canım sen sennur hanıma gidiodum dimi bende ptesi ali paşa oskaya gidicem ama belki bu durumda bnde geçerim medikal parka ama orda dr lar konusunda acayip kararsızım biraz baktım ama hiç biri aklıma yatmadı dediğim gibi latif bey ulaşılması zor bi dr muş ve kontrollerde bile genelde başkalarına yönlendiriyomuş adama kanal kanal geziyo tabii
serkan bey çok bilgili bir doktor...Ayrıntılı ve riskli ultrasonları ona yaptırırlar orada..o konuda Latif'ten iyidir.Ama daha cool dur.Bu arada 0 74 lü Latif 72 li doğum yılı olarak hepsi genç..Ama hepsi çok başarılı..ya benim ethicada tanıdık vasıtasıyla düşünüyorum ama bi etkisi olup olmicanı henüz bilmiyorum senin medikalpark olay da mantıklı geldi ama latif bey orda en iyilerden biri sanırım benim bi yakınım ona gitti o kolay ulaşılmayan biri olduğunu söylüyo son zamanlarında serkan orall diye bi doktora göndermiş onu latif küpelioğlu o dönemde işleri varmış o tanıdık serkan beye giderdim bilseydim en baştan çok daha fazla memnun kaldım diyo bende o serkan beye baktım ama ne bilim sanki daha çok genç tecrübesizdir gibime geldi ön yargı yapıorum bi ufak yanlış ama tek bebek olsa sorun değil biz riskli gebelikleri olanlar için ne bilim daha tecrübeli bi boktor olsa daha ii sanki
Vallahi ben ne zaman arasam bana bır kez dönmemezlik yapmadı bana.Gerçekten ilgisiz dr.olduğuna inanamıyorum...okurken şaşırıyorum.Bir kez onun ekibinde Serkan Bey'e yönlendirildim .O zaman da yazın yağan aşırı yağmurdan sel olmuştu İstanbul'da hatırlarsınız.. Latif'te Bahçeşehir'de oturuyor yolu kapanmıştı gelememişti.Ve o tercihi de bana bırakmıştı.Onun dışında bir kez bile başkasına yöneltmedi.
serkan bey çok bilgili bir doktor...Ayrıntılı ve riskli ultrasonları ona yaptırırlar orada..o konuda Latif'ten iyidir.Ama daha cool dur.Bu arada 0 74 lü Latif 72 li doğum yılı olarak hepsi genç..Ama hepsi çok başarılı..
doktorların tavrı farkedebiliyor canım yaaa,
ne biliyim,
önemli olan bireysel elektrik uyuşması..
Çok güzel bir tespit bu hymarryim..Sanırım ilişkiye göre muamele ediliyor..gerçekten elektrik meselesi olabilir..
valla tecrübe ve ssk peşindeyim pek elektriklenicek durumda değilim kızlar kaydirigubbakcemile3
Yönlendirdiyse mutlaka işi vardır derim ben..Mesela adam yurt dışına çıkacak illa ki seni birine yönlendirecek değil mi?Sen dersen hayır ben Latif'i beklerim..O bakar sana...Diyorum ya ben onla çok güzel bir gebelik süreci geçirdim.Ama bu bizimle arasındaki ilişkidendir belki bilemiyorum...Çok sevdik birbirimizi dost olduk,Öle ki kırkım çıksın eşiyle bana yemeğe gelecekler...Bu arada önceden hiç bir tanışıklığımız yoktu ...biz sadece doktor,hasta ilişkisiyle dost olduk..Ayrıca bilgisinden sonsuz memnun kaldık.. bu kadar sevdiğimiz bir insanı bildiğim yönüyle açıklamak düşüyor bana da..ya işte benim o tanıdığım dediki beni son bi kaç ay serkana yönlendirdi ben şimdi gidicek olsam serkana giderim latif beyden daha ii dedi ama işte ne bilim yaa kafam karıştı ptesi de ethica dan randevu aldım bütün hast. gezicem bu gidişle
arkadan adama takıp bi ikiz daha patlatıyomuşum ben kaydirigubbakcemile3 kocacımda çocuklara bakıcam diye çalışsın dursunkaydirigubbakcemile3
yok yaaa şaka tabi benimki canım benim..
ama ben bir tane daha pörtletmeyi düşünüyorum yani:hulya:kaydirigubbakcemile3
anladım canım valla sen içimi rahatlattın kaswacım ya diyorum ya böyle şeyler duymak daha güzel medikal parkta yaptın sen doğumuda tabii nasıl hastaneden memnn kaldınmı çok masraf çıkarıyo medicalpark ta diyolar bunada yalan de noluurŞeniz