Bende 25 haftalik hamileyim cift yumurta ikizleri bekliyorum ( MasaAllah) Rabbim onlari korusun amin
cogul gebeliklerde dahada fazla mide bulantisi olur derler ama ben ilk 3 ayda belkide en fazla 5 kere kusmusumdur. hersey cok rahat gecti elhamdulillah, su an agirlasmaya basladim bel ayaklar agriyor ayakta fazla duramiyorum, fazla yurudugumda sancilaniyorum.
Ikiz anneler kendinizi tanitirmisiniz tanidigim ikiz bekleyen anne hic yok:kedi:
günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu
doğrusu biraz şaşkınım :))
şuan 5+3 deyiz...
oooo BIV masaallah Buyuyor bebislerin cok guzel, bende 28 inci haftamda ögrenecegim kilolarini umarim...daha cinsiyetlerini bilmiyorum ama doktor göremedi anlayamadi yani tahminen kiz ve erkek dedi:)
Seninkiler cift yumurta ikizlerimi yoksa tek yumurta ikizlerimi?
kızlar selam bende dün doktora gitim kızım 1465 gr oğlumda 1350 gr olmuş :))
Hoşgeldin canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Bende 25 haftalik hamileyim cift yumurta ikizleri bekliyorum ( MasaAllah) Rabbim onlari korusun amin
cogul gebeliklerde dahada fazla mide bulantisi olur derler ama ben ilk 3 ayda belkide en fazla 5 kere kusmusumdur. hersey cok rahat gecti elhamdulillah, su an agirlasmaya basladim bel ayaklar agriyor ayakta fazla duramiyorum, fazla yurudugumda sancilaniyorum.
Ikiz anneler kendinizi tanitirmisiniz tanidigim ikiz bekleyen anne hic yok:kedi:
ayy maaşallah canım büyümüşler...kızlar selam bende dün doktora gitim kızım 1465 gr oğlumda 1350 gr olmuş :))
Allah sabırlık versin kimseye yaşatmasın bu acıyı...Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben
Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok üzüldüm ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere açtım yine çeşmeleri .
kaç gündür giremedim sayfalarıda okuyamadım kızlar kafam pek yerinde deyil bugün biraz canım sıkıldı benim bebişler çift yumurta ikizleri bu gün eski doktoruma gittim onunultrosonu daha gelişmişdiye ama bana yapışıkkese olabilir dedi yani hırsız bebekler
dedi biri birinden hep çalar izin vermez gelişmesine dedi bende çok sıkıldım yaşayan varmı kızlar böyle birşey ama haftaya tekrar gidecegim iki doktor daha bakacak tekrardan
herşeyden iyice emin olmak istiyor hayırlısı diyorum ama kendimi kötü hissediyorum
kavga eden iki kardeş olurya onlar gibi üzmeyin birbirinizi iyi bakın birbirinize dedim sıktım sizide kızlar öpüyorum hepinizi
Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş