Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım asıl 30-32lerden sonra ağırlaşılıyor,Allah kolaylık versin vallaa,
ama çok güzel çoookkkopuyorumnanaktan

Şeymanın kaybına o kadar üzüldüm ki, içim sıkılıyor ve korkudan aklım başımdan gidiyor. 29. haftadayım, oda siparişimizi bugüne kadar hep erteledim yarın ödemesini yapıp imalatı başlatıyoruz, aksi halde yet,şmiyordu,yurtdışından araba koltukları ve ikiz arabasını da gecen hafta aldık, Daha dünkü kontrolümüzde 1582 ve 1600 gr oğullarımızı gördük, gayet iyilerdi ama ben çoooooooooooook korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar........nasılsınız......Kızlar eşim gidip görüştü bahçeli evler medical park hast.evet küvez ücretsizmiş,sezeryan+epidural 2.500,muayene ücreti 20tl.eğer profesör olursa 100tl.latif küpelioğluda 62 tl.ama yılbaşından sonra ücret değişirmi demiş eşim,onun hakkında daha bilgi gelmedi,fiyatlar böyle demiş.ben oraya gitmeye karar verdim kızlar latif beye,hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba kızlar sabahda YAZdım canan bize gelecek annesi ile hymarry cnm senide görmek isterdim ama imkanlar olanak vermiyor şu eviz bi olsun sonra halamlar eve gidip temizlik yapılacak....sonra sizi alacağım allahın izni...ile sabahtan beridir...mama hazırlıyorum malumunuz alişle ömer çok aktif bebeler iki poğacamı mıncıkladı bu ali...fırına alini sürme cısss dedim dinlemedi bende müsade ettim o küçük parmakcığını yaktı birazz ama öle ciddi bişey değil

sonra gitme dedik gitmedi....halamı aradım o geldide o ilgilendi çocuklarla...dünden ev batmıtı temizlik yaptık....bide benim açgözlülüğüm eklenince şimdi bitti işimiz...duş aldım saçımı kurutacağım...

Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben

diyecek tek bir kelime bulamıyorum..Allah sabır versin..çok ama çok üzgünüm..

artvinli sen de haklısın tabi ama biz erken doğum tehditini en yakından yaşayan hamileleriz Allah korusun öyle bir durumda dımdızlak ortada kalmamak için en azından 20li haftaların başında ufak ufak da olsa bişiler almak lazım diye düşünüyorum ben..ben 20-25 hafta arasında haftada sadece 1 gün çıkarak yani 5 seferde tüm eksiklerimi giderebildim..doktorum da bebeklerin sağlığıyla senin hormonların çok doğru orantılı demişti..yani gördüğün bişeyi almaktan kendini mahrum etme,abartmadan al yavaş yavaş demişti 20. haftamda..o da terapi gibi geliyor insana bilirsin..tabi demek istediğim 20 hafta olunca herşeyi al bitir sonra otur değil ama yavaş yavaş başlanabilir sanki..bana doktorum ilk hedefimiz 28. hafta sonra 32-34 aralığı demişti..ikinci hedefe ulaştıktan sonra da bi 2 hafta sıkarsak dişimizi Allah'ın izniyle küvezsiz çıkarız demişti..Allah'ıma şükür ilk hedefe ulaştım ve süt sağma makinem ve mevlüt ıvır zıvırları hariç herşeyim hazır..ben iyi ki hazırlamışım diyorum çünkü iyiden iyiye ağırlaştım artık bütün gün yatıyorum..
herkes kendi değerlendirmesini kendi durumuna göre kendi yapsın ve bence ne çok acele edelim ne de çok rahat davranalım derim ben..

günaydınlar canan geliyor bugün bana..........

ooohhh ne güzel valla..kıskanmamak elde değil..

canım diktirmekle uğraşılır mı hiç..hemen çıkıp alın..hazır satılıyo onlar ve çok güzeller..

yaptıran arkadaşlar var burada onlar sana yardımcı olurlar canım ama durup dururken olabilir belki diye yaptıran yok bildiğim kadarıyla..erken doğum öyküsü ya da bi rahatsızlığı olanlara yapıyor sanıyorum doktorlar ama hiç emin değilim yanlış bişey demiyim şimdi..

