Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

offffffff patladım ya sıkıntıdan kocişimde 4 gündür evde yok işten eve gelemedi sıkıldım 4 gündür yalnızım inşallah bu aksam gelirler yaaaaaaaaaa...

Dırımkızı bu iğneyi bende ne zamandır soracaktım merak ediyordum hangi haftalarda kaç doz vuruldunuz, yanetkileri varmıymış benim eşim doktor hiç bir zararı yok sadece steroid içeriyor demişti, yapılırken doktorunuz yanetkilerinden bahsettimi varmıymış yardımcı olursan sevinirim

ben acil yATTIM cnm ve hemen iğne yapıldı doktorum bişey konuşulmadan yapıldı 28 haftada sancılandımm

slm canlar... geçmişi okuyamadım ama eminim hepiniz çok güzel dileklerde bulundunuz en kısa zamöanda okıycam.. hepinizeçok tşk ederiz..
doğumdan sonra damlamın kilosu 1750 leredşünce dr. küvezde gözetim altında tutmak istedi, sen öbürüyle çık dedi..bırakmadım yavrmu nasıl bırakırım dedim beni de çıkarmayın, 1 gece içinse ifare edelim dedi dr.um sağolsun, o gece eğer emerse beni serum takmayacaklardı,sütümde yavaş yavaş geliodu şükür hemen 2 kavonoz komposto içtim , maşallah o gece damla tam 3 saat emdi, ve ertesi gün kilosu doğum kilosna erdi, ve kızmı kurtardım:) aldım geldimamadr. eğer kilo almaz ve kaybederse bakamıyosun demektir dedi ve küveze ihtiyaç duyar dedi, inanın 1 haftadıronu kilodaqn düşürmemek için tüm gayretimle emzirdim, içtiğim üzüm hoşafları midemi bozdu cayır cayır ülserim ağrıyor ama umrumda değil,kollarım et kesti kaldırmaya takatım yok ama yine de memeye en uygun pozisyonda tutmak için kollarımı duymadıı bile, ama hwpsinw deydi çünkü bu hafta kızım 200 gr. almış teyzeleri.. uçtuk havalara.. ben kızlarıma bakabiliyorumm, benkızlarıma bakabiliyorummm... bi de ağlamakan şişen gözlerimi uykuya alıştırabilsem.. gerçi bugün 4 saat uyudum aralıklarla, artık uyuyabiliyorum sanırım..

Şükürler olsun cok sevindim canım ya
Süpersin ya annelik böyle bişi işte RAbbim bizede nasip etsin inş.
ALLAH c.c. bizide utandırmasın

selam kızlar,
evet kocalardan dert yandık,en iyisi böyle işte,hamdolsun yine de,onlarsız olur muuuuopuyorumnanaktan

bugün ben de kocamı zorla dışarı çıkardım,kızları annem satıp,
gece uyurken giysinler diye bişeyler aldık,valla söylediğim Kanzın elyaf tulum ve çıtçıtlı şapkalı tulumun takım üstünü 5erden 4 parça 20 liraya aldım valla,,

dırımım çocuklara montlar arıyordun,inan orda 20-30 en kalitelisi tüm vücut astronot tulumlar 40 lira falan,süper..

ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaALLAH...
Ben hiç bişi almadım yaa ablam saolsun alıyo annem örüyo başlamam gerek en kısa zamanda vanda cok pahalı ya yasakkelime

offffffff patladım ya sıkıntıdan kocişimde 4 gündür evde yok işten eve gelemedi sıkıldım 4 gündür yalnızım inşallah bu aksam gelirler yaaaaaaaaaa...

ayh bilmezmiyim yanlızlıgı RAbbim kolaylık versin şimdi yanımda ablam varda rahatım yoksa sıkıntıdan insan patliyo annenler falan yok mu canım

ayh bilmezmiyim yanlızlıgı RAbbim kolaylık versin şimdi yanımda ablam varda rahatım yoksa sıkıntıdan insan patliyo annenler falan yok mu canım

yok canım yaaa annemler istanbul dışındaalar.........
kocişimde demin konuştuk belki yarın gelicem diyor...keşke benimde ablam olsaaa..
benimde bir sürü eksiğim var alışverişte ama yapmaya fırsatımızda yok haftalarda geciyo ağırlasmadan bira bi seyler alsam süper olcak..........

