Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bak bakırköy doğum evine bende gitmem nedense oradan kimse memnun değil
ama cerrahpaşa öyle davranmadı bana ...birde doktor faktörün var cnm poliklinik hastası isen asistanlar bakıyor
ama bir hocanın hastası isen hocaya sorman aspirin bile veremiyolar....benim doktorum çok iyi biri idi ben ona geçtiğimde 6.5 hamiştim ve birkere muayne ücreti verdim...150 tl kontrole gidemeden yatış yaptım 5 hafta hiç özel ücret ödemeden yattım ben

anladım canım.Geçen bir tanıdığımın c.paşada tanıdığı bir prof vamış istersen konuşalım orayı falan dene dedi.Ben de de erkek doktor takıntısı var çok zorlanırım diye düşünüyorum aslında tüm problemim bu sanırım

Hymarrycim çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda kavuşur sağlığına ...Kızına gelince hiç unuturmu annesini hiç öle düşünme canım özlemiştir bile senii...Üzme kendini olumlu düşünmeye çalış canım çok öptmm...

Geçmiş olsun Şeyma ya...

ooooo hirkesler burada süperrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy bende çocukları uyuttum daha doğrusu ömeri ben alişi annem

yaaa ömer gene öksürmeye başladı hemen dur pekmezi verdim......

nereden buldu bu çocuğu bi ohhh dedikkk gene geldiiii

yarın ıhalmur veririm.....limonlu şekerli su bile vereceğim vallaa yaa

iyi geceler hamiş güzellerrrr
şeymaya çok geçmiş olsun umarım biraz daha içerde kalır bebişlerrrr

nasılsınız kızlar keyifler nasılll calire sıra sende canım son hazılıklardan bahset bizeeee

ahandaaa dırımm kaçarrr siz cvp verene kadarrrr ömüşş uyuduuu öptümm

canoooooooo haber bekliyommm yan cizmeeeeeeee

canım sen ne güzel şanslıymıssın . bizim bi doktor var özelden devlete geçmiş şu anda muaynelere isterseniz doğuma gelmeseniz de gelin dedi paracı bi doktor değil ama doğumu dışarda yaptırıyor. burda istediğimiz gibi gelemeyiz dedi. doğumları da stajerler yapıyomus adam resmen böyle dedi. sana iyi ki hoca gelmiş

Son düzenleme:
bak sonradan yazdığını yazdığını okudum benim de aklıma bu takılıyodu bizimkinin muaynehanesi yok . demekki isteseler doğuma gelebiliyorlar mı yoksa sen gittiğinde tesadüf mü ordaydı canım

günaydın güzel hamişler ve anneler....ışyerinde bi fırsat buldum girdim normalde giremiyorum...Hepinizi çok özledim umarım herkescikler iyidir...Gününüz güzel geçsin inşallahhh...Öptm akşama görüşmek üzere...

günaydın kıslaaar........ göbüşlerinizin fotoğrafları topiği arkalarda kaldı...hadi fotoğraf ekleyinde görelim...bende en yakın zamanda ekleyeceğim.

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...

eylül cnm ben özelden devletteki doktora geçtiğimde üstüne vurgulayarak sordum
doğuam geleceksiniz dimi diye....
oda bana sen hastaneye geldiğinde eğer bebekler ve sen riskte değilsen bekletip ben gelince girilir dedi.zaten asistanlarım bensiz girmez dedi...

ama bebeklere yada sana bişey olacaksa asla bekleyemezler dedi...

ben sürekli buradayım çok nadir dışarıda olmam dedi....

benim doktorumda muaynanesi hastane içinde idi ...yani odası muayneyi cerrahpaşanın ultrasonlarını kullanıyordu...

ve ben sancılandığımda cnm hastaneye geldiğimde c.tesi idi pazarda dahil sürekli tlf bilgi aldı...
bana doktorumun söyedikleri dışında bişey yapılmadı...çünki p.tesi yanıma geldiğinde defteri kontrol. etti asistanları yanındaydı...

fatoşhanım hoşgeldin hayırlı olsun

vil cnm demek işe başladın ondan sık giremiyorsun hee

kyara kızz eskisi kadar aktiff değilsinn ağırlaştığın belli oluyor hehe

bizz kalktık halam kahvaltıya gelecek öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…