Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hymaryy balıımmmm.. şimdi okudum canım çok üzüldüm. ay nazara geldi enişte ya çok geçmişo lun canım.. kendini üzme canım annenin evi yakın sana hergün bebişin görür seni ve asla unutmaz canım. anne kokusu unutulurmu yavrum benim sen kendini üzme canım..

canım çok gemiş olsun Allahım eşine acil şifalar versin

merhba arkadaşlar........nasılsınız....ben bugün hast.bazı tahlillerim vardı.7 tüp kan aldılar ya.bütün olan kanımı bırakıp çıktım sandım.hemşire bile şaşırdı bu ne kadar tüp böyle diye..HYMARY canım eşine çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.kızın içinde sakın üzülme o hiç seni unuturmu bir kaç günde sen duygusal olduğun için normal böyle düşünmen.hastane konusunda bana çok yardımcı oldun.yol gösterdin canım benim,ama eşim karşı olunca sıkıntı yaptı,muayenehane şişlide çok güzel ama hast.yakın olsun istiyor diğer kontrollerde hangi hastaneye gideceksek orada yaptıralım diye düşünüyor.birde bahçeli evlerde metrobüste var biliyorsun,oda cazip geldi.ama latif bey hakkında dırım beni aydınlattı,ondan vazgeçtik,şimdi hast.içinden dr.araştırıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun.

gecmis olsun hymarry
kuzun seni unuturmu hic
annen yakınmıs galiba büyük sans canımm

canım çok gemiş olsun Allahım eşine acil şifalar versin

çok teşekkürler canlarım,
zaten anneme misafir gelicekmiş,gönderiyor Haleyi,evde o kadar insan var,bi çocupa bakamıyorlar işte,annem yakın olsa nolcak,uyuz oldum,
ben burda iki çocuk,bir de bu durumda kocayla Allaha sığınıcam yine..

Artvinli hakkında hayırlısı olsun canım..

nasılsınız hamiş bacılarım

biz kalan hamişler çok bahtı kara insanlarız ya bu özel hastaneler %30 olan farkı %70 e çıkardılar yani ne kadar ödeyeceksek yaklaşık 2.5 katını ödeyeceğiz şimdi nasıl olacak bu durum yaww ne yapıcağız şimdi biz kafam çok karıştııı

allah sonrasında yardım etsin cananım,
bak iki çocuk bi de koca kaldı mı başıma..................

canancığım bu karar hemen yürürlüğe girecekmi acaba belki girmez bizde bir rahat nefes alırız:1no2:

marrycim allah yardımcın olsun gülüm bunada şükür diyorum ama eşinin sadece kolu kırık bi kaç gün ağrısı olur ama hiç yoktan ayağa felan kalkabiliyo bacağında olsa dahakötü olurdu bi tanem atıyorum wc ye felan gidecek sırtlayıp götürmen gerekir eşlerimiz tabi yaparız ama hani zorluk anlamında söylüyorum beni tanlış anlama gülüö umarım tez zamanda iyilerşi en azından ağrıları diner o bi haftaya kalmaz yine sana yardım eder tek eliyle alır bebeişlerin birisini canım ibab gelip yardım etmeyi çok isterdim rabbim yardımcın olsun annen de bugünlük verdi haleyisana misaifrleir gitsin geri alır kızı ayrıca benden soğır diye düşünmende çok yersiz duygusal arkadşaım benim o senin canın senden başka kimseleri sevemez

bu arad kaynanan görümcen felan hiç gelmezmi en azından oğluna yada kardeşine yardım etmek için

allah sonrasında yardım etsin cananım,
bak iki çocuk bi de koca kaldı mı başıma..................

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yardımcın olsun inşallah. yakında başka kimsen yok mu keşke biri yardım etse sana mafoldumben

nerocum 1 ocaktan sonra girecekmiş yürürlüğe zaten bunu özel hastaneler istemiş kendileri istedikleriiçin hemen yüürlüğe sokarlar ama geçen eşim dediki %70 l,k fark her branştan olmayacakmış dedi atıyorum beyin cerrahiden %70 kbb de %50 felan gibiymiş dedi ama tabi kulaktan duyma keisnlliği nedir bilmiyorum bide benim şöyle bi umudum var belki ilk zamanlarda hastanelerde kampanya felan yaparlar yani benimki bi umut bi temenni çünkü diyelimki şimdi 2.5 dediler %30 luk farka %70 lik olunca 6bin 7 bine denk geliyo bu ciddi rakam ister istemez insanlar özellerden geri duracak o zaman da hastaneler kampanya yoluna felan gidecekler çok kötü döneme denk geldik yawwww

canancığım bu karar hemen yürürlüğe girecekmi acaba belki girmez bizde bir rahat nefes alırız:1no2:

canım ben bi hastaneye sordum bize halen öyle bi bilgi gelmedi dedi Ayrıca haberlerde de tüm hastaneler için geçerli değilmiş. hastaneye göre değişecekmiş bu durum belki sizin gittiklerinizde o kadar olmaz belli değil daha inşallah böyledir

