ben bir ara Bakırköy kdın doğuma gittim doktor suratsız eşimden genç biri eşime bağırıp içeri giremezsin çık dışarı muayene etmem falan deyince sinirlendim eşimden önce ben muayene olmam deyip çıktım.Dediğin gibi sana iyi dktor denk gelmiş dırımkızı
pamuğum ne oldu anlatıyım,
dün işte eşim yemekhanede düşmüş ve kolunu iki yerinden kırmış,
omuz altından el bileğine kadar alçıda geldi eve yaaa,
bana çok yardımcıydı,çooookkk
şimdi kendisi bakılmaya muhtaç durumda,
ben de haleyi akşam anneme verdim gece orda kaldı,şimdi sabah sareyi kapıp koşa koşa geldim,
annemden yaxzıyorum,
hale memeyi bırakmaya meyilli zaten çığlık çığlığa emmiyor,ancak uyuku uyanıklık halinde emiyor,
çok üzülüyorum beni unutucaaakk,benbi bırakıcak diyee,ooff yaaaa
ama çok zor durumdaydım,şuan ordayım ama sanki bana bakmıyor,bana gülmüyor gibi geliyorr,,
Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
kizlar goguslerimin ucuna dokununca puturlu boyle kurumus gibi yaniyor bide.boyle bisey yasayan varmi ?
devlet hastanesi muahbbeti olmuş.....ben 6 ayına kadar özel hastanede ve kalan en riskli dönemimide devlette geçiren biri olarak şunu diyecem...3 cm açıkla 5 hafta yattım ....
devlet hastaneleri çok temiz kızlar özel dezenfekte ilaçları ile klozetler yıkanıyor....
lavobalar yıkanıyor ve ful sıcak su akıyor....ki ben koğuşta yattım özel odada bile kalmadım...baştan çok ön yargım vardı ama mecburiyetten gidince....anladımki özele o kadar parayı boşa vermişim...tedavimde çok başarılıydılar haklarını yiyeyem ....ama gebelik takibinde devletteki asistanından prof.kadar çok iyiler
cananın dediği olay özeldede var ...devlette de var ...ben mesela gündüzcü sorumlu hemşireye hiçbişey yaptırmak istemiyordum...çünki suratsız ve yapmak istemiyordu...ama gece hemsiresi çok despot olmasına rağmen ...ne rica etsem yapıyordu aerjim vardı dadmar yolumu 2 günde bir değiştiriyordu...banyoyu açıyordu....bekliyordu.....duştan çıkar çıkmaz serumumu takıyordu...ama özeldede yaşadım...koca hastade tek hasta bakıcı vardı transferden sonra 10 dk.transfer yapılan yerin kapısı önünde bekletildim üstelik tek başıma kimseler yok...hasta bakıcı bekliyorum artık ağlıyordum o kadar tuvaletim gemiştiki....sonra hemşire orada sert bi tonla elerini çek oradan dedi...düşünün ne kadar heycanlı ve stresli bir anda öle bir maumele...
sonuçççç özelde yatakları tuvaletleri daha konforlu ....hasta az olduğundan hemşireleri daha relax..develt çok yoğun...ama bence pis değil. kötü muamele görmüyorsun....
ben görmedim ...doktoruma gelince asla bişey diyemem....adam gibi adamdı oranın hocası olmasına rağmen gecenin 3 de nst bütün asistanları ile benim sancılarımı takip etti düşünün...
bu biraz şansss işte...
günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu
doğrusu biraz şaşkınım :))
şuan 5+3 deyiz...