- 27 Mart 2008
- 1.711
- 106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nero kızların ismi allahın izniyle Ecrin Nisa & Ceylin Nida inşallah....
dırıcım çok ağırlaştım hakkaten.... ama sende bugünlere aktif değilsin... wavy yok sen yok hymarry yok kaswa yok kevser yok.......... yok kimse buralarda artık....senağlama
dırıcım çok ağırlaştım hakkaten.... ama sende bugünlere aktif değilsin... wavy yok sen yok hymarry yok kaswa yok kevser yok.......... yok kimse buralarda artık....senağlama
herkeslere günaydın.uzun süreddir giremiyordum bi haber vereyim dedim.eğer Allahım nasip ederse 23 aralık ta spinal doğumla bebeklerimi dünyaya getiricem.tabi çabuk davranmazlarsa.36+6 olucak o gün.şuan biri 2700- biri 2800 lütfen benim için da edin çok korkuyorum
herkeslere günaydın.uzun süreddir giremiyordum bi haber vereyim dedim.eğer Allahım nasip ederse 23 aralık ta spinal doğumla bebeklerimi dünyaya getiricem.tabi çabuk davranmazlarsa.36+6 olucak o gün.şuan biri 2700- biri 2800 lütfen benim için da edin çok korkuyorum
günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu
doğrusu biraz şaşkınım :))
şuan 5+3 deyiz...
günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu
doğrusu biraz şaşkınım :))
şuan 5+3 deyiz...
ne güzel haber maaşallah bebeklerine hiç korkma korkma ki rahat bi doğum olsun umarım bizler de o günlere kadar geliriz senin gibi bu kadar beklediler annesi acele etmez senin minikler korkma
Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama gene risk varmıs aksam bir ameliyat daha olablirmiş kızımda sorun yok oglum dedi inşaALLAH bişiçik olmaz dua edelim olur mu
RAbbim yar ve yardımcısı olsun mafoldumben
Kayra aslında yazıları hep okuyorum buralardayım ama pek birşey yazmıyorum seni de takip ediyorum hep aklımdasın umarım sağlıkla bitiririz biz de bu günleri kaydirigubbakcemile3nerelerdesin arkadaşım........ beraber başladık ama sen beni yarıyolda bıraktın..girmiyorsun hiç....
.
dırımkızı tşk canım hoşbuldum :)
Kayra aslında yazıları hep okuyorum buralardayım ama pek birşey yazmıyorum seni de takip ediyorum hep aklımdasın umarım sağlıkla bitiririz biz de bu günleri kaydirigubbakcemile3
selinius bende seni ve kayrayı takip ediyorum haftam size yakın
sen nasılsın nasıl geciyo hamileliğin iki hafta tecrübelisiniz neler bekliyo acaba beni iki hafta icinde insanın günü gününe hatta saati saatini tutmuyor değil mi...