Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın şekerler

kimleri görüyorum kevser gelmiş taze anne . doğumun ne güzel geçmiş maşallah canım . bebişlerinde iyidir umarım mis kokular.

kızlar, çok özlemişim sizi, çağlam sol göğsümde tek elle yazıom, ayy marry yazardı böyle..nasip oldu şükür.. :) marry? kızlarım çok sakin şimdilik, sanırım hala anne karnında sanıolar , ne zaman çıkaracaklar bayrakları acaba???

günaydın şekerler

kimleri görüyorum kevser gelmiş taze anne . doğumun ne güzel geçmiş maşallah canım . bebişlerinde iyidir umarım mis kokular.

çok şükür pamuğum ya, herşey öyle younda gitti ki, kendi drum yoktu o gece ama ablamın ve görümcelerimin dr.u vardı ve tanıdı beni ablamdan , çok ii bi dr. yılın dr.çu seçilmişti 2006 da...

bebişlerim de ii şükür, yeni fotolar ekledim face e ama buraya eklemeyi beceremişom, face den alıp ekleyebilecek varsa eklermi benim için:ecrin_bebek:

bebişlerim de ii şükür, yeni fotolar ekledim face e ama buraya eklemeyi beceremişom, face den alıp ekleyebilecek varsa eklermi benim için:ecrin_bebek:

tatlım çok kolay. face te eklediğin fotoyu aç sonra üzerine ters tıkla özelliklerdedi url yi copy yap buraya yapıştır :)

sen benim face imde yoktun sanırım dimi

varmışsın görmemişim canımmm

evet işte kevserin şekerleri çağla ve damla maşallahhh kırk bin keree çok şekerler yaa

ben bira uyuyayım, öğleden sonra ilk fırsatta burdayım canlarımm.. çok özlemişim sizi çok..

aman kevserciğm maşallah diyelimde hep böyle sakin olsunlar,

ayy ben hymarry'ye verdim senin numaranı aslında ama kız yanlış mı yazdım acaba CADIARZU

merhaba kızlar kevserim hoşgeldin

canan bakkkk bana hoşgelmiyor senin şu ağrıların dinle azcuk beniii daha 31 haftadasın kuşum
bi git devlet hastanesine ölmezsin .....yada istediğin yere nst girr...

duygu adet ağrısı gibiyse sende bi doktoruna sor cnm ...derim benim sancılarım adet snacısı gibi başladı...ikizler en ufak ağrınızı önemseyin doktorla konuşunnnnnnnnnnn

günaydıııın kk nın güzel anneleri ve adaylarıııııı.... hepinizi öpüyorum....... güzel bir hafta olsun inşallah............. bu hafta umudumsun la claire bebeklerine hayırlısıyla kavuşcak inşallah....... sıraaa canan daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar

nasılsınız bu sabah istanbul soğuk dışarı taraftaki duvar terleme yapmış camlar terleme yapmışş kocada yok bugün evde bi okulda yarışma varmış orada jüri üyesiymiş akşam 6 dan önce gelemem dedi ya ben ne yapacağım akşam 6 ya kadar yawwwww sizlerde buralarda olun bari yada dünki gibi topiği ilk sayfadan okumayamı başlasam ne eğlenceli oluyoo

dirim cuma günü acile gittim o karında tepecik oluşuyo felan diyosunuz ya ben onu bebek kendini kasıyo diye sanıyodum burcin bana söyledi bende çok sık oluyo mesela o akşam acile gittim nst ye bağlandım 22-30 arası çıktı sancılarım geçen hafta pazarteside normal muaynem vardı ordada nst ye girdim 17-25 arasında değişiyordu sancılarım hepside bu sancılar önemli değil dedi sence başka ne yapmalıyım bu arada bu hastanelerden birisi acile gittiğim devletti

evet yawww sıra bana geldi aylar su gibi akığ geçmiş yawwww sıra sanada gelecek kayraaaa
dün burcinede söyleidm ocağın sonuna kadar 38 haftama kadar sabrederlerse 40 günüm kaldı bebeişlerime kavuşmama ama yokk sabretmezlerse dahada az var demektirrrrrr
bazen gelsinler artık diyorum merak etmeye başladım yavrularımı nasıllar felna diyorum koklamak istiyorum onları anne olmak istiyorum artık son zamanlarda sıkılıyosun diyolardı doğru vallaha tek bebek olsa 2 ay daha nasıl beklerdim acaba :)))

canım ben yedikulede oturuyorum ama bende araba var gidebilirim sen bana tarif et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…