Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben
diyecek tek bir kelime bulamıyorum..Allah sabır versin..çok ama çok üzgünüm..
valla artvinli çok haklısın canım gerçi ben hemen hemen bütün eksiklerini şimdiden tamamaladım diyebilirim bi odaları bide küvetleri kaldı düşün canım ama aslında son ana kadar beklemek daha doğru aslında ama durduramadım kendimi her gördüğüme saldırdım resmen
artvinli sen de haklısın tabi ama biz erken doğum tehditini en yakından yaşayan hamileleriz Allah korusun öyle bir durumda dımdızlak ortada kalmamak için en azından 20li haftaların başında ufak ufak da olsa bişiler almak lazım diye düşünüyorum ben..ben 20-25 hafta arasında haftada sadece 1 gün çıkarak yani 5 seferde tüm eksiklerimi giderebildim..doktorum da bebeklerin sağlığıyla senin hormonların çok doğru orantılı demişti..yani gördüğün bişeyi almaktan kendini mahrum etme,abartmadan al yavaş yavaş demişti 20. haftamda..o da terapi gibi geliyor insana bilirsin..tabi demek istediğim 20 hafta olunca herşeyi al bitir sonra otur değil ama yavaş yavaş başlanabilir sanki..bana doktorum ilk hedefimiz 28. hafta sonra 32-34 aralığı demişti..ikinci hedefe ulaştıktan sonra da bi 2 hafta sıkarsak dişimizi Allah'ın izniyle küvezsiz çıkarız demişti..Allah'ıma şükür ilk hedefe ulaştım ve süt sağma makinem ve mevlüt ıvır zıvırları hariç herşeyim hazır..ben iyi ki hazırlamışım diyorum çünkü iyiden iyiye ağırlaştım artık bütün gün yatıyorum..
herkes kendi değerlendirmesini kendi durumuna göre kendi yapsın ve bence ne çok acele edelim ne de çok rahat davranalım derim ben..
günaydınlar canan geliyor bugün bana..........
ooohhh ne güzel valla..kıskanmamak elde değil..
Merhaba güzel anneler ve anne adayları
Bir yakınımın üçüz bebekleri dünya geldi dün
Dünyalar tatlısı üçüzlerimiz için bebek alt değiştirme minderi diktirmek istiyoruz Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa eğer yardımcı olurmusunuz lütfen
şimdiden teşekkürler
üçüzler erken davranınca böyle iki elimiz bir pabuca girdi resmen
canım diktirmekle uğraşılır mı hiç..hemen çıkıp alın..hazır satılıyo onlar ve çok güzeller..
kızlar size bişi sormak istiyorum. ben dün doktorumla görüştüm. bana 12. haftadan sonra rahme dikiş atacağını söyeldi. herahangi bi düşük tehdidimmi var dedim.olabilir dedi ikiz gebelikler herzman riskli dedi. o yüzden ben önceden rahim kalınken önlemimi almalıyım dedi.5 6 aylık doğmasını engeller dedi en erken 7 aylık doğar allahın ziniyleo zman dedi. ben bunu ilk kez duydum ama mantıklı geldi. aranızda böyle bişey yaptıran varmı?
yaptıran arkadaşlar var burada onlar sana yardımcı olurlar canım ama durup dururken olabilir belki diye yaptıran yok bildiğim kadarıyla..erken doğum öyküsü ya da bi rahatsızlığı olanlara yapıyor sanıyorum doktorlar ama hiç emin değilim yanlış bişey demiyim şimdi..
selam kizlar nasilsiniz bakalim :)
yeni gelenler hosgelmis sefa getirmisler seymayada allah sabirlar versin cok zor bir durum.
benim randevum var bugun 2.30 da artik agirlasmaya basladim onceden is yaparken sanki kulaklarimda hizli hizli kalp atiyor gibi garip bisey hissediyordum simdi otururkende oluyor hele sol gogsumun altindaki agri berbat ve bir bebegim cok hareketli hic durmuyor masallah
canım o kulakta kalp atımı hissi bende de oluyodu dr tansiyonun çıkıyo olabilir demişti..ben de çıkmadı tansiyon sıkıntısı benimki genelde düşük ama sen bi takip et bakalım..
günaydın güzel anneler...
kıslar hep beraber dua edelim bugün cuma üzücü haberler almayalım
rabbim kimseye evladının acısını göstermesin tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve çocuk isteyen tüm ailelere rabbim evlat versin hiç bir yuvayı meyvesiz bırakmasın aminnnn
ben biraz gerginim dün kocişle kavga ettik tek başıma banyo yaptım normalde yapamıyorum bide duşun altın giremiyorum ben küvet var çünkü küvete çıkmıyorum kovaya dolduruyorum oturup yıkanıyorum o yüzden eşim yıkıyo sürekli kovaya uzanmayayım diye ama dün sinirlendim kendim yıkandım banyoyu felan temizleidm yani su çekme olayı akşam kötü oldum ama inadımdan gel yap demeidm çok kızgınım ona bugün dirime gidicem koca daha gelmedi bakalım nasıl olacak gelişmeler
öpüyorum hepinizi akşama görüşürüzzzz
lütfen kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kalanı hakka bırakın rabbim ne verirse güzelini verir...
bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah'ım hepimizin bebeklerini bağışlasın,dualarımızı kabul etsin inşallah..
aman kocayı da takma kafana canım..hepsinin var bi damarı..geçenlerde msnde konuştuklarımızı hatırla..biraz da dediğim gibi davran gör bak işe yarayacak..öptüm canım..
dırımla ne güzel sohbet ediyosunuzdur siz şimdi..
kesin yildizli peki alirim sositososito artik okuyamiyorum ama agarlastim bu sol tarafimdaki agri berbat uzaniyorum hep
canım benim de sol tarafımda vardı ağrı üzerine yatınca çok kötü oluyodum..bi de sola yatma daha iyi diye sıkıyodum dişimi..meğer iki yavrumun da başı varmış solda..ben öyle yatınca hem onların canı acıyodu hem benim..şimdi hafif sağa yatıyorum iyi geliyor..
canım asıl 30-32lerden sonra ağırlaşılıyor,Allah kolaylık versin vallaa,
ama çok güzel çoookkkopuyorumnanaktan
kesinlikle haklısın canım..ben her geçen gün bir önceki gün şikayet ettiğim şeye utanıyorum :))
ee 29+1 olduk artık 30. haftanın içindeyiz kimbilir daha ne zorluklar olacak ama hepsine razıyım ben yeter ki kuzularım acele etmesinler..