Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim özgeciğim çok zordur eminim,
ben mecburiyetten iki gece annemde bıraktım,gündüz btün gün bendeydi,ayrılıp eve geliyorum ağla ağla helak oldum iki gündür,
sizin işiniz gerçtekn zor,Ama Rabbim mükafatınızı verecek yürekten inanıyorum canım beniimm,
sağlıkla alcaksın onları kucağına inşallahh

allah hepimiizn yardımcızı olsun maryy cim...kuvezdeki butun bebrklrt rn kısa zamanda annelerine kavuşsun sag salım...hale ve sare nasıllar ..allaha emanet olsun kuuzcuklar...

Vallahi ben ne zaman arasam bana bır kez dönmemezlik yapmadı bana.Gerçekten ilgisiz dr.olduğuna inanamıyorum...okurken şaşırıyorum.Bir kez onun ekibinde Serkan Bey'e yönlendirildim .O zaman da yazın yağan aşırı yağmurdan sel olmuştu İstanbul'da hatırlarsınız.. Latif'te Bahçeşehir'de oturuyor yolu kapanmıştı gelememişti.Ve o tercihi de bana bırakmıştı.Onun dışında bir kez bile başkasına yöneltmedi.

serkan bey çok bilgili bir doktor...Ayrıntılı ve riskli ultrasonları ona yaptırırlar orada..o konuda Latif'ten iyidir.Ama daha cool dur.Bu arada 0 74 lü Latif 72 li doğum yılı olarak hepsi genç..Ama hepsi çok başarılı..

özgecim hale pek hareketli,iştahlı,bol gazlı,
sare pek nazlı,çok kusmuklu,az gazlı,,,,

hem güzel hem zor,fakat artık anlamlı ve tanıdık gülücükler agular başladı,muhteşemm..
sen de tadacaksın inş..

valla bunları duymak güzel bende başkalarının yalancısıyım canım iyi biri olması benimde çok işime gelir medikalparka geçme ihtimalim var oyle dediklerinden sonra kaararsız da kaldım napıcam ben die başka doktorda içime sinmedi bakalım Allahım yardımcımız olsun hayırlısına yönlendirsin inşallah
Kızlar bu arada kevser doğurdumu ya ben kaçırdım bu haberi sanırım

doktorların tavrı farkedebiliyor canım yaaa,
ne biliyim,
önemli olan bireysel elektrik uyuşması..

medikal parkta doğuracakların ziyaretçisiyimm zemuszemus

ya işte benim o tanıdığım dediki beni son bi kaç ay serkana yönlendirdi ben şimdi gidicek olsam serkana giderim latif beyden daha ii dedi ama işte ne bilim yaa kafam karıştı ptesi de ethica dan randevu aldım bütün hast. gezicem bu gidişle

valla tecrübe ve ssk peşindeyim pek elektriklenicek durumda değilim kızlar kaydirigubbakcemile3

valla tecrübe ve ssk peşindeyim pek elektriklenicek durumda değilim kızlar kaydirigubbakcemile3

delikafadulden :roflol: canım benim şimdi boşluktasın bu yüzden işim görülsündesin,
ama bana bir arkadaşım hamile olmadan önce demişti ki,insan o güzel süreç içinde kendisini anlayan iyi bir doktora aşık oluyor demişti manevi olarak tabi,
buyüzden mümkünse yakışıklı bir doktor olsunn naniknanik :roflol:
ondan sonra anlarsın elektriği kaydirigubbakcemile3

arkadan adama takıp bi ikiz daha patlatıyomuşum ben kaydirigubbakcemile3 kocacımda çocuklara bakıcam diye çalışsın dursunkaydirigubbakcemile3

Yönlendirdiyse mutlaka işi vardır derim ben..Mesela adam yurt dışına çıkacak illa ki seni birine yönlendirecek değil mi?Sen dersen hayır ben Latif'i beklerim..O bakar sana...Diyorum ya ben onla çok güzel bir gebelik süreci geçirdim.Ama bu bizimle arasındaki ilişkidendir belki bilemiyorum...Çok sevdik birbirimizi dost olduk,Öle ki kırkım çıksın eşiyle bana yemeğe gelecekler...Bu arada önceden hiç bir tanışıklığımız yoktu ...biz sadece doktor,hasta ilişkisiyle dost olduk..Ayrıca bilgisinden sonsuz memnun kaldık.. bu kadar sevdiğimiz bir insanı bildiğim yönüyle açıklamak düşüyor bana da..

anladım canım valla sen içimi rahatlattın kaswacım ya diyorum ya böyle şeyler duymak daha güzel medikal parkta yaptın sen doğumuda tabii nasıl hastaneden memnn kaldınmı çok masraf çıkarıyo medicalpark ta diyolar bunada yalan de noluurŞeniz

arkadan adama takıp bi ikiz daha patlatıyomuşum ben kaydirigubbakcemile3 kocacımda çocuklara bakıcam diye çalışsın dursunkaydirigubbakcemile3

yok yaaa şaka tabi benimki canım benim..
ama ben bir tane daha pörtletmeyi düşünüyorum yani:hulya:kaydirigubbakcemile3

Evet masraf çıkıyor o verdikleri fiyattan emin değilim ben..Çünkü ben fazlasını verdim gerçi bi takım ekstralar çıktı ama doğumda ki fiyatta farklıydı.Ben herşeyden memnundum..Canım sen aklına ne dr yatıyorsa ona git görüş kararını sen ver..Bana iyi gelen sana kötü gelebilir,kötü olan iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…