canım o kulakta kalp atımı hissi bende de oluyodu dr tansiyonun çıkıyo olabilir demişti..ben de çıkmadı tansiyon sıkıntısı benimki genelde düşük ama sen bi takip et bakalım..

bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah'ım hepimizin bebeklerini bağışlasın,dualarımızı kabul etsin inşallah..
aman kocayı da takma kafana canım..hepsinin var bi damarı..geçenlerde msnde konuştuklarımızı hatırla..biraz da dediğim gibi davran gör bak işe yarayacak..öptüm canım..
dırımla ne güzel sohbet ediyosunuzdur siz şimdi..

kesin yildizli peki alirim sositososito artik okuyamiyorum ama agarlastim bu sol tarafimdaki agri berbat uzaniyorum hep

canım benim de sol tarafımda vardı ağrı üzerine yatınca çok kötü oluyodum..bi de sola yatma daha iyi diye sıkıyodum dişimi..meğer iki yavrumun da başı varmış solda..ben öyle yatınca hem onların canı acıyodu hem benim..şimdi hafif sağa yatıyorum iyi geliyor..

canım asıl 30-32lerden sonra ağırlaşılıyor,Allah kolaylık versin vallaa,
ama çok güzel çoookkkopuyorumnanaktan

kesinlikle haklısın canım..ben her geçen gün bir önceki gün şikayet ettiğim şeye utanıyorum :))
ee 29+1 olduk artık 30. haftanın içindeyiz kimbilir daha ne zorluklar olacak ama hepsine razıyım ben yeter ki kuzularım acele etmesinler..

öyle yapma canım..psikolojimiz de çok öenmli..tevekkel ol..yapman gerekenleri yap gerisi Allah'tan..
ben en başından beri neredeyse hep yattım, yatıyorum..bak çekirgeler,kevser, hymarry, dırım,kayra,canan falan bilirler hepsi..ama hep şöyle diyorum..ben yapmam gerekeni fazla fazla yapıyorum ama yine de Rabbimden ne gelirse kabulüm..sonra vicdan hesaplaşması yapmamak için..yemeğimi bile yattığım yerde yemeye çalışıyorum çoğu zaman..sakın korkma sen de..yapman gerekenleri yap, doktoruna güven ve bol bol dua et..Allah'ın izniyle sağlıkla ve vakitlice gelecek bebeklerimiz..

ohh canım sevindim adına bak hallolmuş..latif beyin adını ben de çok duydum bursada olmama rağmen..hakkımızda hayırlısı inşallah..

kuzum benimm..çok da önemli bişi değilse hiç bişey olmaz tatlım..iyi yapmışsın bir daha hiiiçç yaklaşmaz gör bak ve cıss ne demek öğrenmiştir hemen..
neyse işleri de kolaylamışsın..cananla güzel güzel sohbet etmek kalmış bir tek..
ohhh ben de istiyorum yahu..benimkiler doğurdu yok oldu..kaldım burda yapayalnız yahu (
istanbula size gelmeyi aşeriyorum yahu ben :))
doktora sordum istanbula gidiyim diye..hayır şehirdışına çıkmak kesin yasak, çok bunalıyosan arabayla bi tur at, bi hava al gel dedi..
hepinize süpriz yapıcaktım çat kapııııı

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Tedavilerimiz sırasında kendi kendime bir söz vermiştim, o kadar çok para harcadık ki bu yolda, maddi imkanları iyi olmayanlar için çok zor olduğunu düşünerek ben olumlu sonuç alırsam, ihtiyacı olan bir aileye destek olacağım demiştim. Tedavi olduğum merkezdeki hemşirelere ihtiyaç sahibi gördüklerinde beni aramalarını istedim ama oraya zaten ( pahalı bir tesis olduğu için ) ihtiyaç sahipleri pek gidemiyor. Herhangi birinede söyleyemiyorum çünkü gecmişte kullanıldım ve yardımım yanlış ellere ulaştı. Çevrenizde duyarsanız, tüp bebek yapacak olan ya da erken doğmuş bebeğinin yoğun bakımı yüzünden zorlanan lütfen iletin. Benim üzerimdeki yük de kalkmış olsun. ıstanbulda gerçek maduru bulmak çok zor. çok teşekkür şimdiden. Bu arada yardım edeceğim aile ile bizzat tanışmak isterim.

