

Kevser canım seni ve aileni tebrik ederim.Allah sağlıkla ,huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını..Hayırlı evlatlar olsunlar inş...

Ayyy kevserciğim gözünaydın canım şekerlerini de öpüyorum canım benim. Allah analı babalı büyütsün.... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kevser cok gecmiş olsun...allah analı babalı büyütsün.......saglıkla mutlulukla huzurla..........

Canım gözün aydın olsun inş
ALLAH analı babalı büyütsün inş.
Seninde iyi olmana sevindim canım a.s.

kevsercigim gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah inşallah bebeşlerinle eve saglıklı mutlu bir şekilde dönersiniz inşallah canım

çok sağolun canlarım benimmm... çok seviom hepinizi...

canımm, benim o kaburga kemiğim hala acıo, cadı çok tekmeliodu, şimdi de altını alırken anlşıorum neden acıdığını,verio tekmeyi sıpa...

canım ben de zübeyde hanımdoğumevinde yaptım doğumu, inanın çok memnun kaldım, hem tertemizdi, (ben pike takımlarımı götürdüm onları yaydım hemen ama yine de temizdi) hemşireler her saat başı geldi tansiyon aldı, doğumdan önce nst çöekildi gecede 3 kez, doğumdan sonra yarama ve kanamaltıma baktılar, masaj bile yaptılar kan boşalsın iice diye, çok çok memnun kaldım ve 1 kuruş ödemeden taburcu oldum, ayrıca küvezde öyle güzel bakıldılarki, hemşireler resmen kendi çocukları gibiilgilendiler, kıskandığım bile oldu yavrularımı :kedi: çocuk dr.u hele mükemmeldi, bana tam 55 dk. boyunca çocukların bbakımı hakkında bilgi verdi hatta ben muaynehane numarasını istedim kadın demezmi benim muaynehanem yok, idealist bir dr.muş demekki, bayıldım kadına.. ama kızlar hemşirelere de hak vermek lazım öyle insanlar varki çileden çıkartıyorlar). eşim her ihtimale karşı para ayırmış özel hastane olursa diye, e böyle olunca bana doğum hediyesi almış, hastane parası parmağımda şuanda :lepi:

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...

hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

sen de hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ayy bende istiommm, kız burçin gel kız fotolarımızı koyalım bizde...

dırım çok güzel bi gün geçirmişsiniz belli..ne güzel..

aaaaaaaaaaaaaaa yeni anne kewserim burdaaa,,,
kewserim arıyorum telin kapalı kuşşşuuumm,
nasılsın yeni anneemmopuyorumnanaktan

canım, senin telin var bende ama yanlış almışım sanırım bi adam çıkıo :) özelden yazem sana numaramı, aradım cnm ben seni..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…