Öncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))
Öncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))
edelim medinecim..şeymada redüksiyon olmuştu.... rabbim yardımcısı olsun inşallah....
arkadaşlar merhabaa uzun bi ara verdim ama geldim yeniden:) zuzu huoşgeldin aramıza hayırlı olsun ikizlerin allah uzun ömürler versin inş. cnm kızlar nasılsınız bugünzemuszemus
hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsingünaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu
doğrusu biraz şaşkınım :))
şuan 5+3 deyiz...
saol canım verrdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimeylül cnm ben özelden devletteki doktora geçtiğimde üstüne vurgulayarak sordum
doğuam geleceksiniz dimi diye....
oda bana sen hastaneye geldiğinde eğer bebekler ve sen riskte değilsen bekletip ben gelince girilir dedi.zaten asistanlarım bensiz girmez dedi...
ama bebeklere yada sana bişey olacaksa asla bekleyemezler dedi...
ben sürekli buradayım çok nadir dışarıda olmam dedi....
benim doktorumda muaynanesi hastane içinde idi ...yani odası muayneyi cerrahpaşanın ultrasonlarını kullanıyordu...
ve ben sancılandığımda cnm hastaneye geldiğimde c.tesi idi pazarda dahil sürekli tlf bilgi aldı...
bana doktorumun söyedikleri dışında bişey yapılmadı...çünki p.tesi yanıma geldiğinde defteri kontrol. etti asistanları yanındaydı...
canım inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşursun Allah yardımcın olsunherkeslere günaydın.uzun süreddir giremiyordum bi haber vereyim dedim.eğer Allahım nasip ederse 23 aralık ta spinal doğumla bebeklerimi dünyaya getiricem.tabi çabuk davranmazlarsa.36+6 olucak o gün.şuan biri 2700- biri 2800 lütfen benim için da edin çok korkuyorum
hoşgeldin canım inşallah sen de sağlıcakla bebeklerine kavuşursunÖncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))
artvinli cnm maŞallah gelmişsin 10 haftaya
merhaba arkadaşlar.......nasılsınız.öncelikle maşallah diyorum herkes burada.sonrada yeni gelen arkadaşlar var,rahel hoşgeldin diyorum.bende bugünde her zamanki gibi hiç birşey yiyemiyorum midem kötü,ne yesem olmuyor,şimdide annem tost yapmış(ama sadece ekmek tost makinasında ısıtılmış içi boş)anca onu yiyebiliyorum.bunlar geçici biliyorum ben tecrübeli sayılırım ama unutmuşummu ne,gene zorlanıyorum.öpüyorum herkesi.
Çok şükür dırımcım evet 10 haftalık olduk neredeyse.ama ben hala rahatlıyamadım.çok pirpirikliyim,takıntılıyım,heran korku içindeyim.anlıyacağın keyfini süremiyorum hala.
Çok şükür dırımcım evet 10 haftalık olduk neredeyse.ama ben hala rahatlıyamadım.çok pirpirikliyim,takıntılıyım,heran korku içindeyim.anlıyacağın keyfini süremiyorum hala.