ya benim ethicada tanıdık vasıtasıyla düşünüyorum ama bi etkisi olup olmicanı henüz bilmiyorum senin medikalpark olay da mantıklı geldi ama latif bey orda en iyilerden biri sanırım benim bi yakınım ona gitti o kolay ulaşılmayan biri olduğunu söylüyo son zamanlarında serkan orall diye bi doktora göndermiş onu latif küpelioğlu o dönemde işleri varmış o tanıdık serkan beye giderdim bilseydim en baştan çok daha fazla memnun kaldım diyo bende o serkan beye baktım ama ne bilim sanki daha çok genç tecrübesizdir gibime geldi ön yargı yapıorum bi ufak yanlış ama tek bebek olsa sorun değil biz riskli gebelikleri olanlar için ne bilim daha tecrübeli bi boktor olsa daha ii sanki

canım valla hastanelerde ihtiyaç sahibini zor bulursun bence he ihtiyaç sahibidir ama bi şekilde bi birikim yapıp karar verip gitmiştir hastaneye ben burda belki bulabilirsin diye düşünüyorum çünkü burdan uygun hastane arayan yardımla bişiler yapmaya çalışan arkadaslar okumuştum tüp bebek bölümünü takip edersen belki bişiler çıkabilir

hayırlı olsun canım kararın inşallah memnun kalırsın benim arkadaşım emine ergüle gidiyor .çokta memnun bende ethica doktorumla konuşucam tanıdık doktor,eğer küves konusunda bi yardımı omazsa bende madikal parka devam edeceğim artık,sen ne zaman gideceksin latif beye ?

canım sen sennur hanıma gidiodum dimi bende ptesi ali paşa oskaya gidicem ama belki bu durumda bnde geçerim medikal parka ama orda dr lar konusunda acayip kararsızım biraz baktım ama hiç biri aklıma yatmadı dediğim gibi latif bey ulaşılması zor bi dr muş ve kontrollerde bile genelde başkalarına yönlendiriyomuş adama kanal kanal geziyo tabii

kızlar avrupa şafak 500 evler hast. hakkında bilginiz varmı yeni doğan yoğun bakımı dr ları falan

bende çok karasızım ama bir araştırma yapacağım tanıdık doktorlara sorduracağım hangisini tavsiye ederler diye bakalım ona göre karar verip burdanda haber veririm en azından gidecek olan arkadaşlara fikir olur canım,,

Ben kontrole ayın 1 inde gidicem,latif beye gitmeye karar verdim.bu sefer dr.tüp bebek uzmanı olsun istiyorum,birde hastanede çalışsın istiyorum.özel yerien gidince hast.tanımıyorlar sizi,doğum zamanı gelince hast.gidince sende kimsin oluyor sonra malesef.bencede ikiz hamileliği olunca hem hast.hemde dr.çok önemli,belki küvez gerekmiycek ama tedbirli olmak lazım,muayene ücretinin fazla olması o kadar önemli değil,önemli olan küvez ücretleri,birde iki bebek olunca fiyat 2 ye katlanıyor.

kızlar biraz önce doktorum ile görüştüm H1N1 aşısı ile ilgili bana yaptırmamı söyledi bilginiz olsun bence sizde doktorunuza sorup öğrenin hamileler için risk daha yüksek ve ciddi uyarılar yapılıyor,

kesinlikle çok haklısın,memnun kalırsan tavsiye edersin bizde en azından latif beye gideriz,

selaaaaaaaam kkızlar. ben bugün kirişi kırdım valla...yakında oturan bir arkadaşıma bebk görmeye gittim komşularla beraber... sıkılmışım evde iyi geldi....

ne güzellll
ben de bu işi yapmak istiyorum,bu iş için kendi doktorum la konuşmuştum doğum sonrası,asıl ihtiyaç duyacak kimseyi o bilir diye düşündüm,
eğer böyle bri ihtiyaç sahibi olursa bana dönecek inşallah,
ve ben o aileyi tanımak istemiyorum,onlar da beni tanımasınlar istiyorum,böylesi maddi manevi minnet açısından daha doğru olur diye düşünmüştüm,
fakat senin için ihtiyaç sahibi biri aklımızda olsun canım,
bana özelden telini de yazarsan çok memnun olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…