Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlar canan kuzum geldi annesi ile yaklaşık 20 dk.önce kalktılar oturduk konuştuk konuşulcak çok şey vardı ama erkek kardeşi okuldan çıkacağı için kalktılar baya eylendik benim halam ve köylümüzde geldi...cananın anneside benim annemler gibi çıkınca baya hoş sohbet oldu resimleri koyacağım şimdi...

Hymarrycim mahçup etmek için değil de yardımın doğru yere gittiğini bilmek için tanımak isterim. Hem bebişleri doğduktan sonra benimkilere kardeş olurlar paylaşmanın devamı da gelir. Ne çok sey alınıyor, ne çok sey çok az kullanılıyor ve başkalarının içine yarayabiliyor, hele bizde çift çift. Doğmuş bebek ailesi de olur, mutlaka tüp bebek şart değil.

ben en paspal halimle karşıladım cananııı
ama onun göbüşü muhteşemdiii
oynattık bebeklerii

umut cnm çok güsel bişey çok düşüncelisinnn
kk da bir tanıdığım var bebeği olmuyor tüp bebek demiş doktor
ama paraları yok
gerçi benle konuşmuyor şuan ama o arkadaşıma çok üzülüyorum
böyle bişeyi kabul edermi bilmiyorum..zaten kendisi kayseride oturuyor....
istersen kk nicini vereyim

ay ben bu manzaraları yaşamıştım dejavu oldum lenn
en güzel bişey maşallah yavrulara,sizlere canlarım benimm

aaaaaaaaaaaaaaa yeni anne kewserim burdaaa,,,
kewserim arıyorum telin kapalı kuşşşuuumm,
nasılsın yeni anneemmopuyorumnanaktan

:kedi: doğru söyle kız,ne dediniz :hulya:

aaaaaaaaaa kuzummm cano geldi oturdu keşkee hymaryy de olsa dedi
gelmesi çok zor kocası evde bebeler var öle bir iki dk.uğrayacak durumuda yok dedimmm

zaten biz sana gelemezmişizzzzzz kızzz hava berbatt

canan da dedi bilseydim bu kadar yağmur var çıkmazdım kızz dediii

anladım canım tabi yaklaşımın da güzel,
aklımızda olsun,iş yerine ulaşsın,
ALLAH razıı olsun canımm

kısmet böyleymiş canım baksana,ne taktir edildiyse o oluyor,sevindim canım..

bu arada kızlar bende artık annem daha fazla dayanamadı kaydirigubbakcemile3,
kadın kına gecesi varmış oraya gidecekmiş,demiyor ki çocuk bakıyorum:dilcikar:

evet cnm kısmettt....yaz gelsin bana terasa toplayacam bebeleriiii

anne konusunda seni çok iii anlıyorum
ama benimki bu aralar çok iyi aman sesim çıkmasın
bugün cano ile rahat rahat oturduk
halam vardı o baktı çocuklara

hepinize iyi akşamlar kızlar bebkler inş iyidir....yeni anneler cogalıor ...darısı hamişlere zamanında dogumlara

bugun kızlaraımı gordum arkadaşlar bırı 1540 olmus bırı 1380 yavas yavas toparlanıyorlar bıde eve gelseler...onları bırakıp gelmek cok zor oluyor...

bugun kızlaraımı gordum arkadaşlar bırı 1540 olmus bırı 1380 yavas yavas toparlanıyorlar bıde eve gelseler...onları bırakıp gelmek cok zor oluyor...

cnm yaaa çokkk zorrrrrrrrrrrrrr oluyordurrr kimseeye yaşatmasın kimseye maşallah kızlaraa

cok zor dırıımım cok gıderken ayrı bı dert gelırken ayrı bır dert 25 gun oldu.....inş en kısa surede toparlanır gelırler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…