Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ooofff dırmım eşim çok kötü,
çok zor bir gece geçirdi,çok ağrıları vardı,iğne yaptım ona,saat 3ten sonra biraz uyur gibiydi ama uykusunda bile inliyordu sık sık,
of Halem de yokk

ayyyy cnm yaaa çok zor kırık ben 10 yasındayken ayağımı kırdım düşün hala hatırlıyorum
o kasınmalar eski tip alçı ayak diskapağıma kadarbir tas yığınıı düşün....
hale işine üzülme diyorum yaaa anlamıyorsun cnm .....bu bir süereç geçecekkkk
yoksa çok yorulursun

bu arada dırımım ben de bu ayı yine zamanında yani 30 gün üzerinden adet gördüm,
bu ay doktora bir görünücem şu korunma meselesi için..

senin sıkıntılı geçiyor dimi,Allah kolaylık versin yaaa..

çok iyi cnm evet benim sancıı geçiyor aslında kadındoğumcuğumdaha kuvettli bir d.kontrol vereyim dedi...ama ben almadım ....hap kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım...
ama olmazsa gidip isteyecem yoksa bu adet öncesi sendrom çocuklarla çekilmiyor
düşün başım çatlayacak gibi....mide hafif hafif bulanıyor....
sende git çöz bu işi bakalım....ben düşündüm taşındım hapta karar kıldım yine

bu arada kaswa ssk dan yararlanmadığı içinmi o kadar para ödemiş aaaaa

neden bu laitf çıkmış ssk dan amma doymuş karnı adamınn

zaten 1 ocaktan sonra yüzde 70 alacakmış özel....insanları kaçırcaklar yine ssk lara...

artvinli sanırım serdar bey karşıda diye tereddüt etti...

medicalparkta jane hanım var ...valla açık konuşmak gerekirse benim sancılı süreçte latiften daha iyi rahatlattı beni...çok iyi bir kadın artvinliye onuda öneririm ...latifle aynı kalemde biri .....

canım benim ben serdardan vazgeçmem,
açıkçası beni hiç yarı yolda bırakmadı,
ayrıc aşu %70 lik durum dolayısıyla da mustafaya diyorum bak tam zamanında doğrudum hahahahkaydirigubbakcemile3
ya ben adamı hastaneye fiyat sormaya gittiğimde ona ayrı bir fiyat ödersiniz demişlerdi ama ayrıntısı hakkında ne söylesem yalan olur,
bence ondan fazla ödedi kaswam,
canım benim ben artvinliye anlattım,
kendisi mecidiyeköy tarafında oturuyormuş,muayenehane Şişlide 5dk arabayla,kaldı ki,Mecidiyeköyden Haliç-Cevizlibağ-Merter trafiğine girmektense,sadece köprü geçip hastanaeye yetişmek çok daha kolay inan,biz trafiksiz 20-25 dk da gittik,hadi trafikli olsun 40 dk-50 dk.buraya gelmesi de o kadar sürer zaten,
ama vardır bir sebebi,,
ben burda Serdarı pek çok kişiye tavsiye ettim,giden herkes bana Allah razı olsun diye geri döndü..
bilmiyorum yaaa,herkesin hakkında hayırlısı olsun..

ben şimdi Sareyi de alıp anneme gidicem,
çok öptüm canım..

kızzz ben sana serdardan vazgeç demedimmm

belki artvinliye uymadı demek istedim b.evler medıcalin üstünde durunca

janede çok iyi biri ondan bahsettim....

yoksa bana kalsa ALı derim başka bişey demem.....çokkk yardımcı olduu çokkk yoksa biz mahfolurdukk

hadi sen git aneyine ...cano ile konuştunmuu kuzumm

merhaba alakasız bir sorum olacak cizelgeyi nasıl eklediniz ben birtürlü beceremedim..:)

merhabalar

lilypie.com adresinden yaptıktan sonra çizelgeyi orda çıkan adresin png nşn sonuna kadar olan ksımını copy edip profilde imzaya yapıştırıyorsun canım..

pamuğum ne oldu anlatıyım,

dün işte eşim yemekhanede düşmüş ve kolunu iki yerinden kırmış,
omuz altından el bileğine kadar alçıda geldi eve yaaa,
bana çok yardımcıydı,çooookkk
şimdi kendisi bakılmaya muhtaç durumda,
ben de haleyi akşam anneme verdim gece orda kaldı,şimdi sabah sareyi kapıp koşa koşa geldim,
annemden yaxzıyorum,
hale memeyi bırakmaya meyilli zaten çığlık çığlığa emmiyor,ancak uyuku uyanıklık halinde emiyor,
çok üzülüyorum beni unutucaaakk,benbi bırakıcak diyee,ooff yaaaa
ama çok zor durumdaydım,şuan ordayım ama sanki bana bakmıyor,bana gülmüyor gibi geliyorr,,

dırımım canım ben dktor konusunu düşündüğün gibi algılamadım zaten,serdar konusunda janeyi tavsiye ettiğini düşünmedim sanırım ifade edemedim,sorun yok canım..

sag canım url yazan kısımı kopyalıyorsun..

ben de haleyi akşam anneme verdim gece orda kaldı,şimdi sabah sareyi kapıp koşa koşa geldim,
annemden yaxzıyorum,
hale memeyi bırakmaya meyilli zaten çığlık çığlığa emmiyor,ancak uyuku uyanıklık halinde emiyor,
ama çok zor durumdaydım,şuan ordayım ama sanki bana bakmıyor,bana gülmüyor gibi geliyorr,,

dırımım canım ben dktor konusunu düşündüğün gibi algılamadım zaten,serdar konusunda janeyi tavsiye ettiğini düşünmedim sanırım ifade edemedim,sorun yok canım..

