Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

medinecim nasılsın bebişler nasıl

Canım pc acıktıda ben basında degildim bide ehliyet sınavı var sotu cözlmekten bir hal oldum hayırlısıyla bir geçseydim şunuda bana dua edn olur mu

Bebilerden hiç haberim yok ya :) Ne hareket ne bişi masaALLAHları var

selam kıslar nasılsınız ya ben bi tuhafım başım ağrıyo bugün çok deminde kasıklarıma bi sancı girdi aklım durdu ya çok fenaydı sol tarafıma şimdi geçti arada birde şeyimin üstünden giriyo fena bi sancı marry onun çatımın genişliyor olmasına bağladı böyle keyifsiz bituhafım marry seni arıycam şu kanzın yerini banada tarif et diye canım

kıslar karnınızın bazen taşgibi olması bazen yumuşaması normal panik yapmayın hepimizde oluyo o normal yani aklınıza takmayaın

ha haftalar ilerleidkçe ben kötü olmaya başlıyorum ya geceleri zindan hani uyuyun diyosunuz ya uyuyamıyorum bacılar kalçam batıyo belim ağrıyo dönemiyorum uyuyamıyorum artık doğsunlar demeye başladım ki ben hamileliği çok rahat geçiridm 9 ayıda kısa buluyodum ama artık sıkılmaya başladım gelsinlerd ekurtulayım demeye başladım

bugün kıyafetlerimiz nevresimlerimizde ütülendi yarında çantamı hazırlayayım artık arabaya koyayaım heran hazır olsun oturamıyom yaaa herşey zindan oldu banaaaa ağlamak istiyorummm

canım geçmiş olsun RAbbim kolaylık versin
Gerekten cok zor yaa bende şimdiden zorlanıyorum halsizlik öldürüyo o yüzden 30uncu haftalar daha zordur eminim..
RAbbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...

Canım pc acıktıda ben basında degildim bide ehliyet sınavı var sotu cözlmekten bir hal oldum hayırlısıyla bir geçseydim şunuda bana dua edn olur mu

Medine ben birkaç gündür minik minik hissediyo gibiyim ama karar veremedim, ehliyet sınavında Allah yardımcın olsun geçersin İnşallah

kızlar isim bölümüne yazdım ama kimseden cevap alamadım.Bir kızıma irem ismini Diğerine Sudem ismini koymak istiyorum ama nette ezilmiş sürülmüş anlamında bazı sitelerde Hz. sevdenin diğer ismini olduğu yazıyor.Sudem ismi hakkında bilgisi olan varmı aranız da?

medinecim teşekkür ederim canım inan haftalar ilerleidkçe herşey dahada zorlaşıyo ben 2 hafta öncesine kadar çok iyiydim şimdi epey kötüleştim ama kevserin dediğine göre dahada kötü olucam iyice ağırlaşıcam hergiden hafta bi öncekini arıyosun diyo bana

dirimcim bilmiyom vallaha ya pazartesi gitmiştim dr bişi demedi geçen epey bi sancım oldu cuma akşamı burda konuşulmuştu tepecik oluşması felan göbekte bende çok oluyodu o gün burcinde dedi o kasılmalar sıksa dr görün dedi bende çok sık oluyo mesela amaben bebek hareketleir diyorum onlara neyse burcin öyle deyince o gece saat 2 de hastaneye gittik dr alttan muayne etti açılma yok dedi nst ye bağladı 30 felan çıktı sancı onada sancı az dedi idrar yolları enfeksiyonundan olabiliyo bu ağrılar dedi kasıklarımdaki ağrıyı söyledimde antibiyotik verdi işte öyle yani ciddi bişey yok şimdilik doktorlara göre :)))

Herkese hayırlı akşamlar hanımlr......nasılsınız.....Ben bugün neredeyse bütün gün hep yattım,akşam eşimin ısrarıyla dışarı çıktık,alışveriş merkezine gittik,unutmuşum ya dışarısı cıvıl cıvıl,heryerde yılbaşı hazırlığı süslemişler iyi geldi valla dışarı çıkmak,kendime kıyafette aldım hamilelikte beni idare edecek tarzda,ama nedense çok yorulmuşum hemen gelip uyuya kalmışım oturduğum yerde,uyanınca bakayım kızlar nasıl dedim ama pek gelen olmamış.CANANCIM canım dinlen ne olur dışarı çok çıkma,arabalara binmemeye çalış,hayırlısıyla sende 35,36.haftaları bulda herşey daha rahat olsun canım.

artvinli artık dışarı çıkmıyorum zaten en son bayramın2. günü çıkmıştım onun dışında sadece doktora gidiyorum oda kapının önünde binip kapının önünde iniyorum dirimede öyle gittim kapıda binip kapıda indim çünkü bende kendimi hissetmiyorum artık yürüyemiyorum kasıklarıma ağrı giriyo yoksa canım çıkıyo dışarı çıkmak için ben gezmeyi çok severim

canım vallaha ben 40 a kadar götürür gibiyim çok sağlam bi bünyem var her muaynem iyi çıkıyo vallaha tabiri caizse domuz gibiyim ben anlatınca kızlar bana diyo ben snein yaptıklarını yapsam çoktan giderdi bebek diyolar benimkiler pek sıkı tutunmuş bana vallaha bende korkuyorum böyle rahat hamileliğin sonu içocuklarıma bişi olacak diye dua ediyorum ben zorlu bi hamileliğe razıyım gerekirse hiç iş yapmam hep yataım ama bebelerime bişi olmasın .....

Medine ben birkaç gündür minik minik hissediyo gibiyim ama karar veremedim, ehliyet sınavında Allah yardımcın olsun geçersin İnşallah

Yok ben hiç bişi hissetmiyorum ya hayırlısı artık
Coks evindim ya nasıl güzel bir duygudur :dance:

ALLAH razi olsun bi geçim inş şu ehliyetide kötükedihüso offf motordan nefret ediyorum...

selam kızlar daha öncede yazdım ama pek cevap gelmedi. hamileliğinin 12. haftasında rahme dikiş attıran varmı benim doktorum atmamız gerek dedi. erken doğum için rahim kalınken önlem alıcaz dedi.galiba yaptırcam ama hiç duymaıdm böle yaptıran. varmı aranızda ???

doruk hayatım sana cevap geldi ama sanırım geçmişi okumadın sen bizden böyle bişi yaptıran az oldu ama hiç olmadı değil bazısı dördüz hamile felandı onların çocukları alındı dikiş atıldı

yani sorun olunca yapılıyo ama hiç sorun olabilir ihtimali ile dikiş atılan olmadı erken doğum belirtisi olunca haftaya göre bi önelem alınıyo genelde ama bu haftalarda yapılmıyo genel olrak geçmişe bi göz at soruyu sorduğun tarihten itibaren kayra sana cevap vermişti sanırım okursun güzel hamileleikler diliyorum

artvinli artık dışarı çıkmıyorum zaten en son bayramın2. günü çıkmıştım onun dışında sadece doktora gidiyorum oda kapının önünde binip kapının önünde iniyorum dirimede öyle gittim kapıda binip kapıda indim çünkü bende kendimi hissetmiyorum artık yürüyemiyorum kasıklarıma ağrı giriyo yoksa canım çıkıyo dışarı çıkmak için ben gezmeyi çok severim

canım vallaha ben 40 a kadar götürür gibiyim çok sağlam bi bünyem var her muaynem iyi çıkıyo vallaha tabiri caizse domuz gibiyim ben anlatınca kızlar bana diyo ben snein yaptıklarını yapsam çoktan giderdi bebek diyolar benimkiler pek sıkı tutunmuş bana vallaha bende korkuyorum böyle rahat hamileliğin sonu içocuklarıma bişi olacak diye dua ediyorum ben zorlu bi hamileliğe razıyım gerekirse hiç iş yapmam hep yataım ama bebelerime bişi olmasın .....

MAŞALLAH canan hep böyle sağlıkla devam eder inşallah.olurmu öyle canım ya aklına neler getiriyorsun öyle:eek:lmaz:rabbim sağlıkla iki evladınıda kucağına almayı nasip edecek inşallah.ama bizim yapımızda var elde değil yani,illa aklımıza olumsuz şeyler gelecek,bende senin gibiyim canım ne yapalım sağlık olsun.sende eşimin bana dediği gibi çocuklarını kucağına almadan rahatlıyamayacaksın.

İnşallah geçersin canım sınavı ...Bebişlerin yardım eder sana :emir_bebek:

selam kızlar daha öncede yazdım ama pek cevap gelmedi. hamileliğinin 12. haftasında rahme dikiş attıran varmı benim doktorum atmamız gerek dedi. erken doğum için rahim kalınken önlem alıcaz dedi.galiba yaptırcam ama hiç duymaıdm böle yaptıran. varmı aranızda ???

dorukcum eğer dr.uygun gördüyse bir bildiği vardır bence.rahminin ikiz gebelik için uygun olmadığını yani taşımakta zorlanacağını düşündüyse ondan yapalım demiştir.Bak topikte liyadora arkadaşımız var,oda ikiz hamile ona dr.3.ayda rahime dikiş atıcaz demişti,ve o yaptıracak,ona özelden ulaşırsan o sana daha iyi yardımcı olur bence.

ever artvinlicim çocuklarımı kucağıma alıp evime gelmedikçe çok rahat edemeyeceğim sanırım rabbim o günleri gösterir işallahhh

X