- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şekerler
kimleri görüyorum kevser gelmiş taze anne . doğumun ne güzel geçmiş maşallah canım . bebişlerinde iyidir umarım mis kokular.
bebişlerim de ii şükür, yeni fotolar ekledim face e ama buraya eklemeyi beceremişom, face den alıp ekleyebilecek varsa eklermi benim için:ecrin_bebek:
ben bira uyuyayım, öğleden sonra ilk fırsatta burdayım canlarımm.. çok özlemişim sizi çok..
kızlar, çok özlemişim sizi, çağlam sol göğsümde tek elle yazıom, ayy marry yazardı böyle..nasip oldu şükür.. :) marry? kızlarım çok sakin şimdilik, sanırım hala anne karnında sanıolar , ne zaman çıkaracaklar bayrakları acaba???
çok sağolun canlarım benimmm... çok seviom hepinizi...
biz de seni biz de seni :) opuyorumnanaktan
canımm, benim o kaburga kemiğim hala acıo, cadı çok tekmeliodu, şimdi de altını alırken anlşıorum neden acıdığını,verio tekmeyi sıpa...
minik cadııııııı.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
canım ben de zübeyde hanımdoğumevinde yaptım doğumu, inanın çok memnun kaldım, hem tertemizdi, (ben pike takımlarımı götürdüm onları yaydım hemen ama yine de temizdi) hemşireler her saat başı geldi tansiyon aldı, doğumdan önce nst çöekildi gecede 3 kez, doğumdan sonra yarama ve kanamaltıma baktılar, masaj bile yaptılar kan boşalsın iice diye, çok çok memnun kaldım ve 1 kuruş ödemeden taburcu oldum, ayrıca küvezde öyle güzel bakıldılarki, hemşireler resmen kendi çocukları gibiilgilendiler, kıskandığım bile oldu yavrularımı :kedi: çocuk dr.u hele mükemmeldi, bana tam 55 dk. boyunca çocukların bbakımı hakkında bilgi verdi hatta ben muaynehane numarasını istedim kadın demezmi benim muaynehanem yok, idealist bir dr.muş demekki, bayıldım kadına.. ama kızlar hemşirelere de hak vermek lazım öyle insanlar varki çileden çıkartıyorlar). eşim her ihtimale karşı para ayırmış özel hastane olursa diye, e böyle olunca bana doğum hediyesi almış, hastane parası parmağımda şuanda :lepi:
hastane paranızı sağlıkla tak inşallah yerimseniben
hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
sen de hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ayy bende istiommm, kız burçin gel kız fotolarımızı koyalım bizde...
tatlım çarşamba günü doktora sorcam,hele bi izin versin bak koşa koşa gelicem hemdeeeee...
canım, senin telin var bende ama yanlış almışım sanırım bi adam çıkıo :) özelden yazem sana numaramı, aradım cnm ben seni..
günaydıııın kk nın güzel anneleri ve adaylarıııııı.... hepinizi öpüyorum....... güzel bir hafta olsun inşallah............. bu hafta umudumsun la claire bebeklerine hayırlısıyla kavuşcak inşallah....... sıraaa canan daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım burası sefaköyde ihraç fazlası kanz mallarının satıldığı küçücük atıl bi dükkan,
uzun kollu iç badileri 3liradan,
tulumları 5 liradan,üstlerini 5erden aldım,
bunları outlet mağazasında bile 25-30 liradan aşağı alamıyorsun bilmem mii,
sen nerde oturuyorsun,sana yakınsa ayrıntılı tarif edeyim canım..
ay var ya dırımım ben buraya her girdiğimde küçücük dükkanda kayboluyorum,neler vardı neleerr,elbiseler,montlar,kotlar,,,,,,,, deeee,
anam evde kızlarla sıkıştırıyordu,malumm..
ay bunun topiğini açıcam resmen yaaa,herkes faydalanmalıııı
canım burası sefaköyde ihraç fazlası kanz mallarının satıldığı küçücük atıl bi dükkan,
uzun kollu iç badileri 3liradan,
tulumları 5 liradan,üstlerini 5erden aldım,
bunları outlet mağazasında bile 25-30 liradan aşağı alamıyorsun bilmem mii,
sen nerde oturuyorsun,sana yakınsa ayrıntılı tarif edeyim canım
canim gitmissin alisverise ben yarin gece gelicem turkiyeye oradan haric birda olivyuma gidicem alisveris icin su yeri ayrintili tarif etsene sefakoyun tam neresinde
canım olivyumda bebek için pek bişey yok sadece kanz var ben oraya yakın oturduğumiçin her zaman gidiyorum .