çok üzüldüm canım ya Allahım sabır ve güç versin tez vakittede eşine şifa versin. nazara gelmişsiniz Hymarryim .. sakın üzülme hale için Allahın izniyle unutmaz memeyide senide. eşininde acıları diner biraz toparlar. geçen sene eylülde kırmıştım bende kolumu yeterince alçıda kalmadı hala çekiyorum şimdilerde. eşininki iyice iyileşir inşallah. Allahım sana bol bol güç versin canım nazarlardan korusun..

sağol canım benim şimdilik 3 hafta alçıda kalcak demişler,işte naparım bilmiyorum ppoooffff:nazar:
inşallah beni unnutmaz bebeklerim yyaaa mafoldumben

selaam kızlar..... hymarry im geçmiş olsun canım.... rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah....

hymaryy'cim & Pamuk şeker teşekkürler..

Hymaryy geçmiş olsun acil şifalar dilerimm..

Son düzenleme:
hymarryyyyy çoookk geçmiş olsun..
hiç senin prensesin unutur mu seni?kuzular annelerinin kokularını her zaman hatırlar..sakın üzme kendini..
Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

annemden yaxzıyorum,

geçmiş olsun marycim tam görünmez kaza olmuş yani. Bu arada sen rahat ol bebeğin seni öyle bir günde unutmaz iyiki anneciğin yanında bak o sana yardımcı olmuş bide annenin olmadığını düşünsene

annemden yaxzıyorum,

çok geçmiş olsun hymarry'cğm allah sabır versin hangisiyle uğraşıcağını şaşırır insan

hymaryy'cim & Pamuk şeker teşekkürler..

Hymaryy geçmiş olsun acil şifalar dilerimm..

hymarryyyyy çoookk geçmiş olsun..
hiç senin prensesin unutur mu seni?kuzular annelerinin kokularını her zaman hatırlar..sakın üzme kendini..
Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun marycim tam görünmez kaza olmuş yani. Bu arada sen rahat ol bebeğin seni öyle bir günde unutmaz iyiki anneciğin yanında bak o sana yardımcı olmuş bide annenin olmadığını düşünsene

hymaryyyy geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin.sen hiç üzülme benim bebeğim daha 5 aylıktı hastanede kaldı 3 hafta ama inan daha bi sıcak daha bi yakın davrandı bu süre sonunda onların özlemleri daha bi farklı oluyor inann canım!!

çok geçmiş olsun hymarry'cğm allah sabır versin hangisiyle uğraşıcağını şaşırır insan
çok geçmiş olsun size de canım,sorun neydi,şimdi iyi mi bebeğin?

canlarm desteğiniz için çok teşekkür ederim,inşallah bişey olmaz,
Allah herkesin eşini ve çocuklarını kendiisine sağlıkla bağışlasın inşallahh,
çok zro gerçekten,
herkese tekrar teşekkür ediyorum,çok öptüma.s.

cnm 1 tanesi kız diğeri kendini göstermedi ama ben 2 doktora gidiyorum ikiside 2.için muhtemelen kız dedi,24 aralıkta detaylı usg gireceğim orda artık kesinleşir diye düşünüyorum,aman eylülcüğm sağlıklı olsun allah eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinde cümlemize,senin belli oldumu ?
tabi canım haklısın cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun Allahım bize böyle bi güzellik vermiş daha ne isteyelim Ben 13. haftada gittim doktora daha belli değildi. doktor bir ay sonraya çağırdı bakalım o zaman bişey söylerler mi aslında cinsiyetini öğrenmesek mi acaba diyoruz beyaz eşyalar alırız dedim. sürpriz olurlar bize. ama insan kıyafet de almak istiyo bilmem o zamana ne yaparız.
nasıl veya ne yazacağımı bilmiyorum içimden hiç bişey gelmiyor sadece bazı arkadaşlar sorduğu ve kırmak istemediğim için yazıyorum arkadaşlar. meleklerim 1.5 aydır gelen yoğun kanama yüzünden düştü kanamanın sebebide bilinmiyor sadece tedavi sonucu büyüyen myomdan kaynaklanabileceği düşünülüyor. 1.5 aydır yatmam sonuç vermedi yani kendini hiç şartlandırmayın Allah ne isterse o oluyor arkadaşlar....üzgünüm daha fazla yazamıcam çok kötüyüm.
canım çok çok geçmiş olsun inşallah Allah en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sana
nefescim bende senin derdinden muzdaribim.bende daha hastane ve dr.konusunda netleşemedim.ilk hamileliğimde devlet hast.dr.özel muayenesine gittim ama doğumda ortada bıraktı beni,özele gidelim diyorum oda hangi hast.medikal parkı düşünüyoruz ondada doğum 2.500 tl.miş,artı masraflarda olursa kaça malolucak bilemiyorum.birde ikiz olunca erken doğum küvez olabilir oda sıkıntı ve ekstra ücret.bende çok karışığım 2 hafta sonra kontrolüm var ama daha dr.yok ortadaakannehir

tüh ya hepiniz uzaksınız bana burda da çok hastane var ama giden birileri olsaydı daha güvenilir olurdu benim için bu kararsızlıkla evde mi doğurcaz nekaydirigubbakcemile3

X