Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa yokmu orada üniversite hastanesi kızlar...... özel şartmıkiii...........
yaa yokmu orada üniversite hastanesi kızlar...... özel şartmıkiii...........
kaswa canım senin kist tüp bebek yüüzndenmi olmuş yoksa pikomu seninki hani bizde riks grubundamıyızzz
kızlar size bişey sorucam benim şuan 13 haftalık yılbaşından sonra 16 haftalık olunca tekrar doktora gidicem . bildiğiniz gibi bize ikili ve üçlü testler yapılmıyor . doktor bana sadece kan tahlili verdi. bu haftalarda yapılması gereken önemli bi tahlil var mı
pamuğum ne oldu anlatıyım,
dün işte eşim yemekhanede düşmüş ve kolunu iki yerinden kırmış,
omuz altından el bileğine kadar alçıda geldi eve yaaa,
bana çok yardımcıydı,çooookkk
şimdi kendisi bakılmaya muhtaç durumda,
ben de haleyi akşam anneme verdim gece orda kaldı,şimdi sabah sareyi kapıp koşa koşa geldim,
annemden yaxzıyorum,
hale memeyi bırakmaya meyilli zaten çığlık çığlığa emmiyor,ancak uyuku uyanıklık halinde emiyor,
çok üzülüyorum beni unutucaaakk,benbi bırakıcak diyee,ooff yaaaa
ama çok zor durumdaydım,şuan ordayım ama sanki bana bakmıyor,bana gülmüyor gibi geliyorr,,
dırımım canım ben dktor konusunu düşündüğün gibi algılamadım zaten,serdar konusunda janeyi tavsiye ettiğini düşünmedim sanırım ifade edemedim,sorun yok canım..
sag canım url yazan kısımı kopyalıyorsun..
kızlar ben bugun domuz gribi aşısı oldum hakkımızda hayırlısı inşallah
hadi hayılrı olsun rose cnm bende hala tetonoz aşımı olacam yaww insan anca bu kadar uyuşuk olur yawwwutanıom kendimdenn
iyi akşamlar bende sizlerle aynı fikirdeyin devlet hastanelerinde her türlü mikrobu kapmaya adayız felaket yerler ben tabi istanbuldakileri diyorum . bir şekilde şartları zorlayıp özelde yapın kızlar güvenmeyin stajyerlerin elinde kalıyorsunuz.
evet canım tetenoz aşısı 16. haftada yapılıyo işk yada 16 dan itibaren diyeyeim ben gidip bi türlü yaptırmadım burcinin dediği gibi doktorumda şart değil dedi ister yaptır ister yaptırma dedi ben illa yaptırın demiyorum hastalarıma dedi ben yaptırırım dedim nede olsa zararı yok diye düşündüm ama daha kısmet olmadı gidip yaptırmak. şeker yüklemesine gelince aslında bende yaptırmayı düşünmüyodum keşkede bu fikrimi diretseydim çünkü eziyet oldu bana ilk yüklememde 8 derece yüksek çıktı diye dr 100 lük istedi halbüki hiç gerek yoktu dirimlede konuşmuştuk bunu ama dr illa yaptır dedi hadi yaptıryaım dedm bende o da tetsi yanlış yapmışlar boşuna o kadar eziyet çektim dr yeniden yap dedi ama yaptırmadım yaptırmayacağımda
devletlere gelince doktorunu bulacaksın para isterse yedireceksin istemezse allah razı olsun diyeceksin doktor sözünün eri olacak gelicem dedimi gelecek yani bu özel içibnde geçerli özeldede gelmiyo bazen doktorlar birazda şasn diyelim ama şu gerçekki devlette çokta adam yerine konmuyosun herkes herşey suratsız tamam kolay değil diyoruz kaşma kadar onca hastaya bakıyolar diyoruz ama artık özellerde öyle epey bi kalabalıklar onlarda ilgi alaka varsa devletttede olmalı ayrıca ben şu düşünceyide anlamıyorum işte çok kalabalık çok hasta var cart curt arkadaşlar herkesin bi mesleği var herkes hayatını seçiyo biri doktor olmayı seçiyo biri hemşire olmayı seçiyo yıllarca okuyo bu mesleğe sahip olmak için dirsek çürütüyo devlet işinede girebilmek içinde kpss sınavıydı kursuydu bi taraflarını yırtıyo işi oluyo sonra memnuniyetsiz bi çalışma hayatı başlıyo istemiyosan devleti git özelde çalış yani kısacası herkeisn bi meslek iş seçimi var seçtiysende hakkını ver diyenlerdenim ben uzattımmı ne?
pamuğum nasılsın kuşummm taze annemiz hiç bize annelikten bahsetmiyosun anam hepiniz geliyosunuz kızım uyumadı oğlum uyumadı dert yanıp gözümüzü korkutup kaçıyosunuz azucuk tavsiyelerde bulunun bize yawww nasıl emzir.yonuz hastane çantamıza mama felan koyalımmı yoksa ilk zamanlar süt yetermi ışık olun bize ışıkkkk