- 20 Ekim 2007
- 773
- 8
tünaydın KK nın güzel annişleri ve göbüşlüleri...nasılsınız bakalım bugün...iğneden bahsedilmiş ben anlayamadım hangi iğne bu ciğer geiştirici olan mı
Evet canım ciğer geliştirici iğneden bahsediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın KK nın güzel annişleri ve göbüşlüleri...nasılsınız bakalım bugün...iğneden bahsedilmiş ben anlayamadım hangi iğne bu ciğer geiştirici olan mı
medinecim nasılsın bebişler nasıl
selam kıslar nasılsınız ya ben bi tuhafım başım ağrıyo bugün çok deminde kasıklarıma bi sancı girdi aklım durdu ya çok fenaydı sol tarafıma şimdi geçti arada birde şeyimin üstünden giriyo fena bi sancı marry onun çatımın genişliyor olmasına bağladı böyle keyifsiz bituhafım marry seni arıycam şu kanzın yerini banada tarif et diye canım
kıslar karnınızın bazen taşgibi olması bazen yumuşaması normal panik yapmayın hepimizde oluyo o normal yani aklınıza takmayaın
ha haftalar ilerleidkçe ben kötü olmaya başlıyorum ya geceleri zindan hani uyuyun diyosunuz ya uyuyamıyorum bacılar kalçam batıyo belim ağrıyo dönemiyorum uyuyamıyorum artık doğsunlar demeye başladım ki ben hamileliği çok rahat geçiridm 9 ayıda kısa buluyodum ama artık sıkılmaya başladım gelsinlerd ekurtulayım demeye başladım
bugün kıyafetlerimiz nevresimlerimizde ütülendi yarında çantamı hazırlayayım artık arabaya koyayaım heran hazır olsun oturamıyom yaaa herşey zindan oldu banaaaa ağlamak istiyorummm
Canım pc acıktıda ben basında degildim bide ehliyet sınavı var sotu cözlmekten bir hal oldum hayırlısıyla bir geçseydim şunuda bana dua edn olur mu
Bebilerden hiç haberim yok ya :) Ne hareket ne bişi masaALLAHları var
Medine ben birkaç gündür minik minik hissediyo gibiyim ama karar veremedim, ehliyet sınavında Allah yardımcın olsun geçersin İnşallah
artvinli artık dışarı çıkmıyorum zaten en son bayramın2. günü çıkmıştım onun dışında sadece doktora gidiyorum oda kapının önünde binip kapının önünde iniyorum dirimede öyle gittim kapıda binip kapıda indim çünkü bende kendimi hissetmiyorum artık yürüyemiyorum kasıklarıma ağrı giriyo yoksa canım çıkıyo dışarı çıkmak için ben gezmeyi çok severim
canım vallaha ben 40 a kadar götürür gibiyim çok sağlam bi bünyem var her muaynem iyi çıkıyo vallaha tabiri caizse domuz gibiyim ben anlatınca kızlar bana diyo ben snein yaptıklarını yapsam çoktan giderdi bebek diyolar benimkiler pek sıkı tutunmuş bana vallaha bende korkuyorum böyle rahat hamileliğin sonu içocuklarıma bişi olacak diye dua ediyorum ben zorlu bi hamileliğe razıyım gerekirse hiç iş yapmam hep yataım ama bebelerime bişi olmasın .....
Canım pc acıktıda ben basında degildim bide ehliyet sınavı var sotu cözlmekten bir hal oldum hayırlısıyla bir geçseydim şunuda bana dua edn olur mu
Bebilerden hiç haberim yok ya :) Ne hareket ne bişi masaALLAHları var
selam kızlar daha öncede yazdım ama pek cevap gelmedi. hamileliğinin 12. haftasında rahme dikiş attıran varmı benim doktorum atmamız gerek dedi. erken doğum için rahim kalınken önlem alıcaz dedi.galiba yaptırcam ama hiç duymaıdm böle yaptıran. varmı aranızda ???