Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydııın.... bugün güzel bir haberle açmak isterdim kk yı.... çoooook üzüldüm çoook...rabbim sabırlar versin........................

kızlar hepinize günaydın.. Öncelikle Şeymacım Allah sabırlar versin...
henüz isimlerinizi aklımda tutamasamda umarım herkes iyidir..

allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok üzüldüm ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere açtım yine çeşmeleri .
kaç gündür giremedim sayfalarıda okuyamadım kızlar kafam pek yerinde deyil bugün biraz canım sıkıldı benim bebişler çift yumurta ikizleri bu gün eski doktoruma gittim onunultrosonu daha gelişmişdiye ama bana yapışıkkese olabilir dedi yani hırsız bebekler
dedi biri birinden hep çalar izin vermez gelişmesine dedi bende çok sıkıldım yaşayan varmı kızlar böyle birşey ama haftaya tekrar gidecegim iki doktor daha bakacak tekrardan
herşeyden iyice emin olmak istiyor hayırlısı diyorum ama kendimi kötü hissediyorum
kavga eden iki kardeş olurya onlar gibi üzmeyin birbirinizi iyi bakın birbirinize dedim sıktım sizide kızlar öpüyorum hepinizi

nefescim bende ilk defa duyuyorum böyle birşey bence hemen moralini bozma bakalım diğer doktorların ne diyecek.

herkese hayırlı cumalar kızlar

her ne kadar seymayı tanımasamda bu haberi hic beklemiyodum acıkcası cok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun.sabırlar versin...

nefes canım benim,bu olabilir bir durum,
benim bebekler ayrı keselerde olmasına rağmen biri hep neredeyse 1 hafta 10 gün gerideydi,
doğdular aradaki fark daha da açıldı,
bu biizm durumlarımızda bir çok olağan,sende de olabilir,
varsın öyle olsun,
sağlıkla büyüsünler de olabiliyor bu durumlar işte..

Merhaba güzel anneler ve anne adayları

Bir yakınımın üçüz bebekleri dünya geldi dün

Dünyalar tatlısı üçüzlerimiz için bebek alt değiştirme minderi diktirmek istiyoruz Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa eğer yardımcı olurmusunuz lütfen

şimdiden teşekkürler

üçüzler erken davranınca böyle iki elimiz bir pabuca girdi resmen

hayırlı uğurlu olsun canım,

ama neden diktirmekle uğraşıyorsunuz,
bak ikinci sayfada bebeklerimize aldığımız ciciler diye bri bölüm var orda ben hamileyken bebeklerime aldığım alt değiştirmelerin fotolarımı koymuştum,

böyle takımlar satılıyor yıkayıp yıkayıp kullanıyorum ben,çok memnunum..

doruk canım,seninle beraber tüm yeni gelen hamilelere hayırlı uğurlu sağlıklı gebelikler diliyorum,
Allah sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin,

bak canım,bu topiğin ilk sayfasında ikiz anneleriyle ilgili istenen bilgileri yazın bana,sizi de listemize ekleyelim..

kızlar size bişi sormak istiyorum. ben dün doktorumla görüştüm. bana 12. haftadan sonra rahme dikiş atacağını söyeldi. herahangi bi düşük tehdidimmi var dedim.olabilir dedi ikiz gebelikler herzman riskli dedi. o yüzden ben önceden rahim kalınken önlemimi almalıyım dedi.5 6 aylık doğmasını engeller dedi en erken 7 aylık doğar allahın ziniyleo zman dedi. ben bunu ilk kez duydum ama mantıklı geldi. aranızda böyle bişey yaptıran varmı?

Son düzenleme:
doruk canım,seninle beraber tüm yeni gelen hamilelere hayırlı uğurlu sağlıklı gebelikler diliyorum,
Allah sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin,

bak canım,bu topiğin ilk sayfasında ikiz anneleriyle ilgili istenen bilgileri yazın bana,sizi de listemize ekleyelim..

sağol canım...
ben tüp bebek dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. muhtemelen 10 ağustos doğum gözküyo istanbuldayım. şu an 6hafta 5 günlüğüm.

selam kizlar nasilsiniz bakalim :)
yeni gelenler hosgelmis sefa getirmisler seymayada allah sabirlar versin cok zor bir durum.
benim randevum var bugun 2.30 da artik agirlasmaya basladim onceden is yaparken sanki kulaklarimda hizli hizli kalp atiyor gibi garip bisey hissediyordum simdi otururkende oluyor hele sol gogsumun altindaki agri berbat ve bir bebegim cok hareketli hic durmuyor masallah :emir_bebek:

günaydın güzel anneler...
kıslar hep beraber dua edelim bugün cuma üzücü haberler almayalım
rabbim kimseye evladının acısını göstermesin tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve çocuk isteyen tüm ailelere rabbim evlat versin hiç bir yuvayı meyvesiz bırakmasın aminnnn

ben biraz gerginim dün kocişle kavga ettik tek başıma banyo yaptım normalde yapamıyorum bide duşun altın giremiyorum ben küvet var çünkü küvete çıkmıyorum kovaya dolduruyorum oturup yıkanıyorum o yüzden eşim yıkıyo sürekli kovaya uzanmayayım diye ama dün sinirlendim kendim yıkandım banyoyu felan temizleidm yani su çekme olayı akşam kötü oldum ama inadımdan gel yap demeidm çok kızgınım ona bugün dirime gidicem koca daha gelmedi bakalım nasıl olacak gelişmeler

öpüyorum hepinizi akşama görüşürüzzzz
lütfen kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kalanı hakka bırakın rabbim ne verirse güzelini verir...

doruk cnım son adet raihin,muhtemel doğum tarihin,cinsiyet ve bulunupun ilin lazım..

acer
canım sen ne kadarlıksın..

canan canım mesajını aldım,müsait zamanda postalıycam inşallahh..

ben son ana kadar herşeyimi kendim yapmaya çalıştım,hiç minnet etmeyeceksin kardeşim bu erkek milletine,
demez ki bu kızcağız nasıl yapıcak banyosunu diye gelmezler yanına bi kızmaya görsünler hıh :dilcikar:

ama yine de hiç olmamış gibi davran canım,kendini kasmaya değmez yaaa,,

dırıma çoook selam,aliyi ömeri öpüyorum yaaaawwmafoldumben

acer[/B] canım sen ne kadarlıksın.
24 hafta cnm persembe gunu ultrasona girdim gelismeleri iyi dedi doktor bugun de doktora gidicem bakalim hayirlisi

geçmişi okumaktan kendine bi takvim yapmamışsın,
seni yazılı yapıcam topikten muhahhhahah kaydirigubbakcemile3

kesin yildizli peki alirim sositososito artik okuyamiyorum ama agarlastim bu sol tarafimdaki agri berbat uzaniyorum hep

:roflol: delüüüüü,
doğurdum mu peki,doğurdum mu:eek:,
doğurtup öyle bıraksaydın barikaydirigubbakcemile3

X