Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nero kızların ismi allahın izniyle Ecrin Nisa & Ceylin Nida inşallah....

dırıcım çok ağırlaştım hakkaten.... ama sende bugünlere aktif değilsin... wavy yok sen yok hymarry yok kaswa yok kevser yok.......... yok kimse buralarda artık....senağlama

dırıcım çok ağırlaştım hakkaten.... ama sende bugünlere aktif değilsin... wavy yok sen yok hymarry yok kaswa yok kevser yok.......... yok kimse buralarda artık....senağlama

çok güzel isimleri ile büyürler inşallah,

cnm annemlerdeyken aktif olamıyorum ....gelen giden
artııı ömer hastaydı biliyorsun veee şimdide öksürmeye başladııı cnmmm

herkeslere günaydın.uzun süreddir giremiyordum bi haber vereyim dedim.eğer Allahım nasip ederse 23 aralık ta spinal doğumla bebeklerimi dünyaya getiricem.tabi çabuk davranmazlarsa.36+6 olucak o gün.şuan biri 2700- biri 2800 lütfen benim için da edin çok korkuyorum

herkeslere günaydın.uzun süreddir giremiyordum bi haber vereyim dedim.eğer Allahım nasip ederse 23 aralık ta spinal doğumla bebeklerimi dünyaya getiricem.tabi çabuk davranmazlarsa.36+6 olucak o gün.şuan biri 2700- biri 2800 lütfen benim için da edin çok korkuyorum

allah bir nefeste hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,,

ne güzel haber maaşallah bebeklerine hiç korkma korkma ki rahat bi doğum olsun umarım bizler de o günlere kadar geliriz senin gibi bu kadar beklediler annesi acele etmez senin minikler korkma

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...:nazar:

maşallah kuzularına..daha pek minikler anneleri..ben o haftalarda bebeklerimi akide şekerlerim diye severdim, eşimde nohutum ve leblebim derdi..iyi kötü geçen günler sonucu çok şükür 29+0 olduk bugün..önünde uzun bir yol var..inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla geçer bebeklerinde sağlıkla ve vakitlice gelirler..
hamile kalma sürecinden de bahset bize..burada sana destek olacak o kadar çok arkadaşımız var ki..hoşgeldiniiizzzzz... a.s. :nazar:

maşallah kızlarına..adlarıyla yaşasınlar inşallah..

ooo çok sevindim canım..inşallah bekleyecekler 6 gün daha onlar anneleri..sağlıkla gelsinler de hayırlı haberlerini alalım inşallah..sen de hepimize dua et doğumda..inşallah biz de o haftaları görelim..maşallah kiloları da çok iyi..tosuncuk olmuşlar maşallah..

Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama gene risk varmıs aksam bir ameliyat daha olablirmiş kızımda sorun yok oglum dedi inşaALLAH bişiçik olmaz dua edelim olur mu

RAbbim yar ve yardımcısı olsun mafoldumben

ayy ne güzel liste yapmıştık sıra sendeydi...uğradığın iyi oldu... hayırlı haberlerle gel..bebeklerin fotoğrafşarınıda bekliyoruz.inşallah.... umudumsun sen redüksion olmuşmuydun benmi yanlış hatırlıyorum.... redüksiyon olanlar 35i beklemez pek demişti doktorumda.maşallah barekallah diyelim..

ne güzel haber maaşallah bebeklerine hiç korkma korkma ki rahat bi doğum olsun umarım bizler de o günlere kadar geliriz senin gibi bu kadar beklediler annesi acele etmez senin minikler korkma

nerelerdesin arkadaşım........ beraber başladık ama sen beni yarıyolda bıraktın..girmiyorsun hiç....

Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama gene risk varmıs aksam bir ameliyat daha olablirmiş kızımda sorun yok oglum dedi inşaALLAH bişiçik olmaz dua edelim olur mu

RAbbim yar ve yardımcısı olsun mafoldumben

edelim medinecim..şeymada redüksiyon olmuştu.... rabbim yardımcısı olsun inşallah....

şeymaya geçmiş olsun sağlıcakla alsın bebeklerini kucağına zamanında hemde

nerelerdesin arkadaşım........ beraber başladık ama sen beni yarıyolda bıraktın..girmiyorsun hiç....
.
Kayra aslında yazıları hep okuyorum buralardayım ama pek birşey yazmıyorum seni de takip ediyorum hep aklımdasın umarım sağlıkla bitiririz biz de bu günleri kaydirigubbakcemile3

Kayra aslında yazıları hep okuyorum buralardayım ama pek birşey yazmıyorum seni de takip ediyorum hep aklımdasın umarım sağlıkla bitiririz biz de bu günleri kaydirigubbakcemile3

selinius bende seni ve kayrayı takip ediyorum haftam size yakın
sen nasılsın nasıl geciyo hamileliğin iki hafta tecrübelisiniz neler bekliyo acaba beni iki hafta icinde insanın günü gününe hatta saati saatini tutmuyor değil mi...

masallah canımmmmmm az kalmısss ne güzel bi heyecan böyle ......masallahhhhhhhhh

selinius bende seni ve kayrayı takip ediyorum haftam size yakın
sen nasılsın nasıl geciyo hamileliğin iki hafta tecrübelisiniz neler bekliyo acaba beni iki hafta icinde insanın günü gününe hatta saati saatini tutmuyor değil mi...

çok şükür benim iyi geçiyor ufak tefek sıkıntılar herkeste olur artık ağırlaştım o nedenle en fazla 20 30 dk ayakta kalabiliyorum uyku problemleri var göbekten dolayı dönemiyorum felan ama dediğim gibi bunlar normal şeyler olduğu için sıkıntı etmiyorum 2 haftada çok farklı birşey olacağını sanmıyorum ama insan günden güne ağırlaştığını hissediyor bir de yemek yiyememe var bende çok azaldı mide kapasitem sık sık az az yemeye çalışıyorum sanırım rahimden mideye yer kalmadı kaydirigubbakcemile3

Öncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))

X