Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

medine nasılsın canım ya.artık girmiyorsun iyisin değilmi.kesinlikle bulantıların tecrübesi,alışkın olmak gibi bir durumu olmuyor.Sıkıntı yapmıyorum,isyanda etmiyorum ama bütün yaşam kalitemi etkiliyor.bütün gün yatıyorum bulantım yüzünden,gittiğim yerdende zevk alamıyorum.

Çok şükür dırımcım evet 10 haftalık olduk neredeyse.ama ben hala rahatlıyamadım.çok pirpirikliyim,takıntılıyım,heran korku içindeyim.anlıyacağın keyfini süremiyorum hala.

canım yaaaaaa al benden de o kadar
hatta artık bigün dr uma ben ne zaman rahatlıcam dedim
o da kucağına al öyle demistiiii

EYLUL bende kaç gündür acaba omu diyorum,hatırlıyorum seni,sana gültepede dr.tavsiye etmiştim.ilk hamileliğinide dr.araştırıyordun sağlık ocağında öğrenmiştin değilmi?canım senin adınada çok sevindim.rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhatli dünyaya gelmelerini nasip eder inşallah.senin kaç haftalık ikizlerin,bulantın varmı?

evet canım ya eşimde öyle söylüyor,rahat ol,keyfini çıkart diyor çokda haklısınız ama bunuda atlatıcam biliyorum.ama zaman ihtiyacım var sanırım.

cnm benim benim doktorum muaynesi 150 tl idi ssk felan geçerli değil....
ama gebelikle ilgili yatış yapmam gerekirse
cerrahpaşadan başka yerde tedavi etmez oranın öğretim üyesi çünki
ama devlet hastanesindede ücretli bakılabiliyorsun

canım yaaaaaa al benden de o kadar
hatta artık bigün dr uma ben ne zaman rahatlıcam dedim
o da kucağına al öyle demistiiii

zuzu bende çok duyuyorum KUCAĞINA ALINCA RAHATLIYACAKSIN CÜMLESİNİ.ama bizde bu takıntı oldukça biz gene buluruz takılacak birşeyler.:roflol:

hoşgeldin rahel,allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin kuzularını,

kızlar tam bir hastaneye alışmıştımki bugn beni şeytan dürttü incirli ethica hastanesini aryıp bir tekrar sorayım dedim sgk farklarını,yeni doğan bakımnda ilk sorduğumda sgk var demişlerdi fakat bugn teyit ederken yok dediler,ben tabi kocaman bir şok yaşadım,şimdi ne yapacağıma karar veremedim çok karıştı kafam,bir sürü hastane aradım ama nerdeyse hiçbir özel hastanede yeni doğan bakımında anlaşma yok sadece medikal park bahçelievlerde varmış sgk fark almıyormuş,birde avrupa florance n.gale hastanesinde varmış %30 fark alıyormuş,:çok üzgünüm:

evet canım doğru hatırlıyosun ben de tereddüt ettim ama senin yazdıklarını okuyunca anladım canım. benimkiler 14 haftalık bulantım pek olmuyo canım çok nadir o da çok hafif oluyo bişey yiyince hemen geçiyo inşallah senin de azalır bulantın. ben bi de bebekleri geç öğrendim adet olucam sandım 5 gün boyunca her gün bir iki damla geldi ama olmadım. haberim yoktu ya alışverişe bile gittim. meğer hamileymişim ötekinde o kadar yatmıştım yine düştü. Allahım sana da yardım eder inşallah ve tüm evlat isteyenlere. senin bulantı harici bi şikayetin var mı canım

evet canım anladım muaynehane değil de cerrahpaşayı sormuştum ama anladım orda ücret almamış

canım sen ne tarafta oturuyosun incirli tarafında mı , gaziosmanpaşa tarafında var ama ordaysan uzak oluyo sanırım

canım sen ne tarafta oturuyosun incirli tarafında mı , gaziosmanpaşa tarafında var ama ordaysan uzak oluyo sanırım

eyülcğm alibeyköyde oturuyorm ama benim patronumun çok fazla dr arkadaşı var ve tüp bebek olduğu için sordurdum kime gidebilirim diye birkaç dr tavsiye etti bende pek onların dışında bi dr gitmek istemiyorm daha riskliyiz biz sonuçta tek gebeliğe göre,benm özel sağlık sigortam var doğum için herhangi bir ücret ödemeyeceğim ama korkum küves gerekirse diye ve çok ciddi rakamlar söylüyorlar,

haklısın canım güvendiğin doktora gitmek konusunda aslında bana çok yakınmışsın ben de halen tam karar veremedim kontroller için yıldıztabya akın beye çok iyi diyolar yoğun bakım da var. bi kere muayneye gidiyim deniyim diyorum. senin de tavsiye edebileceğin buralarda varmı canım

offf annemin mutafağana su geliyordu
tesisatcı geldi duvarı kırdı mahfolduu heryer yaa

valla eylülcğm ben buraya taşınalı daha 1 ay oldu kendi sokağımdan başka hiçbiryer bilmiyorum ben burdakaydirigubbakcemile3

ama bu avrupa forance n.gale mecidiyeköy cevahirin arkasındaymış burda herman işci diye bir doktor dediler nettende baktım çok memnun kalan var hem yakında bizim ev tarafına araştır bence bu doktoru,

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...

hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah Allahım kucagına almayıda nasip etsin

maşallah canım inşallah saglıklı sıhatlı yavrularını kucagına almayı nasip etsin Allahım inşallah

haogeldin canım hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah

Çok şükür dırımcım evet 10 haftalık olduk neredeyse.ama ben hala rahatlıyamadım.çok pirpirikliyim,takıntılıyım,heran korku içindeyim.anlıyacağın keyfini süremiyorum hala.

ay canım ya o pirpirik takıntı hangimizde yokki o maffediyor zaten bizleri

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...

hayırlı olsun canım bebişlerin hoşgeldin...

ewt canım işe başladım ondan sık giremiyorum..

ay çok güzel seçim kayracım biz daha karar veremedik..
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım sağlıkla gelsin kuzucukların inşallahh...

Allah yardımcısı olsun canım umarım bişeycik olmaz oğluşunada dua edelim...

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişlerin...

offf annemin mutafağana su geliyordu
tesisatcı geldi duvarı kırdı mahfolduu heryer yaa

canım ya ne bu ustalardan çektiğin hep sularla boğuşuyon vdede çatın akmıştı yanlış hatırlamıyorsam dimi..

Bende 25 haftalik hamileyim cift yumurta ikizleri bekliyorum ( MasaAllah) Rabbim onlari korusun amin
cogul gebeliklerde dahada fazla mide bulantisi olur derler ama ben ilk 3 ayda belkide en fazla 5 kere kusmusumdur. hersey cok rahat gecti elhamdulillah, su an agirlasmaya basladim bel ayaklar agriyor ayakta fazla duramiyorum, fazla yurudugumda sancilaniyorum.
Ikiz anneler kendinizi tanitirmisiniz tanidigim ikiz bekleyen anne hic yok:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…