Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben
allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok üzüldüm ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere açtım yine çeşmeleri .
kaç gündür giremedim sayfalarıda okuyamadım kızlar kafam pek yerinde deyil bugün biraz canım sıkıldı benim bebişler çift yumurta ikizleri bu gün eski doktoruma gittim onunultrosonu daha gelişmişdiye ama bana yapışıkkese olabilir dedi yani hırsız bebekler
dedi biri birinden hep çalar izin vermez gelişmesine dedi bende çok sıkıldım yaşayan varmı kızlar böyle birşey ama haftaya tekrar gidecegim iki doktor daha bakacak tekrardan
herşeyden iyice emin olmak istiyor hayırlısı diyorum ama kendimi kötü hissediyorum
kavga eden iki kardeş olurya onlar gibi üzmeyin birbirinizi iyi bakın birbirinize dedim sıktım sizide kızlar öpüyorum hepinizi
Amin ecmain..
Ne denir bilinmez cok acı ...
Doruk hoşgeldin canım...
ALLAH c.c. güzel bir hamilelk nasip etsin..
doruk canım,seninle beraber tüm yeni gelen hamilelere hayırlı uğurlu sağlıklı gebelikler diliyorum,
Allah sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin,
bak canım,bu topiğin ilk sayfasında ikiz anneleriyle ilgili istenen bilgileri yazın bana,sizi de listemize ekleyelim..
geçmişi okumaktan kendine bi takvim yapmamışsın,
seni yazılı yapıcam topikten muhahhhahah kaydirigubbakcemile3
kesin yildizli peki alirim sositososito artik okuyamiyorum ama agarlastim bu sol tarafimdaki agri berbat uzaniyorum hep