pamuğum ne oldu anlatıyım,
dün işte eşim yemekhanede düşmüş ve kolunu iki yerinden kırmış,
omuz altından el bileğine kadar alçıda geldi eve yaaa,
bana çok yardımcıydı,çooookkk
şimdi kendisi bakılmaya muhtaç durumda,
ben de haleyi akşam anneme verdim gece orda kaldı,şimdi sabah sareyi kapıp koşa koşa geldim,
annemden yaxzıyorum,
hale memeyi bırakmaya meyilli zaten çığlık çığlığa emmiyor,ancak uyuku uyanıklık halinde emiyor,
çok üzülüyorum beni unutucaaakk,benbi bırakıcak diyee,ooff yaaaa
ama çok zor durumdaydım,şuan ordayım ama sanki bana bakmıyor,bana gülmüyor gibi geliyorr,,
dırımım canım ben dktor konusunu düşündüğün gibi algılamadım zaten,serdar konusunda janeyi tavsiye ettiğini düşünmedim sanırım ifade edemedim,sorun yok canım..
sag canım url yazan kısımı kopyalıyorsun..
hymaryy balıımmmm.. şimdi okudum canım çok üzüldüm. ay nazara geldi enişte ya çok geçmişo lun canım.. kendini üzme canım annenin evi yakın sana hergün bebişin görür seni ve asla unutmaz canım. anne kokusu unutulurmu yavrum benim sen kendini üzme canım..
gecmis olsun hymarry
kuzun seni unuturmu hic
annen yakınmıs galiba büyük sans canımm
canım çok gemiş olsun Allahım eşine acil şifalar versin
merhba arkadaşlar........nasılsınız....ben bugün hast.bazı tahlillerim vardı.7 tüp kan aldılar ya.bütün olan kanımı bırakıp çıktım sandım.hemşire bile şaşırdı bu ne kadar tüp böyle diye..HYMARY canım eşine çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.kızın içinde sakın üzülme o hiç seni unuturmu bir kaç günde sen duygusal olduğun için normal böyle düşünmen.hastane konusunda bana çok yardımcı oldun.yol gösterdin canım benim,ama eşim karşı olunca sıkıntı yaptı,muayenehane şişlide çok güzel ama hast.yakın olsun istiyor diğer kontrollerde hangi hastaneye gideceksek orada yaptıralım diye düşünüyor.birde bahçeli evlerde metrobüste var biliyorsun,oda cazip geldi.ama latif bey hakkında dırım beni aydınlattı,ondan vazgeçtik,şimdi hast.içinden dr.araştırıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun.
nasılsınız hamiş bacılarım
biz kalan hamişler çok bahtı kara insanlarız ya bu özel hastaneler %30 olan farkı %70 e çıkardılar yani ne kadar ödeyeceksek yaklaşık 2.5 katını ödeyeceğiz şimdi nasıl olacak bu durum yaww ne yapıcağız şimdi biz kafam çok karıştııı
allah sonrasında yardım etsin cananım,
bak iki çocuk bi de koca kaldı mı başıma..................
canancığım bu karar hemen yürürlüğe girecekmi acaba belki girmez bizde bir rahat nefes alırız:1no2:
nerocum 1 ocaktan sonra girecekmiş yürürlüğe zaten bunu özel hastaneler istemiş kendileri istedikleriiçin hemen yüürlüğe sokarlar ama geçen eşim dediki %70 l,k fark her branştan olmayacakmış dedi atıyorum beyin cerrahiden %70 kbb de %50 felan gibiymiş dedi ama tabi kulaktan duyma keisnlliği nedir bilmiyorum bide benim şöyle bi umudum var belki ilk zamanlarda hastanelerde kampanya felan yaparlar yani benimki bi umut bi temenni çünkü diyelimki şimdi 2.5 dediler %30 luk farka %70 lik olunca 6bin 7 bine denk geliyo bu ciddi rakam ister istemez insanlar özellerden geri duracak o zaman da hastaneler kampanya yoluna felan gidecekler çok kötü döneme denk geldik yawwww
canım haklı olabilirsin indirim konusunda çünkü özel hastaneler başkanı konuştu.kendileri mi istedi bilmiyorum ama bu durum bizim içinde sorun oldu dedi hastanelere talep çok azalacak diye konuştu . Oyüzden senin dediğin gibi indirim olabilir. zaten bir sürü hastane de çıktı şimdi bile eskiye göre indirim var. inşallah rekabet devam eder de biz de yararlanırız
işallah ya yoksa neyapcaz biz ssk ya talim yapcaz onlarda kesip atacaklar bizi hasbelkader şansımız varsa iyi dr yapar yoksa geliriz bi cadolozun eline yada asistanın elinden geçer haşat olur çıkarız hiç iyi hayal kurmuyorum yalnız tamamen negatifim
DIRIMCIM geçen gün eşim gidip görüştü.bahçeli evler medical parkla,sezeryan 2.500+500 de epidural demişler.kaswa bahçeli evlerdemi doğumunu yaptı ben göztepe diye biliyordum.ekstralarlamı tutmuş yoksa doğum ücretimi dirimcim bilgin varmı?yada kaswa yardımcı olursa sevinirim.