hymarry kızz sen nasıl misafirperver değilsin
cnm benim gayet iyi güler yüzlü hoşsohbet bir evsahibisin
ama insanın iki bebeği olunca evi her dk.müsayit olmuyor sonra misafir
yanında oturamıyorsun....artı uykusuzluk vs.olunca insanın içinde bıkkınlık oluyor
en ufak boşluğu değerlendirip uyumak istiyor
tepkin çokkkk normal cnmm

dırımım insanlar çok ilginç yaaa,
diyorum ya adam 21.de geliyor,23.30 da gidiyor,benim çocuğum geç yatıyor diyor bide,,
ben mevlüt yapıyorum bi vesileyle çocukları göremeyenlere hani çok sık görüşemeyip belli de bir hukukumuz olanlara,
kadın mevlüde gelmiyor,topluca olmazmış,yarın ayrıca gelicek,
ya bana beni anlayan lazım dırımım,
aha 2 saattir sareyle uğraşıyorum

diyorum ya adam 21.de geliyor,23.30 da gidiyor,benim çocuğum geç yatıyor diyor bide,,
ben mevlüt yapıyorum bi vesileyle çocukları göremeyenlere hani çok sık görüşemeyip belli de bir hukukumuz olanlara,

anacım millet kralice ya ayrı gelcekmiş..cok insan var böyleeeee

iyi geceler kızlar..bugün biz yoktuk ama sohbet güzelmiş.....

doktora gittim..kızların biri 1080 gr.diğeri 1030 gr.mış......iyilermiş....maşallah barekallah...............

maşallah kızlarına kayracım sağlıcakla gelsinler inşallah

Son düzenleme:
tünaydın KK nın güzel annişleri ve göbüşlüleri...nasılsınız bakalım bugün...iğneden bahsedilmiş ben anlayamadım hangi iğne bu ciğer geiştirici olan mı

selam kızlar nabersiniz yarın dr gidicem bende tabii acayip meraklardayım he bide size sormak istiyorum yarın dr a da sorucam ama arada karnım taş gibi semsert oluyo bazen pelte gibi yumuşak ne alaka bu sebebi ne sizinde oluyomuydu

selam kızlar nabersiniz yarın dr gidicem bende tabii acayip meraklardayım he bide size sormak istiyorum yarın dr a da sorucam ama arada karnım taş gibi semsert oluyo bazen pelte gibi yumuşak ne alaka bu sebebi ne sizinde oluyomuydu

içerdeki hareketlerinden yer değiştirmelerinden olabilir canım yinede doktoruna sor bakalım ne dicek

Valla tuhaf bu inssanlar müsait degilim dersin artık genede hayırlısı

Geranimo aynisi bendede oluyor bazen sert bazende yumusacik oluyor bende merak etmistim herhalde arkadasin dedigi gibi haraketlerden olmasi gerek
Allah bebislerini sana bagislasin

selam kıslar nasılsınız ya ben bi tuhafım başım ağrıyo bugün çok deminde kasıklarıma bi sancı girdi aklım durdu ya çok fenaydı sol tarafıma şimdi geçti arada birde şeyimin üstünden giriyo fena bi sancı marry onun çatımın genişliyor olmasına bağladı böyle keyifsiz bituhafım marry seni arıycam şu kanzın yerini banada tarif et diye canım

kıslar karnınızın bazen taşgibi olması bazen yumuşaması normal panik yapmayın hepimizde oluyo o normal yani aklınıza takmayaın

ha haftalar ilerleidkçe ben kötü olmaya başlıyorum ya geceleri zindan hani uyuyun diyosunuz ya uyuyamıyorum bacılar kalçam batıyo belim ağrıyo dönemiyorum uyuyamıyorum artık doğsunlar demeye başladım ki ben hamileliği çok rahat geçiridm 9 ayıda kısa buluyodum ama artık sıkılmaya başladım gelsinlerd ekurtulayım demeye başladım

bugün kıyafetlerimiz nevresimlerimizde ütülendi yarında çantamı hazırlayayım artık arabaya koyayaım heran hazır olsun oturamıyom yaaa herşey zindan oldu banaaaa ağlamak istiyorummm

canancığım merhaba cnm aman dikkat et cnm bu ara bi doktora görünsen neden öle acıyoo
catın genişledi sonuıcda doğum haftan yaklaştıı

bizde gezmeye gidemedik büyük halamlar geldi gelinleri ile yemek vs.
onlar gitti...
şimdi oturuyoruzzzz

tekrar mrb kızlar akşam yemeğimizi yedik şimdi..Bugün bütün gün evdeydik kocişle..dışarısı çok soğuk çıkmak istemedi canımm bol bol dinlendim siz neler yaptınız

doudoucum eşi madem ki dr domuz gribi aşısı icin ne diyo sen oldun mu
ben bu hafta baya arastırdım artık olmaya karar vermistim se naptın canım sizin de fikrinizi alayım

Canım o domuz gribinin form değiştirdiğini düşünüyor aşı işe yaramayabilir. Ben olayım diye düşündüm bana eşim hastaneden gelirken grip getirir diye aklım çıkıyo ama olmamı istemiyor. Bide domuz gribi aşısı viral bir aşı yani virüs içeriyo ondanda çekiniyo

X