Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

of ya çok üzüldüm şeymaya Allahım sabırların en büyüğünü versin dicek başkaa hiç bişey yok zaten Allahım kimseye yaşatmasın
yeni gelen arkadaşlar vvar baya hoşgeldiler onlarda sağlıkla alalım hep berabber bebekleri kucağımıza insallah
nero_ka cım beni bi gerdin valla şimdi ben ethica ya başlıcam ptesi günü ve bu küvez haberin valla fena geldi şimdi bişiler düşünmek lazım şimdi gerçi biz ne kadar programlasakta kendimizi boş herşey bi şekilde olucağna varıyo Allahım herşeyin hayırlısını güzelini versin inşallah

dırım o bahsettiğin prof un adı nedir canım acaba benin cerrahpaşada tanıdık doç.dr. başka bi daldan gerçi o ama belki son zamanlarda mecbur kalırsam aklımda bulunsun ben cerrahpaşa ya acayip yakınım

Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben

medine ne bu ya şakamı,hay allah,rabbim sabırlar versin güç kuvvet versin,çok zordur insan bazen yaşamak bile istemez.mafoldumbenama biz inançlı insanlarız çok şükür rabbim rabbim sabırlar versin.bebeklerinin odalarınıda almıştı,arkadaşlar bende bu acı tecrübeyi ne yazıkki yaşadımmafoldumben,çok erken hazırlık yapmayalım,doğumdan sonrada olur herşey inanın,sonra sıkıntı çekmek daha kolay inanın,şimdiki acı dahada zor,hemde çok zormafoldumben

valla artvinli çok haklısın canım gerçi ben hemen hemen bütün eksiklerini şimdiden tamamaladım diyebilirim bi odaları bide küvetleri kaldı düşün canım ama aslında son ana kadar beklemek daha doğru aslında ama durduramadım kendimi her gördüğüme saldırdım resmen

dırım o bahsettiğin prof un adı nedir canım acaba benin cerrahpaşada tanıdık doç.dr. başka bi daldan gerçi o ama belki son zamanlarda mecbur kalırsam aklımda bulunsun ben cerrahpaşa ya acayip yakınım

cnm benim doktorum prof değil

doç.doktor Ali Benian ismi cnm

Kevser anne hoŞgeldın.....kızlar nasıl........resımlerı yokmu?Çok merak edıyorum.....ya ben bayılıyorum kız Çocuklarına.........

valla artvinli çok haklısın canım gerçi ben hemen hemen bütün eksiklerini şimdiden tamamaladım diyebilirim bi odaları bide küvetleri kaldı düşün canım ama aslında son ana kadar beklemek daha doğru aslında ama durduramadım kendimi her gördüğüme saldırdım resmen

Canım size öyle diyorum ne olur sakın yanlış anlamayın beni lütfen.bende sizin gibiydim ilk cinsiyetlerini öğrendim.hemen başladım alışverişe,insan dayanamıyor,birde zor kavuştuğumuz hasret duyduğumuz bebekler olunca insan kendini tutamıyor.

Canım size öyle diyorum ne olur sakın yanlış anlamayın beni lütfen.bende sizin gibiydim ilk cinsiyetlerini öğrendim.hemen başladım alışverişe,insan dayanamıyor,birde zor kavuştuğumuz hasret duyduğumuz bebekler olunca insan kendini tutamıyor.

kesinlikle haklısın canım sen doğru diyosun biz yanlış yapıoruz aslında

yaaaa inanmıyorummmmm:gitme:senağlama:nazar:

onun kaç bebeği vardıki sonlanfırma olduuu da bu bebeklerde zarar gördüü offf yaamafoldumben

medine cnm banada tlf verirmisinn

Gercekten bende inanmıyorum RAbbim sabır versin aksam msj attı ne yapacagımı sasırdım arayamadım ben yarın arıcam

Canım özelden atıcaktım kapalısın msnde de yoksun yarın veririm inş

Kızlar şeyma bebeklerini kaybetmiş
ALLAH sabırlar versin inşaALLAH mafoldumben
Allahım sabırlar versin inşallah çok acı bi durum
allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok üzüldüm ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere açtım yine çeşmeleri .
kaç gündür giremedim sayfalarıda okuyamadım kızlar kafam pek yerinde deyil bugün biraz canım sıkıldı benim bebişler çift yumurta ikizleri bu gün eski doktoruma gittim onunultrosonu daha gelişmişdiye ama bana yapışıkkese olabilir dedi yani hırsız bebekler
dedi biri birinden hep çalar izin vermez gelişmesine dedi bende çok sıkıldım yaşayan varmı kızlar böyle birşey ama haftaya tekrar gidecegim iki doktor daha bakacak tekrardan
herşeyden iyice emin olmak istiyor hayırlısı diyorum ama kendimi kötü hissediyorum
kavga eden iki kardeş olurya onlar gibi üzmeyin birbirinizi iyi bakın birbirinize dedim sıktım sizide kızlar öpüyorum hepinizi
nesefcim lütfen kendini üzme daha kesin bi şey yok ki hem kesin olmadan seni niye bu kadar üzdüler dur bakalım tatlım başka bi doktora git o ne diycek

of ya çok üzüldüm şeymaya Allahım sabırların en büyüğünü versin dicek başkaa hiç bişey yok zaten Allahım kimseye yaşatmasın
yeni gelen arkadaşlar vvar baya hoşgeldiler onlarda sağlıkla alalım hep berabber bebekleri kucağımıza insallah
nero_ka cım beni bi gerdin valla şimdi ben ethica ya başlıcam ptesi günü ve bu küvez haberin valla fena geldi şimdi bişiler düşünmek lazım şimdi gerçi biz ne kadar programlasakta kendimizi boş herşey bi şekilde olucağna varıyo Allahım herşeyin hayırlısını güzelini versin inşallah

canım günaydın valla bende dün çok gerildim öğrenince,rabbim hayırlısını versinde işte erken doğum olursa diye kötüsünüde düşünüyoruz,medikal park bahçelievlere başlasana orda doğum yapınca sgk yeni doğan bakımı karşılıyormuş fark almadan dediler dün telefonda,ama tabi yinede yüz yüze gidp konuşmak lazım benim arkadaşım gidiyor oraya çok memnun,

oooooooooooooofffffffffffffffff şeymaya çooooooooookkk üzüldümmmmmmmmmmmm,
sadece bunu yazabilirim şuanda................

X