Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

duygucum hoşgeldin Allah kucağına almayı nasip etsin bebeklerini canım

Amiiin Allah razi olsun arkadaslar
bir sorum olacak ben bu Tickeri yapamiyorum profolime, bebislerimin haftasini sizin gibi göstermek istiyorum ama ULR linkini kabul etmiyor, acaba profil ayarlarindan nereye yapistirmam gerek bu linki bilen varmi??

oooo BIV masaallah Buyuyor bebislerin cok guzel, bende 28 inci haftamda ögrenecegim kilolarini umarim...daha cinsiyetlerini bilmiyorum ama doktor göremedi anlayamadi yani tahminen kiz ve erkek dedi:)
Seninkiler cift yumurta ikizlerimi yoksa tek yumurta ikizlerimi?

tşkr ederim duygucum senin kaçıncı hafta şimdi? benim tüp bebek tedavisi ile oldu ayrı yumurta tatlım :))

kızlar selam bende dün doktora gitim kızım 1465 gr oğlumda 1350 gr olmuş :))

ahh maşallah tosuncuk olmuşlar..ben de çarşamba günü gidicem kısmetse..o gün 29+6 olacağız Allah'ın izniyle..bakalım inşallah benimkiler de güzelce büyüyordur..

Ben 25 haftamdayim canim bende cift yumurta ikizleri :)) bu ilk hamileligim Rabbimiz korusun bebislerimizi bizlere bagislasin amin
Ya ben bu tickeri nasil ekleyecegim profolimee:sinifsinif:

burcinn arkadasim masallah sende baya ilerlemissin hafta olarak cok guzel.bende o haftalari görurum insaallah, cok korkuyorum erken dogarlar diye, 38 haftaya kalsalar cok guzel olur aslinda :smiley-cool: ama bizim elimizde degil tabiki Allah hayir etsin

duygu hoşgeldin cnm 8 ayını bitirmiş ikizlerim var sağlıcakla kucağınıza alın

Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben

Hoşgeldin canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kızlar selam bende dün doktora gitim kızım 1465 gr oğlumda 1350 gr olmuş :))
ayy maaşallah canım büyümüşler...
Allah sabırlık versin kimseye yaşatmasın bu acıyı...

allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok üzüldüm ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere açtım yine çeşmeleri .
kaç gündür giremedim sayfalarıda okuyamadım kızlar kafam pek yerinde deyil bugün biraz canım sıkıldı benim bebişler çift yumurta ikizleri bu gün eski doktoruma gittim onunultrosonu daha gelişmişdiye ama bana yapışıkkese olabilir dedi yani hırsız bebekler
dedi biri birinden hep çalar izin vermez gelişmesine dedi bende çok sıkıldım yaşayan varmı kızlar böyle birşey ama haftaya tekrar gidecegim iki doktor daha bakacak tekrardan
herşeyden iyice emin olmak istiyor hayırlısı diyorum ama kendimi kötü hissediyorum
kavga eden iki kardeş olurya onlar gibi üzmeyin birbirinizi iyi bakın birbirinize dedim sıktım sizide kızlar öpüyorum hepinizi

Amin ecmain..
Ne denir bilinmez cok acı ...

Doruk hoşgeldin canım...
ALLAH c.c. güzel bir hamilelk nasip etsin..

sıkma canım kendini rabbim hayırlısını nasip etsin umarım bi problem yoktur..

yaaaa inanmıyorummmmm:gitme:senağlama

onun kaç bebeği vardıki sonlanfırma olduuu da bu bebeklerde zarar gördüü offf yaamafoldumben

medine cnm banada tlf verirmisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…