pamuğum nasılsın kuşummm taze annemiz hiç bize annelikten bahsetmiyosun anam hepiniz geliyosunuz kızım uyumadı oğlum uyumadı dert yanıp gözümüzü korkutup kaçıyosunuz azucuk tavsiyelerde bulunun bize yawww nasıl emzir.yonuz hastane çantamıza mama felan koyalımmı yoksa ilk zamanlar süt yetermi ışık olun bize ışıkkkk

canım haklı olabilirsin indirim konusunda çünkü özel hastaneler başkanı konuştu.kendileri mi istedi bilmiyorum ama bu durum bizim içinde sorun oldu dedi hastanelere talep çok azalacak diye konuştu . Oyüzden senin dediğin gibi indirim olabilir. zaten bir sürü hastane de çıktı şimdi bile eskiye göre indirim var. inşallah rekabet devam eder de biz de yararlanırız

evet nero doğru söylüyosun hastanelere fiyatlara göre yıldız verilecekmiş bende dün hastaneye sordum fyatlar bellimi felan dediim yok diyo hastaneler henüz belli olan bişey yok .bizde muallakta kalıyoz böyle bakalım ne olacak

işallah ya yoksa neyapcaz biz ssk ya talim yapcaz onlarda kesip atacaklar bizi hasbelkader şansımız varsa iyi dr yapar yoksa geliriz bi cadolozun eline yada asistanın elinden geçer haşat olur çıkarız hiç iyi hayal kurmuyorum yalnız tamamen negatifim

doğru söylüyosun ben de bi doktora gidiyorum şu an devlet hastanesinde. karar verirsem doğumuma dışarıda bi özel hastanede giricek burda gelebiliyo musunuz diye sordum. adam resmen burda stajerler giriyo dedi. ben bu kobay gibi kullanılmaya karşıyım en azından tek başına girmemeleri lazım

kızlar size katılıyorum ya,ne olacak bu bizim halimiz,daha ne hast.nede dr.var ortada,kendimi kötü hissetmeye başladım.bugün devlet hast.tam bir rezalet bir tahlil yazacaklar o ona yolluyor,o ben yazamam diyor.birde muayene bölümüne aldılar çok pisti,kimi nst bağlı,kimi muayene oluyor,bize tahlil yazıyorlar bu ne ya,hiç değerimiz kalmadı malesef.

Canım sana özelden de yazdım.Ben spinal anestezi ile doğum yaptım.doğum esnasında birde kist operasyonum oldu.Ve hastanede kalışım esnasında kan verildi bana 1 gece de hastanede yatışım uzadı.Bu sebeple benim ücretime ekstralar bindi.Ben doğum için gün almadan bana da hastaneden sana verdikleri fiyatları vermişlerdi.ıkiz ücreti biraz daha farklı oluyor bu ücrete sanırım 150 lıra daha eklenıyor.Ve doktora gore farklı ucret alınıyor olabılır.Çünkü ödeme de dru sorup belirliyorlar fiyatı.Hastanenın sahıplerı benım esımın okuldan arkadası.Bize bı takım ındırımlerı oldu.Ve Latif bey bizden kist operasyonunun parasını almadı.O operasyonun da iyi bir fiyatı olmasına rağmen.Bir de goztepe ıle bahcelıevler arasında belkı fark olabılır bilmiyorum.Maddı durumun nedir canım bılmıyorum ama genelde dıger hastanelere gore fıyatı yuklu oluyor onu belırteyım.
Latif Bey'e gelince....o benim hayatımın doktorudur.En başından, sonuna kadar ...Bizim elektriğimiz çok tuttu çok sevdik birbirimizi..Gerçekten dost olduk onunla ve tüm ekibiyle..Bilgisine sonuna dek güvendik.ılgisinden,enerjisinden sonsuz memnun kaldık.Hiç bir teşhisin de bizi yanıltmadı ve Rabbimin izniyle beni haftaların da,kiloları iyi yavrularıma kavuşturdu.Çünkü ben 26.hafta itibariyle sıkıntılı bir gebelik geçirdim.Erken doğum ihtimalim çok yüksekti benim.Doğum yaptıgım hafta hayal gibiydi bana.Doğumumda da eşimle bana ,tüm konforu sağladı.Ben ondan duyduğum memnuniyeti belirtmesem nankörlük etmiş olurum.Şimdiye kadar ne zaman arasam bana bir kez dönmemezlik yapmadı.Ama benim yaşadıklarım bunlar.Bir doktor bana göre iyiyken sana göre kötü olabilir canım.Ben derim ki ,keşke herkes benim gibi, hymarry gibi doktorundan sonuna dek memnun kalabılse...Yardım edebılecegım ne varsa ederım canım.ınş.Her anlamda tatmın oldugun bir doktorla götürürsün gebeliğini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…